agatchen

Opinie

g i r o n a

Jeden z najbardziej ulubionych naszyjników mojej żony.

Opinia pozytywna | 18-06-2017 23:32 | Biżuteria / Naszyjniki
s r e b r n a Ł ą k a

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 17-02-2015 11:11 | Biżuteria / Komplety
d o k w a d r a t u m i n i

Wszystkim gorąco polecam biżuterię Pani Agaty:-) Świetny kontakt z projektanka a przede wszystkim perfekcyjnie wykonana biżuteria:-)

Opinia pozytywna | 29-12-2014 20:51 | Biżuteria / Komplety
o l i v e s

Biżuteria piękniejsza niż na zdjęciach, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam wszystkim! Mam nadzieję na kolejne zakupy...

Opinia pozytywna | 15-10-2014 20:02 | Biżuteria / Komplety
d o k w a d r a t u

Przepiekny komplet, profesjonalnie wykonany.

Opinia pozytywna | 13-06-2014 20:45 | Biżuteria / Komplety
Z I G Z A G L A D I O L U S - K O M P L E T

W chwili obecnej mogę wystawić opinię o kontakcie z artystą, bo jeszcze nie widziałam na żywo kompletu biżuterii. Kontakt był bardzo miły, rzeczowy i przyjemny. Bardo serdecznie Panią pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-05-2014 19:39 | Biżuteria / Komplety
r i n g s q u a r e (deep blue)

Pierścionek jest bardzo ładnie wykonany, rozmiar dobrze dopasowany do oczekiwań.Oryginalnie prezentuje się na palcu. Bardzo dziękuję Inga

Opinia pozytywna | 09-04-2014 09:50 | Biżuteria / Pierścionki
n e o n y

Wystawić opinię pozytywną to za mało. Naszyjnik cudny!!! lekki, niezwykle starannie wykonany, wspaniale się układa. Artysta godny polecenia, doskonały kontakt, błyskawiczna przesyłka. Pięknie i świąteczne opakowanie. To mój trzeci zakup i jestem pewna, ze nie ostatni. Polecam wszystkim, piękna biżuteria w normalnej cenie !!!!!!!! Dziękuje :)

Opinia pozytywna | 06-12-2013 18:35 | Biżuteria / Naszyjniki
c i e p ł y d e s z c z

Komplet jest przepiękny i przesyłka natychmiastowa,na pewno od pani coś jeszcze kupię .Pozdrawiam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-11-2013 18:31 | Biżuteria / Komplety
c i e p ł y d e s z cz

Kosmicznie piękna biżuteria - po prostu.

Opinia pozytywna | 29-10-2013 21:57 | Biżuteria / Komplety
p o p l ą t a n i e c

Przepiękne, po prostu przepiękne. Poplątaniec urzekł moją żonę.

Opinia pozytywna | 02-09-2013 22:02 | Biżuteria / Naszyjniki
CUBES / kolczyki

Podaobają mi się a jednocześnie rzadko je noszę, bo sa takie "sztywne". Pozdrawiam. Alicja

Opinia neutralna | 14-04-2013 15:07 | Biżuteria / Kolczyki
r i n g b l u e

Zgrabny, optymistyczny pierścionek - polecam!

Opinia pozytywna | 21-11-2012 14:42 | Biżuteria / Pierścionki
d u o - g o l d

Śliczny komplet, bardzo dobrze wykonany i jak zwykle pięknie zapakowany. Kontakt, obsługa i porady na najwyższym poziomie.

Opinia pozytywna | 02-10-2012 14:35 | Biżuteria / Komplety
d u o - g o l d

Śliczny komplet, bardzo dobrze wykonany i jak zwykle pięknie zapakowany. Kontakt, obsługa i porady na najwyższym poziomie. :)

Opinia pozytywna | 21-09-2012 12:29 | Biżuteria / Komplety
e t n o

Szybko, ślicznie i z klasą. Gorąca rekomendacja!!!

Opinia pozytywna | 19-09-2012 09:30 | Biżuteria / Komplety
k s i ę ż y c o w e

Szybko, ślicznie i z klasą. Gorąca rekomendacja!!!

Opinia pozytywna | 19-09-2012 09:30 | Biżuteria / Kolczyki
z i g z a g l a d i o l u s - k o m p l e t

Jesteśmy z koleżankami zachwycone wykonaniem i ogólnym wyglądem kompletu. Dziękujemy za bardzo szybką wysyłkę. Idealny prezent,pięknie zapakowany :)

Opinia pozytywna | 03-09-2012 15:51 | Biżuteria / Komplety
r i n g t r i o

pierścionek jest świetny - dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-08-2012 15:01 | Biżuteria / Pierścionki
r i n g g o l d

Pierścionek jest cudowny, taki jak na pokazowym zdjęciu. Pudełeczko i miła karteczka z podziękowaniem zwiększa miłe doznania związane z zakupem przedmiotu. Dostawa szybka i miły kontakt podczas realizacji zamówienia. Polecam i dziękuję Pani Agacie.

Opinia pozytywna | 12-07-2012 11:04 | Biżuteria / Pierścionki
agatchen

agatchen

w Trendymanii od: 2007-11-24
3 dostępne
184 sprzedane
104 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy