Alabama

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Copper flowers - efektowne kolczyki z kryształami Swarovski

Kolczyki są przepiękne, wykonane z dbałością o każdy szczegół. Polecam

Opinia pozytywna | 28-04-2017 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
Cumulus z deszczem kianitów - srebrny naszyjnik w kształcie chmurki

Piękna chmurka !

Opinia pozytywna | 23-04-2017 23:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Bluebird's feather - srebrny wisior z ażurowym piórkiem i labradorytem

Wisior piękny - kolejne małe dzieło sztuki. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 11-01-2017 21:07 | Biżuteria / Wisiory
Z jak Zuzia - srebrny wisiorek z inicjałem

Bardzo delikatny, odpowiedni do przyszłej właścicielki: Dziękuję ania Syga

Opinia pozytywna | 21-12-2016 07:50 | Biżuteria / Wisiory
Multi violet - srebrna bransoleta lub naszyjnik w stylu boho

Bardzo fajna, delikatna i urocza bransoletka. Polecam

Opinia pozytywna | 15-12-2016 16:42 | Biżuteria / Bransolety
Silver feathers - srebrne, asymetryczne kolczyki-piórka z nausznicą

Pióra niemal nic nie ważą, cudownie reagują na ruch i są piękne. Fantastycznie leżą w uchu. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 13-12-2016 20:39 | Biżuteria / Kolczyki
Summer breeze - srebrne kolczyki z muszlą

Barzdo ładne, miły kontakt. Serdecznie Polecam

Opinia pozytywna | 13-12-2016 11:02 | Biżuteria / Kolczyki
Single

:)

Opinia pozytywna | 18-09-2016 14:00 | Biżuteria / Kolczyki
Topolowe listki - srebrny wisior wire wrapping

Bardzo dziękuje za prześliczne topolowe listki... Polecam Artystkę i jej małe dzieła sztuki zaklęte w tych biżuteryjnych cackach:). Ślicznie dziękuję...

Opinia pozytywna | 24-04-2016 23:53 | Biżuteria / Wisiory
Inicjał w kolorowym towarzystwie - wisior srebrny

To nie wisior, to prawdziwy talizman! Pięknie dziękuję!

Opinia pozytywna | 10-03-2016 10:24 | Biżuteria / Wisiory
Delicate CORAL - srebrne kolczyki z koralem

Śliczne kolczyki, bardzo dziękuję. Nie mogę się tylko przyzwyczaić do dosyć nietypowych zapięć :-) nigdy takich nie miałam.

Opinia pozytywna | 03-03-2016 22:22 | Biżuteria / Kolczyki
Gloriosa ear cuff - kwiatowa nausznica ze srebra

Nausznica bardzo ładna.pozdrawiam Ewa

Opinia pozytywna | 17-02-2016 21:21 | Biżuteria / Kolczyki
ValenTIME with amethyst - srebrne kolczyki serca z ametystem

Kolczyki są urocze dokładnie takie o jakie mi chodziło. Polecam ta artystkę jest niezwykle dokładna i ma piękne pomysły.Pozdrawiam. DF

Opinia pozytywna | 17-02-2016 13:41 | Biżuteria / Kolczyki
Garnet carnival - srebrny wisior wire wrapping z granatami i czarnym chwostem

Świetny. Przyciągający wzrok wisior.

Opinia pozytywna | 08-01-2016 18:38 | Biżuteria / Wisiory
Garnet carnival - ekskluzywny, srebrny naszyjnik wire wrapping z granatami

Naszyjnik jest bardzo oryginalny i świetnie pasuje do kolczyków. Z przyjemnością będę wypatrywała nowych propozycji.

Opinia pozytywna | 31-12-2015 01:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Coral hoops - srebrne kolczyki-koła z koralem

talent i klasa :)

Opinia pozytywna | 14-12-2015 23:45 | Biżuteria / Kolczyki
Garnet carnival - srebrne kolczyki z granatami i czarnymi chwostami

Bardzo dziękuje. Kolczyki są przepiękne.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 20:44 | Biżuteria / Kolczyki
Curly ear climber V - fantazyjna nausznica z brązu

piękne , jak zwykle :)

Opinia pozytywna | 17-11-2015 21:20 | Biżuteria / Kolczyki
Tropical island - ombre effect - yellow and green

Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Żona jest zadowolona.

Opinia pozytywna | 09-11-2015 13:12 | Biżuteria / Kolczyki
Curly ear climber IV - fantazyjna nausznica z brązu

Wspaniały kontakt, cudne produkty, na żywo jeszcze lepiej wygląda niż w sieci :) szybka realizacja zamówienia! Bardzo się cieszę, że mam tak piękne i unikatowe kolczyki. Pozdrawiam :*

Opinia pozytywna | 29-10-2015 14:49 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama

Alabama

w Trendymanii od: 2009-01-04
6 dostępnych
2 na zamówienie
563 sprzedane
305 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace