Aleksandrowicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Wisior Jaspis Picasso

Wisior nowoczesny, o geometrycznym kształcie, z osadzony pięknym wielobarwne jaspis em. Pasuje prawie do wszystkiego. Agnieszka.

Opinia pozytywna | 01-12-2017 18:07 | Biżuteria / Wisiory
Pierścień z kwarcwm

Jestem bardzo zadowolony. Kamień kryształ sprawia wrażenie 100% pierścienia męskiego. Uroku dodają widoczne boczne zdobienia. Czuje że go noszę :)

Opinia pozytywna | 07-06-2016 12:32 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoleta srebro Miedź 2

Piekna bransoletka! Pierwsza klaka! Pozdrawiam Serdecznie :)

Opinia pozytywna | 19-01-2016 12:32 | Biżuteria / Bransolety
Pierścień na zamówienie

Pan Jerzy jest bardzo cierpliwym, przesympatycznym i znakomitym artystą :) Pierścionek wyszedł idealnie, zgodnie z moimi oczekiwaniami a nawet i ponad nie! Serdecznie polecam wszystkim tym, którzy mają swój własny pomysł/projekt do wykonania - nie zawiedziecie się :) Dziękuje, Panie Jerzy :D

Opinia pozytywna | 02-12-2015 18:35 | Biżuteria / Pierścionki
Wisior z koralem P.U.

Wisior jest przepiękny i starannie zrobiony. Gratuluję artyście ciekawego pomysłu.

Opinia pozytywna | 22-05-2015 19:53 | Biżuteria / Wisiory
PIERŚCIONEK Z ONYKSEM ZŁOCONY

Bardzo serdecznie dziekuje, pierscionek jest piekny ! Pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze.

Opinia pozytywna | 03-04-2015 21:34 | Biżuteria / Pierścionki
KOLCZYKI ZŁOCONE Z ONYKSEM

Witam, Dzisiaj otrzymalam przesylke. Kolczyki sa piekne . Bardzo serdecznie dziekuje,

Opinia pozytywna | 28-03-2015 20:25 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki kwiaty z perłą.

Kontakt z Artystą przemiły, ekspresowo wykonane zamówienie, a kolczyki....eh co tu dużo mówić/pisać - zachwycają samą Teściową więc muszą mieć to "coś" w sobie :) serdecznie polecam i dziękuję Panu Jerzemu :)

Opinia pozytywna | 23-03-2015 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
KOLCZYKI SREBRO MIEDŹ NA SZTYFCIE

SZYBKO, POLECAM

Opinia pozytywna | 02-01-2015 15:11 | Biżuteria / Kolczyki
Kantata dla blondynki

Szybko, profesjonalnie, na bardzo wysokim poziomie. Polecam

Opinia pozytywna | 02-01-2015 15:11 | Biżuteria / Bransolety
Komplet srebro miedź kl.pr.

Bardzo mi się podoba biżuteria. Kupuję już kolejną rzecz od Pana Aleksandrowicza jestem bardzo zadowolona, mistrzowskie wykonanie

Opinia pozytywna | 02-12-2014 15:36 | Biżuteria / Komplety
Pierścień srebro miedź

Pierścionek jest piękny zachwyca oryginalnością wiele osób nie tylko mnie. Jest jedyny w swoim rodzaju, po prostu piękny.

Opinia pozytywna | 05-11-2014 14:58 | Biżuteria / Pierścionki
SREBRNY PIERŚCIEŃ PERŁA ZIELONA

Pierścionek cudny. Bardzo ładnie wykonany. Na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-10-2014 02:42 | Biżuteria / Pierścionki
KWIECISTA OBRĄCZKA Z PERŁĄ

Jest piękna... Jest moja... Jestem wzruszona... Serdeczności dla Pana :)

Opinia pozytywna | 08-04-2014 08:51 | Biżuteria / Pierścionki
Spinki do mankietów- turkus

piękno ukryte w turkusie

Opinia pozytywna | 10-01-2014 13:38 | Biżuteria / Dla mężczyzn
KOLCZYKI LIŚCIE Z MIEDZIĄ

Śliczne kolczyki.Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 22-12-2013 22:37 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior liście z miedzią

Śliczny wisior.Dziękuje.Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 22-12-2013 22:36 | Biżuteria / Wisiory
Kolczyki sztyfy srebro miedź

Świetne

Opinia pozytywna | 21-12-2013 10:55 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki sztyfy srebro miedź \c

Kolczyki otrzymałam dokładnie takie jakich się spodziewałam.Dziękuję za miły i dobry kontakt.Polecam.

Opinia pozytywna | 10-12-2013 14:58 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścień srebro miedź\ b

Jeszcze raz dziękuję, pierścionek jest śliczny. Pana wyroby są doskonałe i solidnie wykonane. I. Raczkowska

Opinia pozytywna | 22-11-2013 17:21 | Biżuteria / Pierścionki
Aleksandrowicz

Aleksandrowicz

w Trendymanii od: 2011-01-03
25 dostępnych
13 na zamówienie
79 sprzedanych
50 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"