Flora Home

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

brzozowa skrząca się biel

Piękny :)

Opinia pozytywna | 05-12-2015 23:09 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
green pears - wianek

piękny,dziękuję

Opinia pozytywna | 17-11-2014 15:32 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
big red - wianek

Bardzo dziękuję za niezwykłej urody wianek. Nie znam nikogo kto robiłby takie piękne dekoracje florystyczne jak Pani. Z przyjemnością powiększam kolekcję wianków Pani produkcji.

Opinia pozytywna | 15-12-2013 19:06 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
caramel beige - wianek

Mozna powiedziec nawet apetyczny :)

Opinia pozytywna | 08-12-2013 18:36 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
glittering white - wianek

Wianek przepiękny, na żywo jeszcze bardziej niż na zdjęciu, choć już na nim urzeka. Dziękuję raz jeszcze.

Opinia pozytywna | 05-12-2013 22:34 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
grey and white - wianek

Piękny wianek - to już kolejny w naszej kolekcji :) Przemiły kontakt i produkty znacznie przewyższający oczekiwania. Dziękujemy!

Opinia pozytywna | 05-12-2013 18:56 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
czerwony rozwichrzony

Śliczny. Bardzo dziękuję i polecam

Opinia pozytywna | 15-04-2012 19:06 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
wianek śnieżny dla Pani Aleksandry

Najpiękniejsze wianki są z laboratorium Flory. Dziękuję

Opinia pozytywna | 07-02-2012 06:38 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
SWEET ROSES wianek

Piękny wianek, jak zwykle z laboratorium Flory.

Opinia pozytywna | 07-02-2012 06:37 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
GREEN LEMONS and APPLES wianek

bardo ładna ozdoba,ładnie zapakowana .Dziekuje i pozdrawiam swiatecznie

Opinia pozytywna | 21-12-2011 18:59 | Dekoracja Wnętrz / Dekoracje Florystyczne
dwa wianki koralowe dla Pani Katarzyny

bardzo dziekuje

Opinia pozytywna | 23-06-2011 23:33 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
wianek z pomarańczami dla Pani Marty

W myśl zasady "lepiej późno ..." dziękuję za przepiękny wianek ,który wniósł do mego domu prawdziwie świąteczną atmosferę - wszystkim gościom bardzo podobało się to cudeńko !

Opinia pozytywna | 25-03-2011 00:05 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
wianek zielono-fioletowy

Sliczny i orginalny

Opinia pozytywna | 22-03-2011 16:45 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
wianek z orzechami

Prześliczny wianek, pełen świątecznego ciepła i uroku. A do tego pachnie zniewalająco...

Opinia pozytywna | 21-02-2011 11:42 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
dwie kompozycje dla Pani Edyty

Cudne cudo !!! Gorąco polecam !!!

Opinia pozytywna | 20-12-2010 13:21 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
fiolety na sianie

Bardzo ładny towar, nawet ładniejszy niz na zdjęciu. Szybka dostawa.

Opinia pozytywna | 10-12-2010 11:33 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
choineczka

Choinka ta wniosła wiele piękna i świątecznego nastroju do mojego domu - dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-12-2010 19:48 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
mały biały

Subtelne, delikatne i pełne uroku - dziękuję :)

Opinia pozytywna | 02-12-2010 19:47 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
jabłuszka na sianie

Ten nieduży wianuszek ma prawdziwie magiczne właściwości: potrafi w sekundzie wyczarować świąteczny nastrój! Obdarowana osoba - zachwycona, a ja zamawiam drugi - tym razem dla siebie :)

Opinia pozytywna | 29-11-2010 20:36 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
malinowy wir

Piękny wianek. Ładniejszy niż na zdjęciu. Brawo.

Opinia pozytywna | 24-11-2010 21:27 | Dekoracja Wnętrz / Gwiazdka
Flora Home

Flora Home

w Trendymanii od: 2008-11-09
0 dostępnych
77 sprzedanych
47 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy