Amju Designs

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Kolczyki minimalistyczne z czarnym turmalinem szerl IV

To już kolejna rzecz kupiona od Amju Designs i kolejna która wywołała szeroki uśmiech na twarzy osoby obdarowanej. Gorąco polecam zakupy u tego Pana!!!

Opinia pozytywna | 29-12-2017 18:37 | Biżuteria / Kolczyki
Naturalny czerwony koral

Efektowny, delikatny ,staranie wykonany wisiorek,dostarczony w stylowym opakowaniu. Dziękuję życząc Artyście wielu równie udanych, jak dotychczas pomysłów twórczych

Opinia pozytywna | 06-12-2017 11:26 | Biżuteria / Wisiory
Organiczny, ażurowy naszyjnik z białym bursztynem

Jeden z najpiękniejszych przedmiotów jaki miałam przyjemność kupić. Polecam kontakt z Twórcą - sama przyjemność. Naszyjnik ponadczasowy w swojej firmie a praca warta każdej złotówki. Polecam i dziękuję.

Opinia pozytywna | 31-07-2017 14:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Opal etiopski - delikatny pierścionek

Elegancki, czarujący, uroczy, subtelny i misternie wykuty w srebrze. Ponadczasowy design, idealna kompozycja - niezwykłej urody kamień, niczym tęczowa mgła, został oprawiony w delikatnie wyplataną "gałązkę". Praca wykonana przez autora dzieła budzi podziw. Rewelacja! Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-06-2017 22:46 | Biżuteria / Pierścionki
Indygolit (turmalin) - pierścionek

Bardzo ładny, wyjątkowy pierścionek. Firma przesyłkowa g-cośtam nie zostawia awizo, więc nie tylko nie wiadomo, gdzie odebrać przesyłkę, ale nawet że przyszła a koszty z UK duże.

Opinia pozytywna | 30-12-2016 16:44 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet - Angela Aura

Sliczne! :)

Opinia pozytywna | 12-11-2016 00:20 | Biżuteria / Komplety
kunzyt, różowy spodumen - wisior

Przepiękny wisior. Minerał w otoczeniu srebra.Trudno o lepsze połączenie. Zachwyca. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:49 | Biżuteria / Wisiory
Aqua aura - wisiorek

Zawieszka aqua aura bardzo piękna :) Solidne wykonanie i szybka wysyłka. Polecam Artystę i jego pracę wszystkim pragnącym nietuzinkowej biżuterii :))

Opinia pozytywna | 26-05-2016 11:39 | Biżuteria / Wisiory
Czarna perła - pierścionek

Piękny pierścionek, przepięknie zapakowany. Wszystko super, dziękuję!

Opinia pozytywna | 09-04-2016 12:56 | Biżuteria / Pierścionki
Angel aura szkieletowa z opalem etiopskim i rubinem - wisior

Przepiekny wisior! Elegancki, nietypowy i bardzo "widoczny". Przyciaga wzrok i jest podziwiany przez wszystkich znajomych. :)

Opinia pozytywna | 13-03-2016 19:10 | Biżuteria / Wisiory
Sky blue Topaz w białym złocie

Dobra robota.

Opinia pozytywna | 23-02-2016 20:35 | Biżuteria / Pierścionki
Czarny kwarc tybetański - kolczyki

Świetny produkt. Kontakt ze sprzedającym wzorowy. Na prawdę polecam na 120%!!!

Opinia pozytywna | 10-02-2016 03:40 | Biżuteria / Kolczyki
CZARNY TURMALIN (SCHROL) ZE SŁODKOWODNĄ PERŁĄ - WISIOR

Wisiorek Piękny i oryginalny.Polecam

Opinia pozytywna | 20-01-2016 20:59 | Biżuteria / Wisiory
Czarny turmalin (schrol) ze słodkowodną perłą - wisior

Śliczny, elegancki wisiorek. Bardzo serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 21-08-2015 14:02 | Biżuteria / Wisiory
Organiczny wisior z surową igłą akwamarynu

Świetny kontakt z Artystą, wisior jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach, przesyłka odpowiednio zabezpieczona, podsumowując - ocena celująca z ogromnym plusem :)

Opinia pozytywna | 31-07-2015 13:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Organiczny wisiorek z mołdawitem

Wisiorek bardzo dobrze wykonany ma swój urok unikatowy wygląd o takie coś właśnie mi chodziło:) długo szukałem coś w tym stylu. Artysta godny Polecenia.

Opinia pozytywna | 30-07-2015 14:22 | Biżuteria / Wisiory
Zamówienie specjalne

Super :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 22-07-2015 09:31 | Biżuteria / Inne
Cynkit - wisior

Wisior jest zachwycający i tajemniczy. Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2015 09:31 | Biżuteria / Wisiory
Meteoryty z labradorytem

Po długotrwałych poszukiwaniach artysty, który chciałby zrealizować moją wizję, wreszcie spotkałem Pana Michała. I wyszło wspaniale :) Polecam! M.

Opinia pozytywna | 12-03-2015 13:37 | Biżuteria / Pierścionki
AŻUROWY KRZYŻ

Szczerze polecam. Towar zgodny z opisem, przesyłka szybka i doskonale zabezpieczona. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 14-01-2015 10:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Amju Designs

Amju Designs

w Trendymanii od: 2014-03-22
97 dostępnych
44 sprzedane
26 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy