Aleksandra_Kimel

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Świecznik prostokątny

Bardzo klimatyczny świecznik, bardzo wysoka jakość wykonania.

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką.

Bardzo ciekawy lampion, przepiękne wykonanie i super efekt, gdy połączy się to z olejkami eterycznymi.

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Komplet świeczników

Przepiękne wykonanie, gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 24-06-2017 15:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł

Anioły ... świetne!

Opinia pozytywna | 19-09-2016 09:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Słoń lampion mały

Słoń bardzo ładny. Polecam.

Opinia pozytywna | 21-09-2015 18:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Słoń lampion duży.

Słoń bardzo ładny. Polecam

Opinia pozytywna | 21-09-2015 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Pojemnik z pokrywką.

Piękny przedmiot. Mam nadzieję, że nie ostatni w mojej kolekcji.

Opinia pozytywna | 03-02-2014 17:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką

Pięknie ciepły.

Opinia pozytywna | 23-12-2013 20:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion trójkątny z miseczką

Urzekający.

Opinia pozytywna | 23-12-2013 20:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kula

Urokliwy.

Opinia pozytywna | 23-12-2013 20:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion trójkątny z miseczką

Są piękne :)

Opinia pozytywna | 07-05-2013 22:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką

Lampion dotarł do mnie zabezpieczony tak, że nie uległ najdrobniejszemu uszkodzeniu. Podobny zdobi mój dom, ten ma zauroczyć moją koleżankę.Pozdrawiam Panią Olę. Liliana

Opinia pozytywna | 19-11-2012 20:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką

Bardzo dziękuję za piękne lampiony :)

Opinia pozytywna | 02-10-2012 12:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką

Bardzo dziękuję za piękne lampiony :)

Opinia pozytywna | 02-10-2012 12:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Rzeźba słoń

super rzecz,bardzo szybka wysylka,polecam :))))))))))))

Opinia pozytywna | 20-06-2012 22:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką

Przepiękny i gustowny lampion - pasuje do różnych wnętrz :)

Opinia pozytywna | 22-05-2012 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką.

Pani Alaksandro, lampiony są przepiękne, robią wrażenie, solidnie wykonane są prawdziwą ozdobą domu.

Opinia pozytywna | 03-05-2012 22:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lampion kwadratowy z miseczką

Bardzo dziękuję, Pani Olu, za piękny, klimatyczny lampion. Jest niezwykle urokliwy podświetlony, ale także bez świeczki. No i dotarł błyskawicznie, bezpiecznie zapakowany.Jeszcze raz dziękuję i...do następnego zakupu. Liliana

Opinia pozytywna | 24-04-2012 10:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Słoń mały

Przepiękna praca, to już drugi słoń zakupiony u Pani Aleksandry:) Doskonale zabezpieczona, błyskawiczna przesyłka.Dziękuję ślicznie:))

Opinia pozytywna | 20-04-2012 20:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł

Śliczny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Aleksandra_Kimel

Aleksandra_Kimel

w Trendymanii od: 2008-06-06
10 dostępnych
108 sprzedanych
67 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy