GRAFIJA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

SKRZYDLATA

Bardzo sympatyczny kontakt z p.Ewa , polecam zakup prac na prezenty z roznych okazji.Ja chetnie to zrobie ponowni.

Opinia pozytywna | 17-07-2018 07:29 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Nieziemskie Monidło

Co tu wiele pisać.... kupowanie grafik Pani Ewy to czysta przyjemność. Dodatkowo mogę dodać, że do grafik dodawane są certyfikaty autentyczności co podnosi rangę pracy i grafika nadaje się na prezent np. ślubny.

Opinia pozytywna | 29-05-2018 16:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

Ciekawa grafika, szybka przesyłka na czas, polecam

Opinia pozytywna | 14-05-2018 09:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Zamyślony

Piękna grafika!

Opinia pozytywna | 21-12-2017 14:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
jesień

Bardzo efektowna praca, prawdziwa ozdoba i dzieło sztuki.

Opinia pozytywna | 15-12-2017 18:36 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
KOCIARA

Grafika z "pazurem", wspaniale się prezentuje.

Opinia pozytywna | 15-12-2017 18:35 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Siostry 2

Grafika jest zachwycająca, widać rękę niezwykle utalentowanej Artystki.

Opinia pozytywna | 15-12-2017 18:34 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
marzenie

Grafika jest zachwycająca, dużo piękniejsza niż na zdjęciu. Bardzo miły kontakt z Artystką i ekspresowa wysyłka. Dziękuję, Pani Ewo!

Opinia pozytywna | 12-12-2017 22:09 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioły cykl 3 szt.

Piękne prace i bardzo miły kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 19-04-2017 13:59 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

Wzorowy kontakt zarówno z artystką jak i galerią. Polecam.

Opinia pozytywna | 05-04-2017 10:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł Biżu

Grafika piękna! Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 09-03-2017 11:31 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SKRZYDLATA

Piękne prace. Miły kontakt z autorką.

Opinia pozytywna | 08-03-2017 12:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Zamyślony

Cudny ma taki "ludzko duchowy wymiar" i pozytywną energię. Bardzo staranne wykonanie .Kontakt z artystką to przyjemność. Gorąco polecam . Dziękuję Pani Ewo:)).

Opinia pozytywna | 27-02-2017 11:18 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
SKRZYDLATA

Polecam! Grafika Super! Wykonanie, pomysł na 6! Kontakt również na 6!

Opinia pozytywna | 08-02-2017 15:14 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł Stróż II

Bardzo miła współpraca. Pewnie jeszcze wrócę do GRAFIJI. :)

Opinia pozytywna | 04-02-2017 23:06 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Wiosna

Bardzo profesjonalne i sprawne działanie. Dziękuję. Bubanena

Opinia pozytywna | 24-01-2017 12:44 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Anioł wstydliwy

Anioł jest naszą wielką radością!

Opinia pozytywna | 05-12-2016 20:10 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
marzenie

Piękny!

Opinia pozytywna | 01-12-2016 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
anioł z grzebieniem

Ja jestem oczarowana pracami pani Ewy. Nigdy nie sądziłam, że będę "dekorować " swój dom aniołami a jednak ! Ja preferuję wersje biało-czarne. Prace są dopracowane i urocze.

Opinia pozytywna | 01-12-2016 11:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Anioł afro

Anioł przepiękny. Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 02-07-2016 22:41 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
GRAFIJA

GRAFIJA

w Trendymanii od: 2009-07-02
25 dostępnych
346 sprzedanych
186 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"
Geneza
czyli jak powstają prace