Dorca

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Panchali

Piękne!!!

Opinia pozytywna | 15-03-2013 16:24 | Biżuteria / Kolczyki
Allicias

Wszystko ok

Opinia pozytywna | 23-02-2013 19:38 | Biżuteria / Kolczyki
Liqen

Przepiękne kolczyki, dużo ładniejsze niż na zdjęciu! Cieszę się, że są moje :)

Opinia pozytywna | 24-05-2012 15:14 | Biżuteria / Kolczyki
Callaina

Bardzo ciekawa biżuteria, godna polecenia.

Opinia pozytywna | 21-05-2012 10:36 | Biżuteria / Kolczyki
Lashali

Kolczyki urokliwe (mam już takie turkusowe), jak poprzednio pięknie opakowane i szybko wysłane. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-04-2012 14:57 | Biżuteria / Kolczyki
Zeytin

Wisior jest przepiękny, w każdym calu dopracowany.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 25-04-2012 17:11 | Biżuteria / Wisiory
Samiya

Dobre wykonanie, ładne :)

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:50 | Biżuteria / Wisiory
Pallavi

Dobre wykonanie, ładne :)

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:50 | Biżuteria / Kolczyki
Kameel

Dobre wykonanie, ładne :)

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:50 | Biżuteria / Wisiory
Zieloniutkie

Dobre wykonanie, ładne :)

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:50 | Biżuteria / Kolczyki
Herfs

Dobre wykonanie, ładne :)

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:50 | Biżuteria / Kolczyki
Shailla-wisior

Dobre wykonanie, ładne :)

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:49 | Biżuteria / Wisiory
Platao

Dobre wykonanie, ładne.

Opinia pozytywna | 18-04-2012 18:48 | Biżuteria / Bransolety
Nasari

Na moje oko- ładny,.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Shiraz-ceramiczny orient

Naszyjnik jest niezwykle piękny, dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Orientalny charakter został nadany dzięki wzornictwu, kolorystyce i precyzyjnej technice. Całość pięknie zapakowana i dobrze zabezpieczona. Pięknie dziękuję! Naprawdę warto!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 14:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Dous lados-2 w 1

Przecudowny wisior wykonany z ogromną precyzją. Jestem nim po prostu oczarowana! Miły kontakt z Artystką, przesyłka ekspresowa. Będę go z radością nosić. Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-04-2012 14:02 | Biżuteria / Wisiory
Verde

Idealnie dopracowana bransoletka. super wykonanie. energiczne i soczyste kolory. Bardzo delikatna. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 13-04-2012 17:08 | Biżuteria / Bransolety
Jaskółka 2

Uroczy drobiazg. "Lata" już przy moim sweterku:)

Opinia pozytywna | 12-04-2012 13:56 | Biżuteria / Broszki
Vadelma

Dziękuję! Jest tym czego szukałam, pasuje jak ulał do mojego melancholijno-marynarskiego "imidżu":-)

Opinia pozytywna | 12-04-2012 11:57 | Biżuteria / Wisiory
Marrom

Świetnie się prezentuje i fajnie brzęczy podczas noszenia :) Dziękuję serdecznie.

Opinia pozytywna | 10-04-2012 14:16 | Biżuteria / Wisiory
Dorca

Dorca

w Trendymanii od: 2007-12-03
0 dostępnych
643 sprzedane
318 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy