Agata Krzyżanowska

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Tulimise

Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Wspaniale zabezpieczony, ładnie zapakowany. Jestem bardzo, bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna | 08-05-2015 12:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Naszyjnik żabie rzęsy czerwony

Naszyjnik piękny, niespotykany...idealnie komponuje się z kolczykami i bransoletą...w żadnej popularnej sieci nie znajdzie się takiej unikatowej "perełki". Dziękuję ślicznie przede wszystkim za błyskawiczną realizację zamówienie i wysyłkę...prezent trafił pod choinkę pomimo późnego zamówienia...dzięki Pani Agacie. Pozdrawiam i polecam serdecznie :)

Opinia pozytywna | 29-12-2014 15:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Wszędzie dobrze...

Swietnie wyglada na scianie w moim salonie..;-)

Opinia pozytywna | 01-12-2014 17:42 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Rezerwacja dla Pani Katiny - bransoleta i kolczyki żabie rzęsy.

Biżuteria piękna, niezwykła, jedyna w swoim rodzaju ... przeszła moje oczekiwania, dopracowana w każdym calu. Dziękuję jeszcze raz Pani Agato za przemiły kontakt!!! Czekam z niecierpliwością na kolejną unikatową kolekcję biżuterii Pani autorstwa :)

Opinia pozytywna | 10-11-2014 17:11 | Biżuteria /
przestrzenny napis SIEMANKO

Dziękuje, realizacja i współpraca super! Napis na ścianie wygląda rewelacyjnie!

Opinia pozytywna | 26-08-2014 20:07 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Dekoracyjne litery przestrzenne.

Autorka szybko i sprawnie wykonała literki oraz napis wg mojego pomysłu. Obawiałam się, że pewną trudność może sprawić dobór ściśle określonego przeze mnie koloru literki - ale i tutaj zostałam mile zaskoczona. Po podaniu nr farby, ktorą pomalowane sa ściany - dla Autorki nie bylo problemem dodatkowo zamówić i dorobić kolor pod tak wyjątkowe zamówienie. Szczerze POLECAM

Opinia pozytywna | 09-11-2013 17:04 | Dekoracja Wnętrz / Inne
Palce lizać!

Dziękuję, ekspresowa przesyłka bardzo ucieszyła, napis bardzo fajny, starannie wykończony, kolor piękny, będzie miłym uzupełnieniem mojej beżowo-brązowej kuchni :) jeszcze raz dzięki!

Opinia pozytywna | 13-08-2013 22:44 | Dekoracja Wnętrz / Inne
DNA flexi big - szary

... i tak jak obiecałam powróciłam do Pani Agaty - i nie żałuję!!! Kolczyki DNA są jak sens ich nazwy niepowtarzalne;) Minimalizm i wyrafinowany przepuch w jednym - gratuluję Autorce i sobie, że mam takie cudo w swojej kolekcji;))

Opinia pozytywna | 04-11-2012 19:00 | Biżuteria / Kolczyki
PACZŁORK O6

Unikalne, geometryczne kolczyki. Prosta, a jednocześnie bardzo elegancka forma. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-10-2012 13:01 | Biżuteria / Kolczyki
Glamour

Dziękuję, kolczyki są bardzo oryginalne i z pewnością będą zwracały uwagę.

Opinia pozytywna | 14-03-2012 12:57 | Biżuteria / Kolczyki
Królowa lodu

Kolczyki nareszcie otrzymałam. Piękne. Kupiłam je dla mojej przyjaciółki i jestem pewna, że będzie je z dumą nosiła. Dziekuję.

Opinia pozytywna | 09-04-2011 22:02 | Biżuteria / Kolczyki
Żabie rzęsy czerwone

Trudno opisać, mogę tylko powiedzieć PRZEPIĘKNE....niepowtarzalne....cieszę się, że mogę się nimi cieszyć....A Artystce gratuluję estetyki, umiejętności....

Opinia pozytywna | 20-12-2010 13:50 | Biżuteria / Kolczyki
Żabie rzęsy musztardowe

Śliczności! Serdecznie dziękuję:)

Opinia pozytywna | 18-10-2010 20:58 | Biżuteria / Kolczyki
Elfie szepty w brązach - REZERWACJA

Kolczyki są przepiękne, znacznie ładniejsze niż na zdjęciach:) A długość - idealna. Kontakt z panią Agatą - bezpośredni, bardzo przyjazny i bezproblemowy. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-10-2010 19:25 | Biżuteria / Kolczyki
Elfie szepty bordo - REZERWACJA

Trochę spóźniona...pourlopowa opinia. Kolczyki są przepiękne, jedyne w swoim rodzaju...doskonałe - od dawna czegoś takiego szukałam. Na zdjęciu wyglądały ładnie a na żywo "przeszły same siebie" - trudno opisać słowami. Dziękuję za te cudeńka.

Opinia pozytywna | 05-10-2010 19:55 | Biżuteria / Kolczyki
Kruczoczarne elfie szepty

bardzo piękne i oryginalne kolczyki, coś dla kobiet, które lubią mieć coś długiego i dużego w uszachi:-)

Opinia pozytywna | 27-09-2010 22:09 | Biżuteria / Kolczyki
Morska bryza

Pani Agato kolczyki są niepowtarzalne,oryginalne i ciekawe pod względem formy...Dziękuje za cierpliwość i wyrozumiałość kontakt przemiły!polecam i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 02-07-2010 21:53 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowe gniazdo.

kolczyki prześliczne, bardzo dziękuje.

Opinia pozytywna | 10-06-2010 21:03 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowa rosa

kolczyki prześliczne, bardzo dziękuje.

Opinia pozytywna | 10-06-2010 21:02 | Biżuteria / Kolczyki
Ametystowe impresje

Przepiękne. Wykonany perfekcyjnie z niezwykłą starannością. Przesyłka ekspresowa. Kontakt wyjatkowo przyjemny;) Polecam wszystkim miłośnikom minimalizmu i niepowtarzalności. Chętnie wrócę do Pani Agaty na kolejne zakupy! Pozdrawiam, Karolka

Opinia pozytywna | 10-06-2010 20:48 | Biżuteria / Kolczyki
Agata Krzyżanowska

Agata Krzyżanowska

w Trendymanii od: 2009-05-21
2 dostępne
36 sprzedanych
27 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy