anavilan

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Renenutet

Bardzo ładny produkt, w rzeczywistości odpowiada temu co widać na zdjęciach.

Opinia pozytywna | 08-02-2016 12:27 | Biżuteria / Kolczyki
Turan

Kolczyki są NIEZIEMSKIE, CUDOWNE, WSPANIAŁE! Bardzo pięknie wykonane. Dziękuję Agnieszka

Opinia pozytywna | 06-10-2014 17:57 | Biżuteria / Kolczyki
Zefir

Biżuteria jest wyjątkowa. Polecam zwłaszcza tym kobietom, które cenią sobie indywidualny wyraz drobiazgów. Niezwyczajnie żałuję, że Anavilan nie wykonuje prac na zamówienie klienta.

Opinia pozytywna | 14-08-2014 19:49 | Biżuteria / Kolczyki
Makunaima

Piękny, misterny i nietuzinkowy naszyjnik. Bardzo dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 08-05-2014 14:50 | Biżuteria / Wisiory
Manitu

dziękuję

Opinia pozytywna | 04-05-2014 19:20 | Biżuteria / Naszyjniki
Zurwan

śliczne

Opinia pozytywna | 08-11-2013 14:16 | Biżuteria / Kolczyki
Ye'i

ladniejszy niz na zdjeciu.super

Opinia pozytywna | 03-10-2013 17:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Herne

Bransoleta jest piękna i bardzo misternie wykonana. Jednocześnie ma to nieuchwytne "coś" - kojarzy się z mgłą, lasem i półmrokiem - nazwa idealnie oddaje jej charakter. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 14-03-2013 14:26 | Biżuteria / Bransolety
Fylgie

Kolczyki są przepiękne. Dziękuję za udaną transakcję :)

Opinia pozytywna | 04-03-2013 22:59 | Biżuteria / Kolczyki
Rahu

Naszyjnik bardzo oryginalny, zwraca uwagę:)Wszystko jest dopracowane do perfekcji!!

Opinia pozytywna | 13-11-2012 14:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Anahita

Oryginalny, przyciągający uwagę - super naszyjnik - dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 02-11-2012 09:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Fenghuang

indianski, z energia i tajemnica. piekny. dziekuje.

Opinia pozytywna | 07-10-2012 21:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Alva na zamówienie

ARTYSTKO, ta kolia nie tylko opisem przenosi do świata postaci z baśni i legend. Wystarczy założyć by poczuć się wyjątkowo pięknie, magicznie, nie z tej epoki. Wzbudziła zachwyt u wielu osób i od nich przekazuję wyrazy pochwały. Serdecznie Pani dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-09-2012 20:52 | Biżuteria / Komplety
Lips

Jestem fanką biżuterii Anavilan. Kolczyki są wymarzone, mają fantazyjne sploty, są lekkie i bardzo kobiece. Świetny dodatek na każdą okazję.

Opinia pozytywna | 29-06-2012 18:31 | Biżuteria / Kolczyki
Tirawa

JESTEM FANKĄ PANI BIŻUTERII KOLCZYKI TE I INNE SĄ NIESAMOWITE POZDRAWIAM BEATA

Opinia pozytywna | 08-06-2012 19:14 | Biżuteria / Kolczyki
Sigyn

Kolczyki są imponujące, w moim stylu, gdyż bardzo lubię motyw koła. :) Biżuteria Anavilan jest unikatowa, przepięknie wykonana. Gratuluję talentu i dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-06-2012 12:29 | Biżuteria / Kolczyki
Nokomis

Tajemniczy,ładny wisior.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Nammu

Niezwykła biżuteria z duszą! cudownie zapakowana i błyskawicznie wysłana. Oczywiście polecam! Dziękuję ślicznie i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:39 | Biżuteria / Kolczyki
Sif

Niezwykła biżuteria z duszą! cudownie zapakowana i błyskawicznie wysłana. Oczywiście polecam! Dziękuję ślicznie i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:39 | Biżuteria / Komplety
Epona

Niezwykła biżuteria z duszą! cudownie z ogromną dbałością zapakowana! Błyskawiczna wysyłka. Oczywiście polecam! Dziękuję ślicznie i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 19:38 | Biżuteria / Kolczyki
anavilan

anavilan

w Trendymanii od: 2008-07-13
1 dostępny
125 sprzedanych
70 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"