Extrano

Opinie

Bransoleta VERDERIO

Dziekuje Bardzo, design, wykonanie - rewelacja! komunikacja z Extrano - świetna! polecam tę Projektantkę,

Opinia pozytywna | 19-12-2016 15:19 | Biżuteria / Bransolety
Bransoletka CIVITELLA w granatach

Bransoletka super, Kontakt z artystą sympatyczny i szybka realizacja:)

Opinia pozytywna | 04-11-2015 07:35 | Biżuteria / Bransolety
Bransoleta szeroka GOZZANO

Efektowna ozdoba. Misternie utkany roślinny motyw ze znakomicie dobranych kolorystycznie koralików. Zachwyca (nie tylko mnie;-)).

Opinia pozytywna | 03-11-2015 13:01 | Biżuteria / Bransolety
Bransoleta szeroka MOZZECANE

Misterna praca ,bransoleta piekna :)

Opinia pozytywna | 12-10-2015 16:41 | Biżuteria / Bransolety
Bransoleta szeroka CREMELLA

Bransoletka jest po prostu sliczna. Pani Monika, jest Mistrzem w tkaniu z polyskliwych koralikow prawdziwych cudow. Dodatek na wiele okazji..No i juz zamowilam kolejna...;-)))

Opinia pozytywna | 30-04-2015 23:08 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki, srebro, onyks, wieczorowe - VAGLI

Delikatne i eleganckie kolczyki, świetnie się w nich czuje

Opinia pozytywna | 16-03-2015 16:45 | Biżuteria / Kolczyki
CASTELLIRI

Dziękuję ,polecam Twórcę!!!

Opinia pozytywna | 15-11-2014 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoleta szeroka PARUZZARO 2

Jestem absolutnie ZACHWYCONA. Misterny wzór, ktory tworza pieknie dobrane kolorystycznie,delikatnie połyskujące koraliki. Bransoletka przy tym jest lekka, swietnie sie uklada. Efektowna ozdoba. Jestem szczesliwa, ze ja mam..;)Dziekuje bardzo.

Opinia pozytywna | 06-11-2014 21:08 | Biżuteria / Bransolety
CASALVIERI - zamówienie uzupełniające

Poprawki niestety niewiele pomogły. Idea była fajna, miałam pecha.

Opinia neutralna | 11-06-2013 10:48 | Biżuteria / Bransolety
SCASSINELLE

Bransoletka jest niezwykle piękna.Jestem z niej bardzo zadowolona. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 24-03-2013 18:49 | Biżuteria / Bransolety
FLORESTA

Bardzo dziękuję. Bransoletka jest naprawdę zjawiskowa:)dodatkowo otrzymałam miły upominek w postaci charmsa. Stworzony został fajny duet:)

Opinia pozytywna | 22-01-2013 11:27 | Biżuteria / Bransolety
FILAGO

Dziękuję. Kolczyki są jak zawsze wspaniałe.

Opinia pozytywna | 17-12-2012 11:30 | Biżuteria / Kolczyki
ANQUILARRA

bardzo ładne, eleganckie, dziękuję

Opinia pozytywna | 21-11-2012 00:02 | Biżuteria / Kolczyki
SILLAVENGO

piękna, doskonale się nosi, nie da się jej nie zauważyć :), dziękuję

Opinia pozytywna | 21-11-2012 00:01 | Biżuteria / Bransolety
PASIANO

są zachwycające, dziękuję

Opinia pozytywna | 21-11-2012 00:00 | Biżuteria / Kolczyki
LUCINASCO

Kolczyki (kolejne zresztą) są piękne - zdjęcie zdecydowanie nie oddaje ich urody. Doskonały kontakt z Artystką, błyskawiczna wysyłka, bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-11-2012 13:39 | Biżuteria / Kolczyki
REZZO

To juz mój czwarty zakup i jak zawsze-pełne zadowolenie!Kolczyki sliczne a przesyłka błyskawiczna!Pozdrawiam i dziekuje!:)

Opinia pozytywna | 15-11-2012 14:35 | Biżuteria / Kolczyki
RICIGLIANO

Kolczyki są przepiękne, kamienie mają głęboki zielony kolor a ich oprawa jest zachwycająca. Gorąco polecam biżuterię Artystę:))

Opinia pozytywna | 13-11-2012 14:33 | Biżuteria / Kolczyki
FRAGOLA

Piękne dzieło- jest ozdobą jedyną w swoim rodzaju, nic dodać nic ująć polecam tą artystkę.

Opinia pozytywna | 02-11-2012 09:56 | Biżuteria / Bransolety
ROSSANO - Kolczyki

Kolczyki dorobione zgodnie z moim zyczeniem, szybko, sprawnie. Dziekuję

Opinia pozytywna | 31-10-2012 18:23 | Biżuteria / Kolczyki
Extrano

Extrano

w Trendymanii od: 2008-04-13
5 dostępnych
1 na zamówienie
206 sprzedanych
105 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace