baba design

Opinie

Kolczyki Śmigła

Super kolczyki.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 20:24 | Biżuteria / Kolczyki
Supły - komplet

Kontakt i wysyłka natychmiastowe, a biżuteria prześliczna. Bardzo polecam !

Opinia pozytywna | 06-10-2017 22:51 | Biżuteria / Komplety
Delikatny pierścionek wstęga z cyrkonią

Pierścionek pięknie się prezentuje. Kontakt z Artystką bez zarzutów. Zamówienie i wysyłka bezproblemowo. Polecam.

Opinia pozytywna | 19-12-2016 21:55 | Biżuteria / Pierścionki
Małe czarne supły ze srebrnymi elementami

Pani bardzo mila jak i wyrob tez jest wysokiej jakosci

Opinia pozytywna | 04-03-2016 15:55 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny pierścionek wstęga z cyrkonią

Pierścionek piękny- cud, miód i maliny. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Aneta

Opinia pozytywna | 22-02-2016 13:11 | Biżuteria / Pierścionki
Ptasie plotki - kolczyki

Kolczyki super! Bardzo je polubiłam.pozdrawiam Ewa

Opinia pozytywna | 17-02-2016 21:22 | Biżuteria / Kolczyki
Pierścionek wstęga z cyrkoniami

Piękno tkwi w prostocie. Dziękuję za miły kontakt i bardzo szybką realizację zamówienia.

Opinia pozytywna | 05-01-2016 00:15 | Biżuteria / Pierścionki
Delikatny pierścionek wstęga z przezroczystą cyrkonią

Bardzo ładny, delikatny pierścionek. Staranne wykonanie i dobre materiały. Szybki i miły kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 13-08-2015 06:20 | Biżuteria / Pierścionki
Supły czerwone - kolczyki

Napisz odpowiedź

Opinia pozytywna | 30-07-2015 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
Różowe kolczyki z kauczuku i srebra (M) /Supły

Oryginalne i słodkie

Opinia pozytywna | 01-07-2015 08:30 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny pierścionek Wstęga z bursztynem

Dziękuje bardzo! Zamówinie zgodne z oczekiwaniami . Polecam !!! Kontakt z Artystką świetny, pełen profesjonalizm i zaangażowanie.

Opinia pozytywna | 09-02-2015 10:59 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkolorowa bransoleta

Bardzo ładna i nowoczesna biżuteria, starannie wykonana. Na pewno jeszcze zamówię kolejne prace Pani Artystki :) Polecam

Opinia pozytywna | 20-12-2014 17:01 | Biżuteria / Bransolety
Delikatny pierścionek wstęga z przezroczystą cyrkonią

Wszystko miło i sprawnie, zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 18-12-2014 10:07 | Biżuteria / Pierścionki
Ptasie plotki - kolczyki pozłacane

Niezwykle oryginalne:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2014 23:58 | Biżuteria / Kolczyki
Małe czarne supły ze srebrnymi elementami

Takie małe, a tak cieszy :) Bardzo dziękuję za świetne kolczyki i za zupełnie nieoczekiwany dodatek do nich. I polecam biżuterię Basi wszystkim kobietom ceniącym oryginalne wzornictwo.

Opinia pozytywna | 20-11-2014 14:11 | Biżuteria / Kolczyki
Komplet na zamówienie

Dziękuję!Dziękuję!Przepiękny!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 30-10-2014 23:39 | Biżuteria / Komplety
Zielone serce

Dziekuje. Znowu mam komplet. Pozdrawiam serdecznie autorke!!! Joanna

Opinia pozytywna | 26-08-2014 12:00 | Biżuteria / Kolczyki
Rubber Soul - kolczyki z kauczuku i srebra (L) / Supły

Nowoczesne w formie kolczyki w pieknych, wakacyjnych kolorach.

Opinia pozytywna | 03-04-2014 11:24 | Biżuteria / Kolczyki
Kolorowe bransoletki srebrno-kauczukowe

wszystko ok. Sprawnie i solidnie. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-03-2014 07:44 | Biżuteria / Bransolety
Literki V&V- Kolczyki

Kolczyki są oryginalne, ale wykonanie średnie (przy pierwszym użyciu odłączyła się "nóżka" od pleksji Inga

Opinia neutralna | 19-03-2014 11:59 | Biżuteria / Kolczyki
baba design

baba design

w Trendymanii od: 2012-06-26
144 dostępne
1 na zamówienie
122 sprzedane
43 opinie  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy