ALEKSANDR TIVODAR

Opinie

Corvus calvaria - gothic skull pendant , rawen necklace, crow necklace, bird skull pendant

Masywny, wykonana ze starannością zawieszka. Łańcuszek solidny z dużym zapięciem. 100% pozytywna

Opinia pozytywna | 07-06-2018 11:27 | Biżuteria / Wisiory
Cathedral - RĘCZNIE WYKONANA GOTYCKA BRANSOLETKA

Bransoletka super!!! Jestem ciekawa reakcji jej przyszłego właściciela ;) Wyroby tego artysty intrygują... Na podkreślenie zasługuje doskonały kontakt z Artystą...;)

Opinia pozytywna | 31-03-2018 08:07 | Biżuteria / Bransolety
FENRIR / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANA WIKIŃSKA BRANSOLETKA Z WILCZYMI GŁOWAMI

Bransoletka bardzo starannie wykonana. Jest po prostu przepiękna. Przyszła zapakowana w drewniana szkatułkę. Poza tym bardzo dobry kontakt z Twórcą, mogę tylko polecić. Jeszcze raz serdecznie dziękuję! :-)

Opinia pozytywna | 30-03-2018 14:22 | Biżuteria / Bransolety
001 / Ruby dragon / srebro 925 / naturalne rubiny / - RĘCZNIE WYKONANY PIERŚCIEŃ Z GŁOWĄ SMOKA / SZTUKA WIKINGÓW

Wspaniałe wykonanie, piękny pierścień. Kontakt z artystą doskonale pozytywny. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 17-03-2018 19:23 | Biżuteria / Pierścionki
Bird Wing /srebro/ - Pierścionek ze srebra w kształcie skrzydła

pierścionek cudeńko :) małe spóźnienia artyście wybaczamy

Opinia pozytywna | 16-02-2018 10:06 | Biżuteria / Pierścionki
Corvus calvaria / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANY NASZYJNIK Z ANATOMICZNĄ CZASZKĄ KRUKA

Piękna robota :D Wrócę po więcej!

Opinia pozytywna | 28-12-2017 12:26 | Biżuteria / Wisiory
Biomechanical / srebro 925 / - Kolczyki z trybikami

Wszystkie wyroby tego artysty zasługują na wyróżnienie.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 19:57 | Biżuteria / Kolczyki
Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.

wyrazisty, prowokacyjny, wyzywający. po prostu cudny wisior! polecam artystę wszystkim, którzy szukają czegoś wyjątkowego, czego nie znajdą nigdzie indziej.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.

chcesz zostać księżniczką - kup sobie koronę! albo rozkaż kupić :) pierścionek jest przepiękny, delikatny i wystawny jednocześnie. polecam!

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:22 | Biżuteria / Pierścionki
NEOMECHANIKA / srebro /

To już moja druga bransoleta od Aleksandra Tivodara. I kolejny raz ogromnie miłe zaskoczenie. Pomysł, wzór, wykonanie - idealne. Bezapelacyjnie! Po prostu prezentuje się zjawiskowo. Myślę już o trzeciej bransolecie... :-)

Opinia pozytywna | 14-11-2017 21:47 | Biżuteria / Bransolety
Cor nigrum - Wisiorek ze srebra, serce anatomiczne

Dla kogoś kto tak samo jak moja dziewczyna ma bzika na punkcie anatomii i nie lubi rzeczy z tak zwanego ,,taśmociągu" ten wisiorek może byc idealnym prezentem. Super wykonanie i pomysłowość. Brawa dla tego Pana !

Opinia pozytywna | 15-10-2017 22:14 | Biżuteria / Wisiory
Holy bones (turkus) - bransoletka z anatomicznych kości pokrytych grubą warstwą srebra. Styl anatomiczny

Wszystko ok!

Opinia pozytywna | 09-10-2017 22:02 | Biżuteria / Bransolety
Czaszka z antycznej monety / srebro 925 / naturalny granat

Kunsztownie wykonane cudeńko. Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Huginn and Muninn - RĘCZNIE WYKONANY WIKIŃSKI NASZYJNIK Z GŁOWAMI PTAKÓW

Niesamowita biżuteria z norweską duszą.. :)

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierścionek ze srebra z zdobiony różami i dużym kamieniem.

Pierścionek jest po prostu cudowny !

Opinia pozytywna | 11-09-2017 10:30 | Biżuteria / Pierścionki
Holy bones (Cairo night) - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,Cairo night

Przepiękna, nietuzinkowa, oryginalna biżuteria z duszą i mistrzowskim wykonaniem.

Opinia pozytywna | 29-08-2017 11:11 | Biżuteria / Bransolety
Corvus calvaria - gothic skull pendant , rawen necklace, crow necklace, bird skull pendant

cudny naszyjnik, przypadł LP do gustu, dziękujemy!

Opinia pozytywna | 26-06-2017 13:16 | Biżuteria / Wisiory
Skull bracelet / srebro 925 / - Ręcznie wykonana bransoletka z anatomicznych czaszek

Bransoleta - ręczne arcydzieło! Oryginalna, unikatowa, nieprzeciętna, po prostu majstersztyk! O wiele lepiej wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciu. Na prawdę warto!

Opinia pozytywna | 05-05-2017 11:45 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne

Wykonanie perfekcyjne - moneta piękna. Kontakt z artystą bardzo dobry. Terminowość - niestety prawie trzy razy dłużej niż deklaracja, ale i tak jestem zadowolona.

Opinia pozytywna | 07-04-2017 23:18 | Biżuteria / Inne
Antyczne monety z czaszkami / srebro 925 / - Ręcznie wykonane kolczyki z antycznymi monetami.

Jestem zachwycona, polecam ????????????????????

Opinia pozytywna | 26-03-2017 17:57 | Biżuteria / Kolczyki
ALEKSANDR TIVODAR

ALEKSANDR TIVODAR

w Trendymanii od: 2011-07-12
563 dostępne
4 w promocji
1 na zamówienie
488 sprzedanych
209 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy