artkafle

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

obraz ceramiczny profilo facciale

Pozytywna - wszystko zg z zamówieniem i warunkami

Opinia pozytywna | 23-08-2017 18:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka z lasu

piękna rzecz :)

Opinia pozytywna | 13-01-2017 13:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka kaszubska II

Umywalka przepiękna. Cacuszko łazienki :-)

Opinia pozytywna | 15-12-2016 00:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory plastry miodu

Piękne!

Opinia pozytywna | 08-12-2015 09:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka do kwadratu

Umywalka jest prześliczna. Dziękujemy!

Opinia pozytywna | 24-08-2015 18:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
talerz look

Talerz jest piękny. Wszystko zgodnie z planem. Przesyłka zapakowana tak , że atak bombowy by wytrzymała ;) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 18-08-2015 18:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łazienka w lesie

Niezwykle uzdolniona Artystka. Piękne i staranne wykonanie. Towar bardzo dobrze zapakonany. Kontakt z Panią Kariną był rewelacyjny. Jej ona jedną z najbardziej profesjonalnych pod każdym względem Artystów, z jakimi miałam przyjemność współpracować.

Opinia pozytywna | 08-12-2014 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
małe jest piękne

Dziękuję

Opinia pozytywna | 14-10-2014 10:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka kaszubska

bardzo dobry zakup

Opinia pozytywna | 10-09-2014 14:10 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka angielska

Prawdziwe dzieło sztuki :) Wygląda jakby była z innej epoki... Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam :)

Opinia pozytywna | 05-09-2014 21:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory Toskańskie opowieści

Jestem bardzo zadowolona! Dziekuje!

Opinia pozytywna | 14-03-2014 19:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle w jesiennym nastroju

Piękne, nastrojowe i niepowtarzalne kafelki.

Opinia pozytywna | 10-03-2014 19:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory barokowe

Dziękuję za bardzo szybką realizację zamówienia, kafle jeszcze piękniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciu...

Opinia pozytywna | 25-02-2014 11:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle zioła w kuchni

Kafle urocze, chociaż patrząc na zdjęcia spodziewałam się bardziej szarego odcienia. Przesyłka ekspresowa.

Opinia pozytywna | 13-01-2014 23:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle na ludowo VII

kafle są przepiękne. przesyłka expresowa. polecam wszystkim!

Opinia pozytywna | 27-06-2013 23:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle łaciate

Piekne kafle, swietny kontakt i obsluga, polecam!

Opinia pozytywna | 21-04-2013 16:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory pejzaż abstrakcyjny

kafle nawet ładniejsze, niż na zdjęciu. szybka przesyłka.

Opinia pozytywna | 08-12-2012 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
patera leaf

Piekna patera. Bardzo polecam zakupy u artystki.

Opinia pozytywna | 15-11-2012 20:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
płytki lawendowe

Dziękuje, płytki wyszły przepięknie. Pozdrawiam Anna

Opinia pozytywna | 23-09-2012 21:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory leśne inspiracje

wspaniałe dekory o niepowtarzalnym rysunku i pięknej kolorystyce, które można podziwiać bez końca ;) dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 03-08-2012 13:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
artkafle

artkafle

w Trendymanii od: 2010-04-29
61 dostępnych
2 na zamówienie
162 sprzedane
66 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy