Gosia Chruściel-Waniek

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Obrączki z kolekcji Kora

Świetny kontakt ze artystką. Szybka realizacja zamówionego produktu. Wspaniałe wykonanie. Jestem zachwycona i dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 22-01-2019 19:45 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Komplet z fasetowanymi labradorytami

Prześliczne! Jestem bardzo zadowolona. Zarówno ze względu na wyglad, jak i jakość wykonania. Świetny kontakt z artystką. Polecam!

Opinia pozytywna | 12-04-2018 07:17 | Biżuteria / Komplety
Srebrny pierścionek z rubinami

Świetna komunikacja, piękny wyrób.

Opinia pozytywna | 12-03-2018 16:46 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki sztyfty z rubinami

Kolczyki z rubinkami są ŚLICZNE....kamienie błyszczą niczym światełka na świątecznej choince:-)).Staranne wykonanie kolczyków, rzetelność transakcji. W pełni zasłużony POZYTYW:-) BARDZO DZIEKUJĘ!!!

Opinia pozytywna | 11-12-2017 16:39 | Biżuteria / Kolczyki
Szeroka obrączka z szmaragdowymi cyrkoniami

Efektowna obrączka o ciekawej stylistyce. Dzięluję

Opinia pozytywna | 04-12-2017 14:09 | Biżuteria / Pierścionki
Simple - srebrny pierścionek z cyroniami

Pierścionek jest urokliwy. Solidnie wykonany. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 02-09-2017 14:30 | Biżuteria / Pierścionki
Simple - srebrny pierścionek z kuleczką

Pierścionek jest delikatny i wykonany z wielką pieczołowitością. Polecam Twórcę.

Opinia pozytywna | 02-09-2017 14:29 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet pierścionków na zamówienie

jak zawsze biżuteria wykonana na najwyższym poziomie :)

Opinia pozytywna | 28-08-2017 20:22 | Biżuteria / Pierścionki
Symbiosis - srebrno - złoty pierścionek z turkusowym brylantem

Piękne! Świetny kontakt, wszystko cudownie! Polecam.

Opinia pozytywna | 26-07-2017 13:38 | Biżuteria / Pierścionki
Duet - zestaw pierścionków

pierścionki jak zwykle piękne :) serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 29-06-2017 11:52 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny pierścionek z zieloną cyrkonią w złotej oprawie

Warto było czekać! Pani Gosia zrobiła cudeńko:) Praca dostarczona bardzo szybko i wykonana bardzo precyzyjnie i zgodnie z zamówieniem. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 26-06-2017 13:36 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet pierścionków na zamówienie

serdecznie polecam :)

Opinia pozytywna | 21-06-2017 22:28 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrno-złocony pierścionek z diamentem

Pierścionek wykonany perfekcyjnie, wygląda tak jak na zdjęciu. Świetny i profesjonalny kontakt.Polecam

Opinia pozytywna | 12-05-2017 20:25 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrno-złocony pierścionek z diamentem

Pierścionek wykonany perfekcyjnie, wygląda tak jak na zdjęciu. Świetny i profesjonalny kontakt.Polecam

Opinia pozytywna | 12-05-2017 20:25 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny pierścionek z szafirem w stylu retro

Świetny kontakt a artystką????Powiększony pierścionek na moja prośbę)))) doszedł dziś jest piękny i unikatowy)????Dziękuje i pozdrawiam????Z pewnością będę śledzić Pani prace????

Opinia pozytywna | 31-03-2017 17:07 | Biżuteria / Pierścionki
Zestaw obrączek

super jak zawsze :)

Opinia pozytywna | 19-01-2017 20:20 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrne pierścionki z topazem Swiss Blue i Lapisem Lazuli

polecam :)

Opinia pozytywna | 01-01-2017 22:43 | Biżuteria / Pierścionki
Komplet pierścionków z topazem Sky Blue

pierścionki śliczne, własnie tak je sobie wyobrażałam, pięknie się prezentują. Poza tym bardzo miły kontakt. Mogę polecić wszystkim)

Opinia pozytywna | 10-12-2016 11:05 | Biżuteria / Pierścionki
Zestaw 7 pierścionków z topazem Sky Blue

pierścionki śliczne, własnie tak je sobie wyobrażałam, pięknie się prezentują. Poza tym bardzo miły kontakt. Mogę polecić wszystkim)

Opinia pozytywna | 10-12-2016 11:05 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrny pierścionek z czarną perłą i cyrkoniami

Niezwykła biżuteria:)

Opinia pozytywna | 05-12-2016 12:26 | Biżuteria / Pierścionki
Gosia Chruściel-Waniek

Gosia Chruściel-Waniek

w Trendymanii od: 2007-11-07
12 dostępnych
592 sprzedane
319 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
( zobacz film )
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace