ALEKSANDR TIVODAR

Opinie

Corvus calvaria / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANY NASZYJNIK Z ANATOMICZNĄ CZASZKĄ KRUKA

Piękna robota :D Wrócę po więcej!

Opinia pozytywna | 28-12-2017 12:26 | Biżuteria / Wisiory
Biomechanical / srebro 925 / - Kolczyki z trybikami

Wszystkie wyroby tego artysty zasługują na wyróżnienie.

Opinia pozytywna | 07-12-2017 19:57 | Biżuteria / Kolczyki
Oko boga /srebro 925 - naszyjnik oko boga.

wyrazisty, prowokacyjny, wyzywający. po prostu cudny wisior! polecam artystę wszystkim, którzy szukają czegoś wyjątkowego, czego nie znajdą nigdzie indziej.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:29 | Biżuteria / Naszyjniki
Coronam - Pierścionek korona ze srebra z kamieniami.

chcesz zostać księżniczką - kup sobie koronę! albo rozkaż kupić :) pierścionek jest przepiękny, delikatny i wystawny jednocześnie. polecam!

Opinia pozytywna | 18-11-2017 18:22 | Biżuteria / Pierścionki
NEOMECHANIKA / srebro /

To już moja druga bransoleta od Aleksandra Tivodara. I kolejny raz ogromnie miłe zaskoczenie. Pomysł, wzór, wykonanie - idealne. Bezapelacyjnie! Po prostu prezentuje się zjawiskowo. Myślę już o trzeciej bransolecie... :-)

Opinia pozytywna | 14-11-2017 21:47 | Biżuteria / Bransolety
Cor nigrum - Wisiorek ze srebra, serce anatomiczne

Dla kogoś kto tak samo jak moja dziewczyna ma bzika na punkcie anatomii i nie lubi rzeczy z tak zwanego ,,taśmociągu" ten wisiorek może byc idealnym prezentem. Super wykonanie i pomysłowość. Brawa dla tego Pana !

Opinia pozytywna | 15-10-2017 22:14 | Biżuteria / Wisiory
Holy bones (turkus) - bransoletka z anatomicznych kości pokrytych grubą warstwą srebra. Styl anatomiczny

Wszystko ok!

Opinia pozytywna | 09-10-2017 22:02 | Biżuteria / Bransolety
Czaszka z antycznej monety / srebro 925 / naturalny granat

Kunsztownie wykonane cudeńko. Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Huginn and Muninn - RĘCZNIE WYKONANY WIKIŃSKI NASZYJNIK Z GŁOWAMI PTAKÓW

Niesamowita biżuteria z norweską duszą.. :)

Opinia pozytywna | 18-09-2017 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Pierścionek ze srebra z zdobiony różami i dużym kamieniem.

Pierścionek jest po prostu cudowny !

Opinia pozytywna | 11-09-2017 10:30 | Biżuteria / Pierścionki
Holy bones (Cairo night) - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,Cairo night

Przepiękna, nietuzinkowa, oryginalna biżuteria z duszą i mistrzowskim wykonaniem.

Opinia pozytywna | 29-08-2017 11:11 | Biżuteria / Bransolety
Corvus calvaria - gothic skull pendant , rawen necklace, crow necklace, bird skull pendant

cudny naszyjnik, przypadł LP do gustu, dziękujemy!

Opinia pozytywna | 26-06-2017 13:16 | Biżuteria / Wisiory
Skull bracelet / srebro 925 / - Ręcznie wykonana bransoletka z anatomicznych czaszek

Bransoleta - ręczne arcydzieło! Oryginalna, unikatowa, nieprzeciętna, po prostu majstersztyk! O wiele lepiej wygląda w rzeczywistości niż na zdjęciu. Na prawdę warto!

Opinia pozytywna | 05-05-2017 11:45 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne

Wykonanie perfekcyjne - moneta piękna. Kontakt z artystą bardzo dobry. Terminowość - niestety prawie trzy razy dłużej niż deklaracja, ale i tak jestem zadowolona.

Opinia pozytywna | 07-04-2017 23:18 | Biżuteria / Inne
Antyczne monety z czaszkami / srebro 925 / - Ręcznie wykonane kolczyki z antycznymi monetami.

Jestem zachwycona, polecam ????????????????????

Opinia pozytywna | 26-03-2017 17:57 | Biżuteria / Kolczyki
Cor Biomechanical B.25 - Wisiorek biomechaniczne serce, wykonany ze srebra.

Świetna jakość, piękne wykonanie, dobry kontakt z twórcą.

Opinia pozytywna | 27-02-2017 09:54 | Biżuteria / Wisiory
Huginn and Muninn / srebro 925 / - RĘCZNIE WYKONANA WIKIŃSKA BRANSOLETKA Z GŁOWAMI PTAKÓW.

Jestem oczarowany wykonaniem bransolety. Niesamowity skandynawski klimat! Bezproblemowy kontakt z P. Aleksandrem. Bransoletę otrzymałem starannie zapakowaną, mała rzecz, ale dużo mówi o wykonawcy i szacunku do swojej pracy.

Opinia pozytywna | 13-02-2017 16:46 | Biżuteria / Bransolety
Magicales mundo - skull bracelet, anatomical bones, skulls, biomechanics, Cuff Bracelet, cuff,skull bird

Niestety czekalem na zamowienie prawie 3 tygodnie, a gdy dostalem produkt to okazal sie on srebrny a nie zloty jak na zdjeciu. Rozumiem, ze brass to jest zloty material...

Opinia negatywna | 19-12-2016 18:05 | Biżuteria / Bransolety
Skull / srebro 925 / - Kolczyki z czaszkami

Czaszki jak żywe :)

Opinia pozytywna | 06-12-2016 10:32 | Biżuteria / Kolczyki
Roses / srebro 925 / - Kolczyki srebne róże

Piękna robota

Opinia pozytywna | 06-12-2016 10:31 | Biżuteria / Kolczyki
ALEKSANDR TIVODAR

ALEKSANDR TIVODAR

w Trendymanii od: 2011-07-12
446 dostępnych
1 na zamówienie
472 sprzedane
204 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy