Alexandra Kraus

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Lampa Kobieta

Cudowna!!!Dziekujemy bardzo i polecamy artystke

Opinia pozytywna | 16-05-2016 14:54 | Dekoracja Wnętrz / Lampy
Makowa impresja

Osłonka zrobiona na prezent, osoba obdarowana jest zachwycona , szczególne podziękowania dla pani Oli

Opinia pozytywna | 21-01-2015 20:28 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KASZTANOWA TRÓJWYMIAROWA

Pani Olu wczoraj otrzymalam oslonke jest bardzo ladna ,kazda kolejna wydaje sie coraz ladniejsza chociaz wszystkie sa piekne i maja w sobie niepowtarzalny klimat

Opinia pozytywna | 05-12-2014 15:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LIŚĆ CEGŁA

Mydelniczka do kompletu pasuje idealnie

Opinia pozytywna | 05-12-2014 15:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
OSŁONKA KASZTANOWA 2

Oslonki sa superanckie a zapalona w nich swieca daje cudowny nastroj.Ciagle chce sie miec ich wiecej I inne.Dziekuje artystce za twirzenie milej atmisfery w moim domu

Opinia pozytywna | 30-08-2014 13:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LISTKI TRZY

Listki w komplecie z czwartym wygladaja cudownie.Dziekuje pani Olu

Opinia pozytywna | 30-08-2014 13:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
JEŻÓWKA

Oslonka jest piekna , ale nie jestem tym zaskoczona poniewaz wszystkie prace artystki maja swoj niepowdarzalny charakter.Dziekuje za realizacje zamowienia

Opinia pozytywna | 19-07-2014 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Osłonka z kasztanami

Uwielbiam oslonki drzewa ktore pani wykonuje na moje zamowienie, poniewaz idealnie pani spelnia moje oczekiwania.Mysle ze to nie jest ostatnia oslonka.Dziekuje bardzo

Opinia pozytywna | 11-04-2014 16:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LISTEK II

Sliczna.dziekuje

Opinia pozytywna | 11-04-2014 16:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LISTEK I

Super mydelniczka, kolory piekne.dziekuje pani Olu

Opinia pozytywna | 11-04-2014 16:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Trzeci Wymiar

Polubiłem ceramikę robioną na kole . Bardzo piękne wnętrze.

Opinia pozytywna | 11-09-2013 21:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dzbanuszek

Dzbanuszek świetny.

Opinia pozytywna | 11-09-2013 21:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kobieta w Czerwonej Sukni. 2010

Kobietka śliczna i filigranowa :)

Opinia pozytywna | 26-11-2012 20:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Zakwitły maki

Przepiekna oslonka na duzo swiece.Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z artystka.

Opinia pozytywna | 30-09-2012 19:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Pojemnik z liściem

Piekny pojemnik do wczesniej zamowionego kompletu lazienkowego.dziekuje

Opinia pozytywna | 30-09-2012 19:07 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dąb

Jak zwykle zamowienie u pani Oli zgodne z oczekiwaniem.

Opinia pozytywna | 30-09-2012 19:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
komplet łazienkowy 2

Komplet lazienkowy wyglada imponujaco.Przesylka ekspresowa.Dziekuje pani Olu

Opinia pozytywna | 26-07-2012 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Na dębowo

Oslonka -swiecznik jest sliczny.Pani Olu sprawila mi pani ogromna radosc,dziekuje bardzo.

Opinia pozytywna | 03-11-2011 14:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ognisko domowe

Bardzo ładny przedmiot, przemiły kontakt z Artystką :) Polecam!

Opinia pozytywna | 06-07-2011 13:16 | Dekoracja Wnętrz / Świeczniki
Ogień i Woda

Zapalona swieca wyglada super w tej oslonce.Kolory sobie wybralam sama,ale wzor azuru to zasluga pani Oli.DZekuje bardzo.

Opinia pozytywna | 22-04-2011 16:59 | Dekoracja Wnętrz / Świeczniki
Alexandra Kraus

Alexandra Kraus

w Trendymanii od: 2011-01-12
7 dostępnych
32 sprzedane
28 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy