Dekornia

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

dekory folkowe

Szybko, sprawnie, a co najważniejsze bardzo ładnie!

Opinia pozytywna | 20-03-2017 16:20 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Frida kafle

Kafle z Fridą są piękne! :-) Ja zamówiłam dodatkowo z zawieszkami i takie otrzymałam :-) Poza tym paczka przyszła bardzo starannie zapakowana, a kafle zabezpieczone. Szybka przesyłka i cały czas kontakt z Artystką - polecam! :-)

Opinia pozytywna | 15-03-2017 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle rybia łuska

Współpraca z Dekornią była wspaniała. Pani Dorota była bardzo otwarta na nasze sugestie i cierpliwie odpowiadała na nasze pytania. Płytki są przepiękne, jak zresztą również reszta jej produktów, które ciągle oglądamy. serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 12-05-2016 14:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka turkus z przetarciem

Przepiękna i solidnie wykonana, będzie stanowiła doskonały, centralny element łazienki.

Opinia pozytywna | 13-04-2016 12:05 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
akcesoria łazienkowe

Chciałem podziękować za wspaniałe wykonanie, niebywały talent i wysoką jakość wykonanej dla nas pracy. Dziękuję i gorąco pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 02-09-2015 18:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa turkusy i przetarcia

Piękna, śliczny kolor. Bardzo mi sie podoba.

Opinia pozytywna | 01-05-2015 17:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka z przetarciem

polecam, umywalka piekna:)

Opinia pozytywna | 15-02-2015 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa ceramiczna z koronką

Wszystko OK, dzięki śliczne

Opinia pozytywna | 20-11-2014 15:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
wino na plaży

Wszystko OK, dzięki śliczne

Opinia pozytywna | 20-11-2014 15:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
dekory arabskie amulety

Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 14-11-2014 10:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle i dzban

super kontakt,profesjonalnie,fachowo i z pasją:)płytki piekne:)pozdrawiam artystkę i życzę wszystkiego najlepszego.

Opinia pozytywna | 23-07-2014 18:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka turkus z przetarciem

Jestem zadowolona.Bardzo ciekawy produkt.W rzeczywistości umywalka jest ładniejsza jak na zdjęciu.Czekam na dalszą częśc.SUPER!

Opinia pozytywna | 18-06-2014 18:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
falista misa

Misa jest piękna. Bardzo mi się podoba. Dobry kontakt z artystą, szybka przesyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-05-2014 16:23 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle ceramiczne puzzle

Dziękuję.

Opinia pozytywna | 04-04-2014 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
umywalka turkus z koronką

Czy jest szansa na lustro w tym odcieniu i dekoracji

Opinia pozytywna | 03-03-2014 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kafle koronkowe

Przepiękne wzory!

Opinia pozytywna | 31-01-2014 01:31 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
turkus w skale

Misa w rzeczywistości jest przepiękna, wygląda bardzo oryginalnie, nie mogę się na nią napatrzeć:)Gorąco polecam Wszystkim tego Artystę:)

Opinia pozytywna | 20-01-2014 19:53 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łycha pod łyżkę

Piękna łycha! Bardzo dziękuję za różowy prezencik :)

Opinia pozytywna | 13-01-2014 21:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misa ceramiczna - wino i plaża

piękna misa - polecam :-)

Opinia pozytywna | 26-11-2013 21:57 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
łyżka pod łyżkę

Łyżka jest fantastyczna, pięknie wykonana, służy mi już długi czas. Dziękuję :-)

Opinia pozytywna | 26-10-2013 15:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekornia

Dekornia

w Trendymanii od: 2009-02-23
30 dostępnych
3 na zamówienie
194 sprzedane
114 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"