anna kozłowska-łuc

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Trzy, czarno-biało I

niezwykle gustowne i z klasą

Opinia pozytywna | 11-04-2017 14:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Z zielnika, tatrzańskie18

Subtelne, klimatyczne, śliczne 4 obrazki, tworzą kolekcję na ścianach w Zakopanem - Zielnik Tatrzański. Niezwykły klimat, dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 17-08-2016 23:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaszków pięć, kolorowe

Ptaszki są śliczne!

Opinia pozytywna | 15-07-2015 10:27 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KONIK BIAŁY, POCHYLONY i KOŃ KREMOWOŻÓŁTY

śliczne - polecam.

Opinia pozytywna | 26-11-2013 09:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Lala, XIII

Przepiekna praca. dziekuje

Opinia pozytywna | 04-11-2013 17:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PTAKI Z RÓŻOWYM, kartka

Świetna kartka i szybko doręczona. Bardzo miły kontakt z Artystką:).

Opinia pozytywna | 13-09-2013 18:32 | Scrapbooking / Kartki
Lew

dziekuję

Opinia pozytywna | 03-05-2013 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Z zielnika, Geranium

szlachetny w wyrazie! kolejny do kolekcji

Opinia pozytywna | 03-05-2013 11:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne, Ptaszki- 5 obrazków

jak zwykle niezwykłe, kolejne do kolekcji

Opinia pozytywna | 03-05-2013 11:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Lala, II, w kapturze

Przepiękna "Lala". Bardzo oryginalna praca. Polecam ludziom szukającym niebanalnych form. + Błyskawiczna realizacja.

Opinia pozytywna | 23-04-2013 17:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KONIK BIAŁY

Już nie wiem jak komplementować talent Pani Anny. Dziękuję za kolejne cudo:)

Opinia pozytywna | 15-12-2012 15:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KONIK CZERWONY

Pani Anno jak zwykle - niezwykłe:) Dziękuję i podziwiam pracę:)

Opinia pozytywna | 15-12-2012 15:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Opowiastki X

To kolejne opowiastki w mojej kolekcji:) Jak zwykle wysmakowane,oryginalne, z klasą. Dziękuję Pani Anno za to optymistyczne cudo:)

Opinia pozytywna | 07-06-2012 20:07 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
V

Fantastyczna kompozycja. Jestem zachwycona pracą.

Opinia pozytywna | 07-06-2012 20:05 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Ptaszki III

Jak poprzednie ptaszki bardzo zabawne, każdy ptaszek coś wyraża. Można im się ciągle przyglądać. Dziekuję

Opinia pozytywna | 28-04-2012 08:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaszki I

ptaszki bardzo zabawne, delikatne, dziękuję

Opinia pozytywna | 28-04-2012 08:13 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTASZKI 1

Wesołe, malarskie, optymistyczne, chce się mieć je w polu widzenia i często na nie spoglądać. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-04-2012 17:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
PTASZKI 2

Wesołe, malarskie, optymistyczne, chce się mieć je w polu widzenia i często na nie spoglądać. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 16-04-2012 17:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Razem

Przepiękna akwarelka! stała się cudownym prezentem, aż ciężko było się z nią rozstać. Zdjęcia nie oddają tych wyjątkowych "smaczków"!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:05 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaszki

Bajeczna akwarelka! Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 18:56 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anna kozłowska-łuc

anna kozłowska-łuc

w Trendymanii od: 2008-07-29
25 dostępnych
269 sprzedanych
144 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace