Danka Czapnik

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Srebrny koronkowy duży pierścionek z bursztynem i miedzią

Pierścionek oryginalny, pięknie prezentuje się na dłoni. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie dziękuję. Polecam.

Opinia pozytywna | 16-06-2018 11:09 | Biżuteria / Pierścionki
Kirke - srebrny pierścionek z dużym cytrynem

Piękny, oryginalny pierścionek. Noszę go z radością

Opinia pozytywna | 23-02-2018 12:52 | Biżuteria / Pierścionki
Salamandry sztyfty

Podobają się nadal :)

Opinia pozytywna | 01-02-2017 22:07 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrny koronkowy duży pierścionek z bursztynem i miedzią

Wspanialy!!! Nosze z duma i uwielbieniem! Dziekuje!!!

Opinia pozytywna | 20-01-2017 21:51 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne kolczyki z bursztynem i kryształami Swarovskiego -Virgo VII

moje ulubione. dziekuje :)

Opinia pozytywna | 05-09-2015 15:14 | Biżuteria / Kolczyki
Salamandry - długie, srebrne kolczyki

Bardzo piękne kolczyki.

Opinia pozytywna | 17-12-2014 13:20 | Biżuteria / Kolczyki
Podwójne Życie Biżuterii - pierścionek srebrny z agatem

Pierścionek prześliczny. Dziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 09-10-2014 21:00 | Biżuteria / Pierścionki
Bantu - bransoletka

bardzo fajne.Wszystko w porządku:)dziekuję.

Opinia pozytywna | 16-06-2014 15:43 | Biżuteria / Bransolety
Kwiatki ładne dwa :)- kolczyki srebrne

Bardzo piękne kolczyki, inne niż wszystkie. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 05-12-2013 10:09 | Biżuteria / Kolczyki
Ziemi Odebrane - pierścień IV

Czy naprawde odebrane ziemi? Mniejsza z tym. Pierscionek jest super, mistrzowsko wykonany i swietnie prezentuje sie. Uwielbiam bizuterie z charakterem! Opinia bardzo pozytywna! Dziekuje :) Renata

Opinia pozytywna | 10-09-2013 18:38 | Biżuteria / Pierścionki
Bedivere

przepiękny pierścionek, precyzyjnie wykonany i naprawdę czarodziejski!

Opinia pozytywna | 20-05-2013 15:52 | Biżuteria / Pierścionki
Pod umówionym jaworem, czyli Laura i Filon kolczyki srebrne

Zachwycające:) Dziękuję wspaniałej Artystce:)

Opinia pozytywna | 24-03-2013 18:52 | Biżuteria / Kolczyki
Panta Rhei III - kolczyki srebrne

Wyjątkowe, cudowne kolczyki. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 26-02-2013 09:28 | Biżuteria / Kolczyki
Złote Runo

Przesyłka dotarła. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 31-01-2013 11:41 | Biżuteria / Bransolety
Sir Girflet

Pierścień jest olśniewający. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-11-2012 16:09 | Biżuteria / Pierścionki
Pod umówionym jaworem, czyli Laura i Filon

Niebanalny,przepiękny, bardzo szlachetny. Nie można go nie zauważyć. Jestem szczęśliwa,że jest mój:)

Opinia pozytywna | 24-07-2012 21:12 | Biżuteria / Wisiory
Panta Rei - kolczyki I

sa piekne. czas zaklety w formie. przepiekne kamienie. jak zwykle - brak słów z zachwytu. dziekuje :)

Opinia pozytywna | 02-07-2012 14:21 | Biżuteria / Kolczyki
Extra

genialne :) dziekuje serdecznie.

Opinia pozytywna | 24-02-2012 22:33 | Biżuteria / Kolczyki
Totemy IV

tylko westchne w zachwycie: achhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

Opinia pozytywna | 18-01-2012 13:21 | Biżuteria / Kolczyki
Totemy - kolczyki III

zjawiskowe, ekskluzywne, z dusza. Nie moge ich nosic, bo kiedy mam je na uszach, nie moge ich ogladac - wiec wybieram trzymanie w dłoniach, zebym mogla zachwycac sie ich pieknem bez konca ;))) . dziekuje za ten skarb :)

Opinia pozytywna | 02-01-2012 21:12 | Biżuteria / Kolczyki
Danka Czapnik

Danka Czapnik

w Trendymanii od: 2011-09-04
21 dostępnych
4 na zamówienie
44 sprzedane
21 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy