Alabama

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Surowy cytryn w pąku - srebrny wisior z cytrynem

Wisiorek śliczny, nawet jeszcze ładniejszy niż na zdjęciu!

Opinia pozytywna | 11-05-2018 19:26 | Biżuteria / Wisiory
Zielona planeta - oryginalny wisior z chryzokolą

patrze na to cudo i nie moge uwierzyc ze to moje - przepiekna misterna robota wykonana z niezwykla dokladnoscia - przesylka dotarla expresowo - dziekuje Pani

Opinia pozytywna | 21-04-2018 22:51 | Biżuteria / Wisiory
Scarab wing - srebrna nausznica z kryształem Swarovskiego

Nausznica piękna:):):). Przemiły kontakt z Artystką:) Dziękuję

Opinia pozytywna | 16-04-2018 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Wianki z kwarcem tytanowym - srebrne kolczyki koła

Przepięknie, niepowtarzalne kolczyki. Wykonane przepięknie!!

Opinia pozytywna | 18-03-2018 20:22 | Biżuteria / Kolczyki
Koralowe orbity - srebrne kolczyki wire wrapping z czerwonym koralem

Kolczyki przepiękne. Zachwyciły mnie na zdjęciu. W realu jeszcze ładniejsze. Bardzo starannie wykonane. Elegancko zapakowane na prezent. Przesympatyczna Artystka- świetny kontakt.

Opinia pozytywna | 01-03-2018 21:23 | Biżuteria / Kolczyki
Konstelacja z koralem - srebrna bransoleta z motywem wire wrapping

Bransoletka wykonana na zamówienie do kompletu z kolczykami. Ekspresowo i przepięknie. Artystka otwarta na sugestie. Bardo dobry kontakt. Dziękuję

Opinia pozytywna | 01-03-2018 21:13 | Biżuteria / Bransolety
Small waterfalls

Rewelacja, kolczyki sa przepiekne. Moje ulubione

Opinia pozytywna | 13-01-2018 19:44 | Biżuteria / Kolczyki
Green heart - unikatowy, srebrny wisior z zielonym ametrynem

Magiczny, czarodziejski, bajkowy... wisior. Jestem oczarowana. Dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 05-01-2018 10:00 | Biżuteria / Wisiory
Piasek, plaża, morze... - srebrny naszyjnik z muszlą i kianitem

Przepiękne <3

Opinia pozytywna | 27-12-2017 12:09 | Biżuteria / Wisiory
Copper flower - wyjątkowy, asymetryczny wisior z kryształem Swarovskiego

Przepiękny wisior, idealnie dopasowany do kolczyków, które wcześniej zakupiłam. Sympatyczna i bardzo zdolna Artystka. Polecam!

Opinia pozytywna | 09-12-2017 17:36 | Biżuteria / Wisiory
Maxi butterflies - kolczyki z perłami seashell

W oryginale wyglądają nawet lepiej niż na zdjęciu. Niestety z racji grubego bigla nie mogę ich długo nosić.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
Maxi butterflies - srebrne kolczyki z chryzokolą

Cudowne, romantyczne, piękne - dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 20:39 | Biżuteria / Kolczyki
Coral inside - unikatowy, srebrny wisior z koralem

Niezwykle urokliwy wisior ...niczym owoc dzikiej róży zamknięty w płatkach kwiatu...aż czuję jej zapach:-) Naszyjnik swym pięknem idealnie nawiązuje do zbliżających się świat bożonarodzeniowych :-) Bardzo dziękuję!!! Serdecznie pozdrawiam:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2017 09:16 | Biżuteria / Wisiory
Coral buds - srebrne kolczyki z czerwonym koralem

Jestem zachwycona pięknem kolczyków, ale jeszcze bardziej starannością, dokładnością ich wykonania. Do tego cudownie zapakowane...idealnie na mikołajkowy upominek:-) Bardzo dziękuję!!! Pozdrawiam serdecznie:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2017 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
Sierpniowe niebo nocą - efektowny, srebrny wisior ze złotym hematytem

piękny !

Opinia pozytywna | 11-11-2017 17:18 | Biżuteria / Wisiory
Black &amp; gold - srebrna nausznica ze sztyftem do kompletu

Jestem bardzo zadowolona z całości: kontaktów z artystą i końcowego efektu. Nausznica była tworzona na zamówienie i spełnia moje oczekiwania

Opinia pozytywna | 16-09-2017 12:25 | Biżuteria / Kolczyki
Piasek, plaża, morze... - srebrne kolczyki koła z muszlą i kianitem

Najśliczniejsze na świecie :)

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:35 | Biżuteria / Kolczyki
Summer sunrise - długie, srebrne kolczyki wire-wrapping

Przepięknie kolczyki. Niesamowite zestawienie kamieni w różnych kolorach. Jestem zachwycona. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Violet rocks - srebrny wisior z surowymi ametystami i cytrynami

Przepiękny wisior. Wykonany z dbałością o każdy szczegół. Starannie dobrane kamienie doskonałej jakości. Nic dodać, nic ująć. Po prostu idealny. Dodatkowo, wspaniały kontakt z Artystą. Pani Jola jest bardzo otwarta na wszelkie sugestie Klienta, wspólnie z nim tworzy projekt, a nie zawsze to się zdarza. Dziękuję pani Jolu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:56 | Biżuteria / Wisiory
Sierpniowe niebo nocą - długie, efektowne kolczyki srebrne

Zjawiskowe ! :)

Opinia pozytywna | 25-08-2017 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama

Alabama

w Trendymanii od: 2009-01-04
38 dostępnych
7 w promocji
6 na zamówienie
601 sprzedanych
335 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace