Beata Kmieć

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

ARCHANIOŁ GABRIEL XXXIX

Piękne, bardzo dziękuję Pani Beato.

Opinia pozytywna | 02-12-2018 11:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ANIOŁ STRÓŻ XXV

Ikona przepiękna, bardzo starannie wykonana, cudowna kolorystyka, bardzo dziękuję .Jestem pewna, że nie jest to mój ostatni zakup u Artystki. Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 09-11-2018 03:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MATKA BOSKA POCZAJOWSKA II

Ciekawa praca. Coś innego.

Opinia pozytywna | 17-02-2018 10:25 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
DUDEK (UPUPA EPOPS)

Dudek jest rewelacyjny. Wygląda jak żywy :) Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 13-02-2018 23:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ZIMORODEK (ALCEDO ATTIS) II

Zimorodek wygląda jak żywy :) Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 09-01-2018 15:13 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
ARA ŻÓŁTOSKRZYDŁA (ARA MACAO)

Śliczna papużka. Córka zachwycona. Pakowanie pierwsza klasa:) Pozdrawiam Panią serdecznie!

Opinia pozytywna | 29-12-2017 10:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ETNO-TUKAN IV

Śliczny, wesoły, kolorowy tukan zamieszkał w naszej łazience. Dziękuję pięknie.

Opinia pozytywna | 12-12-2017 20:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Islandia IV

Piękny naszyjnik, jak wszystkie prace pani Beaty :) Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 07-12-2017 19:20 | Biżuteria / Naszyjniki
PNEUMATOFORA XLIV

Piękna ikona, wykonana bardzo starannie, solidnie zabezpieczona na czas wysyłki. Dziękuję serdecznie Pani Beato i polecam.

Opinia pozytywna | 05-12-2017 12:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Sowa zielona II

Bardzo ładna praca.

Opinia pozytywna | 24-07-2017 15:18 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Pneumatofora - na szyję II

na zdjęciu była piękna a na żywo jeszcze piękniejsza;D

Opinia pozytywna | 19-04-2017 17:59 | Biżuteria / Naszyjniki
ARCHANIOŁ GABRIEL XXIII

cudeńko

Opinia pozytywna | 11-04-2017 14:16 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Matka Boska Włodzimierska I

Piękna praca.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 23:17 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Ryba XXIX

Rybka będzie ładną ozdobą łazienki. Zabezpieczona i zapakowana bardzo solidnie dotarła bez szwanku.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 23:16 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MATKA BOŻA ELEUSA (UMILENIE) VII

Starannie wykonana , ładna ikona.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 23:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LEMON LAKE

Produkt jest bardzo ładny, odpowiada fotografii. Bardzo dobrze współpraca z artystą, Panią Beatą Kmieć. Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2016 19:20 | Biżuteria / Naszyjniki
ARCHANIOŁ GABRIEL IX

Jest zaskakująco piękniejszy niż na zdjęciu... Chciałoby się kupić niemal wszystkie wizerunki ... Jest piękny... Dziękuję

Opinia pozytywna | 07-09-2016 13:55 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
RYBKA JASKRAWA

Rybka przyciąga piękną kolorystyką i formą .Bardzo ładna.Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-06-2016 18:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MATKA BOSKA FATIMSKA XIV

Piękna praca .Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-06-2016 17:56 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
MATKA BOŻA I

Kupiłam córce ten obrazek na pamiątkę I Komunii Świętej - podobał się jej i myślę, że będzie oryginalną przypominajką za lat kilka...

Opinia pozytywna | 11-05-2016 18:44 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Beata Kmieć

Beata Kmieć

w Trendymanii od: 2013-07-10
12 dostępnych
1 na zamówienie
96 sprzedanych
46 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy