Alabama

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Small waterfalls

Rewelacja, kolczyki sa przepiekne. Moje ulubione

Opinia pozytywna | 13-01-2018 19:44 | Biżuteria / Kolczyki
Green heart - unikatowy, srebrny wisior z zielonym ametrynem

Magiczny, czarodziejski, bajkowy... wisior. Jestem oczarowana. Dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 05-01-2018 10:00 | Biżuteria / Wisiory
Piasek, plaża, morze... - srebrny naszyjnik z muszlą i kianitem

Przepiękne <3

Opinia pozytywna | 27-12-2017 12:09 | Biżuteria / Wisiory
Copper flower - wyjątkowy, asymetryczny wisior z kryształem Swarovskiego

Przepiękny wisior, idealnie dopasowany do kolczyków, które wcześniej zakupiłam. Sympatyczna i bardzo zdolna Artystka. Polecam!

Opinia pozytywna | 09-12-2017 17:36 | Biżuteria / Wisiory
Maxi butterflies - kolczyki z perłami seashell

W oryginale wyglądają nawet lepiej niż na zdjęciu. Niestety z racji grubego bigla nie mogę ich długo nosić.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 20:43 | Biżuteria / Kolczyki
Maxi butterflies - srebrne kolczyki z chryzokolą

Cudowne, romantyczne, piękne - dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 20:39 | Biżuteria / Kolczyki
Coral inside - unikatowy, srebrny wisior z koralem

Niezwykle urokliwy wisior ...niczym owoc dzikiej róży zamknięty w płatkach kwiatu...aż czuję jej zapach:-) Naszyjnik swym pięknem idealnie nawiązuje do zbliżających się świat bożonarodzeniowych :-) Bardzo dziękuję!!! Serdecznie pozdrawiam:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2017 09:16 | Biżuteria / Wisiory
Coral buds - srebrne kolczyki z czerwonym koralem

Jestem zachwycona pięknem kolczyków, ale jeszcze bardziej starannością, dokładnością ich wykonania. Do tego cudownie zapakowane...idealnie na mikołajkowy upominek:-) Bardzo dziękuję!!! Pozdrawiam serdecznie:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2017 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
Sierpniowe niebo nocą - efektowny, srebrny wisior ze złotym hematytem

piękny !

Opinia pozytywna | 11-11-2017 17:18 | Biżuteria / Wisiory
Black &amp; gold - srebrna nausznica ze sztyftem do kompletu

Jestem bardzo zadowolona z całości: kontaktów z artystą i końcowego efektu. Nausznica była tworzona na zamówienie i spełnia moje oczekiwania

Opinia pozytywna | 16-09-2017 12:25 | Biżuteria / Kolczyki
Piasek, plaża, morze... - srebrne kolczyki koła z muszlą i kianitem

Najśliczniejsze na świecie :)

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:35 | Biżuteria / Kolczyki
Summer sunrise - długie, srebrne kolczyki wire-wrapping

Przepięknie kolczyki. Niesamowite zestawienie kamieni w różnych kolorach. Jestem zachwycona. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Violet rocks - srebrny wisior z surowymi ametystami i cytrynami

Przepiękny wisior. Wykonany z dbałością o każdy szczegół. Starannie dobrane kamienie doskonałej jakości. Nic dodać, nic ująć. Po prostu idealny. Dodatkowo, wspaniały kontakt z Artystą. Pani Jola jest bardzo otwarta na wszelkie sugestie Klienta, wspólnie z nim tworzy projekt, a nie zawsze to się zdarza. Dziękuję pani Jolu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

Opinia pozytywna | 14-09-2017 14:56 | Biżuteria / Wisiory
Sierpniowe niebo nocą - długie, efektowne kolczyki srebrne

Zjawiskowe ! :)

Opinia pozytywna | 25-08-2017 23:35 | Biżuteria / Kolczyki
Cold blue - dwustronny, srebrny wisior z kwarcem tytanowanym

wspaniała współpraca, wspaniały efekt - dziękuję

Opinia pozytywna | 17-08-2017 09:38 | Biżuteria / Wisiory
Cytryny znów na fali

Koronkowe, prześliczne wykonanie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:48 | Biżuteria / Kolczyki
Cytryn na fali - wisior

Koronkowe, prześliczne wykonanie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:48 | Biżuteria / Wisiory
Sahara rings - srebrne kolczyki z kryształami Swarovskiego

Prze- prze- prześliczne. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:42 | Biżuteria / Kolczyki
Populus tremula

Przepiękne wykonanie

Opinia pozytywna | 24-07-2017 11:04 | Biżuteria / Wisiory
Drżące listki

Przepiękne wykonanie

Opinia pozytywna | 24-07-2017 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Alabama

Alabama

w Trendymanii od: 2009-01-04
28 dostępnych
11 w promocji
6 na zamówienie
582 sprzedane
329 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace