ALEKSANDR TIVODAR

Opinie

NIEŚMIERTELNIK/ srebro 925 / czarny onyks - NASZYJNIK WYKONANA ZE SREBRA

Bardzo piękny,klasyczny kawał dobrej roboty.

Opinia pozytywna | 03-01-2019 19:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA

Jestem bardzo zadowolona zarowno ze wspolpracy,kontaktu jak i samego produktu. Obraczka jest idealna w calej swej okazalosci. Polecam z calego serca. Prace zachwycaja dokladnoscia,jakoscia i pomyslowoscia.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:38 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.

Przepiękny wisiorek! Oryginalny, wyrazisty i jednocześnie delikatny; niezwykle starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt z Projektantem, błyskawiczna przesyłka. Polecam szczerze i sama też będę wypatrywać następnych prac :-) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 21-12-2018 00:37 | Biżuteria / Wisiory
Wing /złoto 14k / srebro925 /- Ręcznie wykonane obrączka w kształcie anatomicznego skrzydła

Nic dodać nic ująć ,to jest to czego się spodziewałam ,czyli piękno biżuteryjne z klasą. To taki artysta ,spełniający wasze oczekiwania :) Elżbieta

Opinia pozytywna | 14-10-2018 11:21 | Biżuteria / Pierścionki
Holy bones - bransoletka z anatomicznych kości pokrytych grubą warstwą srebra. Styl anatomiczny

Fachowa robota.Wszystko w najlepszym porządku.

Opinia pozytywna | 16-08-2018 10:48 | Biżuteria / Bransolety
Diament Herkimer / srebro 925 / - Ręcznie wykonane, delikatne kolczyki z diamentami herkimer.

Kolczyki są piękne, ale nie takie jak były na zdjęciu - dlatego je odsyłam

Opinia neutralna | 13-07-2018 12:43 | Biżuteria / Kolczyki
Corvus calvaria - gothic skull pendant , rawen necklace, crow necklace, bird skull pendant

Masywny, wykonana ze starannością zawieszka. Łańcuszek solidny z dużym zapięciem. 100% pozytywna

Opinia pozytywna | 07-06-2018 11:27 | Biżuteria / Wisiory
Cathedral - RĘCZNIE WYKONANA GOTYCKA BRANSOLETKA

Bransoletka super!!! Jestem ciekawa reakcji jej przyszłego właściciela ;) Wyroby tego artysty intrygują... Na podkreślenie zasługuje doskonały kontakt z Artystą...;)

Opinia pozytywna | 31-03-2018 08:07 | Biżuteria / Bransolety
FENRIR / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANA WIKIŃSKA BRANSOLETKA Z WILCZYMI GŁOWAMI

Bransoletka bardzo starannie wykonana. Jest po prostu przepiękna. Przyszła zapakowana w drewniana szkatułkę. Poza tym bardzo dobry kontakt z Twórcą, mogę tylko polecić. Jeszcze raz serdecznie dziękuję! :-)

Opinia pozytywna | 30-03-2018 14:22 | Biżuteria / Bransolety
001 / Ruby dragon / srebro 925 / naturalne rubiny / - RĘCZNIE WYKONANY PIERŚCIEŃ Z GŁOWĄ SMOKA / SZTUKA WIKINGÓW

Wspaniałe wykonanie, piękny pierścień. Kontakt z artystą doskonale pozytywny. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 17-03-2018 19:23 | Biżuteria / Pierścionki
Bird Wing /srebro/ - Pierścionek ze srebra w kształcie skrzydła

pierścionek cudeńko :) małe spóźnienia artyście wybaczamy

Opinia pozytywna | 16-02-2018 10:06 | Biżuteria / Pierścionki
Corvus calvaria / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANY NASZYJNIK Z ANATOMICZNĄ CZASZKĄ KRUKA

Piękna robota :D Wrócę po więcej!

Opinia pozytywna | 28-12-2017 12:26 | Biżuteria / Wisiory
Biomechanical / srebro 925 / - Kolczyki z trybikami

Wszystkie wyroby tego artysty zasługują na wyróżnienie.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 19:57 | Biżuteria / Kolczyki
Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.

wyrazisty, prowokacyjny, wyzywający. po prostu cudny wisior! polecam artystę wszystkim, którzy szukają czegoś wyjątkowego, czego nie znajdą nigdzie indziej.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.

chcesz zostać księżniczką - kup sobie koronę! albo rozkaż kupić :) pierścionek jest przepiękny, delikatny i wystawny jednocześnie. polecam!

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:22 | Biżuteria / Pierścionki
NEOMECHANIKA / srebro /

To już moja druga bransoleta od Aleksandra Tivodara. I kolejny raz ogromnie miłe zaskoczenie. Pomysł, wzór, wykonanie - idealne. Bezapelacyjnie! Po prostu prezentuje się zjawiskowo. Myślę już o trzeciej bransolecie... :-)

Opinia pozytywna | 14-11-2017 21:47 | Biżuteria / Bransolety
Cor nigrum - Wisiorek ze srebra, serce anatomiczne

Dla kogoś kto tak samo jak moja dziewczyna ma bzika na punkcie anatomii i nie lubi rzeczy z tak zwanego ,,taśmociągu" ten wisiorek może byc idealnym prezentem. Super wykonanie i pomysłowość. Brawa dla tego Pana !

Opinia pozytywna | 15-10-2017 22:14 | Biżuteria / Wisiory
Holy bones (turkus) - bransoletka z anatomicznych kości pokrytych grubą warstwą srebra. Styl anatomiczny

Wszystko ok!

Opinia pozytywna | 09-10-2017 22:02 | Biżuteria / Bransolety
Czaszka z antycznej monety / srebro 925 / naturalny granat

Kunsztownie wykonane cudeńko. Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Huginn and Muninn - RĘCZNIE WYKONANY WIKIŃSKI NASZYJNIK Z GŁOWAMI PTAKÓW

Niesamowita biżuteria z norweską duszą.. :)

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
ALEKSANDR TIVODAR

ALEKSANDR TIVODAR

w Trendymanii od: 2011-07-12
628 dostępnych
3 w promocji
1 na zamówienie
515 sprzedanych
215 opinii  (97% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy