Daria Górkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Anielskie kotów kochanie - obraz

Fantastyczne dzieło, anielski obraz... a na tym obrazie uwielbiany przez mojego syna "tygrysek" z sąsiedztwa jako żywo! Okrutnie rudy, waleczny rozbójnik, który na swoje wiosenno-letnie rewiry w moim ogrodzie przychodzi wygrzewać się w porannym słońcu i lizać rany po bójkach. On z pewnością ma troskliwego anioła stróża! Moje młodsze dziecko zachwycone, obraz Pani Darii już zdobi pokój syna. Kontakt z Artystką przesympatyczny, wysyłka świetnie zabezpieczonego dzieła błyskawiczna. Otrzymałam także świąteczny podarek - cudną grafikę z dziewczyną-aniołem, która wzbudziła zachwyt córki i za chwilę dołączy do innych ukochanych przez nią aniołów. Z całego serca dziękuję! Pani dzieła są cudowne! Pozostaję z wyrazami szacunku dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 10-01-2019 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Noc w różach - obraz olejny

Szanowna Pani, Co prawda już wysłałam do Pani wiadomość okrężną drogą przez Trendymanię, ale skorzystam też z tego "kanału". Obrazek prześliczny. Oglądałam go już w paru miejscach, a w końcu "wyczaiłam" tu - no i zdążyłam na czarnopiątkowy rabat. (Jak mawiał Kisiel, "dobra psu i mucha"). A te róże kusiły, kusiły, wreszcie skusiły. Gdzie ja je teraz powieszę - inna kwestia. Ale mieszkanie zagracone to moja specjalność - w nowobogackich wnętrzach jak z katalogu sklepu meblarskiego nie wytrzymałabym ani godziny. Herbatki, za które dziękuję, wypijemy po dzisiejszym obiedzie. Pozdrawiam Panią serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 04-12-2018 14:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Już schną - akwarela oryginał

Kolejny udany zakup w pracowni p. Darii. Akwarela w klimacie późnej jesieni pasuje do wystroju pomieszczenia. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne dla Pani GK

Ciekawa oprawa do akwareli. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 12:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anielskie porywy - akwarela oryginał

Pani Dario dziękuję za piękną akwarele. Pani zaangazowanie i pomoc w dopięciu zamowienia oraz wysylce jest nieoceniona. Anioł porwał moje serce, ale też i mojej chrześnicy. Serdecznie pozdrawiam

Opinia pozytywna | 28-05-2018 13:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Cicha noc - pejzaż - obraz olejny

bardzo ładny i nastrojowy obraz.

Opinia pozytywna | 18-05-2018 14:08 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Aniołom zawsze kwitnie w lawendach - akwarela

Bardzo subtelna praca....Anioł delikatny, jak mgła. Miło patrzeć, bo zmusza do refleksji i zastanowienia, a jednocześnie uspokaja. Bardzo dobry kontakt z Artystką. No i gratis w przesyłce. Szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 08-02-2018 18:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
A Anieli ciągle grają - akwarela oryginał

Teraz Anieli grają dla mnie. A właściwie to jeden Anioł o łabędziej szyi. Gra pięknie i pięknie wygląda. Może nawet trochę zalotnie, co Aniołom właściwie nie przystoi.

Opinia pozytywna | 08-02-2018 18:01 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Leniwy wieczór - pejzaż - obraz

Piękny, nostalgiczny obrazek. Dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 05-01-2018 09:59 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Łabędzi śpiew - akwarela

piękna, dziękuje

Opinia pozytywna | 04-12-2017 15:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł na 4 pory roku - styczeń - grafika

Styczeń to miesiąc moich urodzin Anioł został ze mną

Opinia pozytywna | 04-12-2017 15:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Chwila z aniołem - grafika

Dostałam pracę i jak zwykle piękna.

Opinia pozytywna | 04-12-2017 15:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Martwa natura 1 - akwarela

Akwarela jest cudna i klimatyczna , pomoc autorki przy zakupie bardzo przydatna .Pani Dario dziękuję i już od teraz Pani praca zaczyna każdy nasz dzień bo wisi w sypialni.. Pozdrawiam serdecznie. Matuszewska

Opinia pozytywna | 03-11-2017 11:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł szczęścia - grafika

Prace piękne, zaskakujący gratis.

Opinia pozytywna | 10-03-2017 20:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne dla Pani Grażyny

Pani Dario. Bardzo dziękuję za wykonanie zamówienia. Jestem zadowolona z przebiegu i efektu Pani pracy. Miły gratis i liścik z życzeniami sympatycznie nastrajają od poniedziałku . Pozdrawiam. G.

Opinia pozytywna | 06-03-2017 13:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne dla Pani Grażyny

Grafika piękna, moje wymarzone dmuchawce, idealnie dobrane p-p i ramka. Opakowanie na czas transportu w pełni zabezpiecza grafikę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, dziękuję i polecam pracownię p. Darii.

Opinia pozytywna | 26-01-2017 12:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioły na 4 pory roku - maj - grafika

Grafika bardzo ładna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 20-12-2016 10:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł na 4 pory roku - kwiecień - grafika

Grafika bardzo ładna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 20-12-2016 10:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nadzeja - grafika

Grafika bardzo ładna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 20-12-2016 10:02 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Początek - grafika 50 x 40 cm

Ta sama opinia dotyczy pięciu zakupionych prac. Wszystkie spełniają oczekiwania i na swoich miejscach prezentują się tak jak sobie wyobrażaliśmy. Cenna była sugestia Pani Darii o nie grupowaniu prac tylko powieszeniu ich pojedynczo tak aby mogły się swobodnie prezentować. Na kolejny plus zasługuje dobry kontakt z artystą i możliwość wymiany zdań. Pozytywna ocena w pełni zasłużona.

Opinia pozytywna | 05-12-2016 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Daria Górkiewicz

Daria Górkiewicz

w Trendymanii od: 2010-08-17
92 dostępne
16 w promocji
16 na zamówienie
202 sprzedane
104 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace