Iza Malczyk

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Suume - subtelny srebrny naszyjnik z ametystem

Naszyjnik jest piękny, tajemniczy, bajkowy....zachwycający. Dziękuję, pozdrawiam i polecam :)

Opinia pozytywna | 19-09-2016 10:25 | Biżuteria / Naszyjniki
naprawa wisiora - rezerwacja

Zamawianie biżuterii u Pani Izy to...sama przyjemność, a na dodateki pachnie geniuszem.

Opinia pozytywna | 20-06-2016 16:09 | Biżuteria / Wisiory
Mumbai - unikatowy srebrny naszyjnik z kwarcem dymnym i skórzanym rzemieniem

Oryginalny, wyrazisty, z charakterem - PIĘKNY!!! Duże wyrazy uznania dla talentu Autorki.

Opinia pozytywna | 31-05-2016 21:07 | Biżuteria / Naszyjniki
Quelusia - unikatowy srerny naszyjnik z kwiatowym motywem

Serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 29-12-2015 22:44 | Biżuteria / Naszyjniki
Quelusia - unikatowe kolczyki ze srebra

Spóźnione ale szczere podziękowania za te piękne przedmioty Serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 29-12-2015 22:43 | Biżuteria / Kolczyki
Moira - unikatowa srebrna bransoleta ze złoceniami

Bransoletka powstała jako uzupełnienie małych kolczyków Moira. Choć bardzo podobała mi się już na zdjęciu, to przyznać muszę, że na żywo robi jeszcze większe wrażenie! Cudownie prezentuje się na nadgarstku, bardzo zwraca uwagę, przyciąga spojrzenia... Wracam do Pani Izy, i wracam po więcej ;)

Opinia pozytywna | 11-11-2015 19:51 | Biżuteria / Bransolety
Silda - unikatowy srebrny naszyjnik z chalcedonem

Naszyjnik robi ogromne wrażenie, mimo iż zbudowany został wokół - na pozór - mało rzucającego się w oczy kamienia. Dzięki kunsztowi i wyobraźni Artystki powstała rzecz niepowtarzalna, niebanalna, z klasą. Mocno przyciąga spojrzenia ;)))

Opinia pozytywna | 11-11-2015 19:48 | Biżuteria / Naszyjniki
Mazu II - srebrne kolczyki z szafirami i perłami

Kolczyki zakupione zostały na prezent - i gdybym nie miała swojej, podobnej pary Mazu, nie byłabym w stanie się z nimi rozstać! Na zdjęciu wyglądają reweleacyjnie, ale "w realu" są jeszcze piękniejsze! Osoba która je dostała uzależniła się od nich tak samo, jak ja od swojej pary ;)))

Opinia pozytywna | 11-11-2015 19:44 | Biżuteria / Kolczyki
Matthiola - srebrny naszyjnik z wisiorem w kształcie klucza ozdobionym ametystem

Wisior jest piękny. To prawdziwy klucz do zaczarowanego ogrodu :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 28-09-2015 21:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Song of Faith and Devotion - unikatowy naszyjnik z wisiorem w kształcie krzyża wykonanym ze srebra

Jest to jedna z najpiękniejszych prac Pani Izy. Krzyżyk jest zachwycający. Nie mogę się na niego napatrzeć. Wspaniały :) Dziękuję.

Opinia pozytywna | 24-09-2015 15:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Anomatheca - unikatowy srebrny wisior z koralem

Wisior sprawił mi ogromną radość. Jest naprawdę unikatowy i piękny :) Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 24-09-2015 15:49 | Biżuteria / Naszyjniki
Vaako - unikatowy naszyjnik ze srebra z wisiorem w kształcie ozdobnego klucza

Piękny klucz wykonany bardzo starannie. Prace Pani Izy są naprawdę wyjątkowe. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 24-09-2015 15:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Moira - komplet srebrnej biżuterii

Uwaga! Biżuteria od Pani Izy uzależnia - stwierdzam to już jako niemalże nałogowiec! Chcesz jeszcze, i jeszcze, i jeszcze... Komplet robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciu. To nie są moje pierwsze zakupy - i na pewno nie ostatnie!

Opinia pozytywna | 10-09-2015 20:27 | Biżuteria / Komplety
Centranthus - unikatowy wisior w kształcie klucza wykonany ze srebra i granatu

Piękny i wysmakowany wisior. Połączenie czarnego mocno zoksydowanego srebra ze złotem to strzał w dziesiątkę. Noszę go z przyjemnością, Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-08-2015 23:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Charoi - srebrne kolczyki z ametystem i czaroitem

Kolczyki są prześliczne! Jeszcze ładniejsze, i do tego lżejsze niż się spodziewałam :) Bardzo dziękuję za tak szybkie wykonanie zamówienia i świetny poziom obsługi klienta. Z przyjemnością założę kolczyki na ślub. Pozdrawiam serdecznie!

Opinia pozytywna | 26-06-2015 09:19 | Biżuteria / Kolczyki
Kahlua - unikatowy srebrny wisior z kwarcem dymnym i spinelem

Wisior Kahlua zapiera dech:) Na żywo robi niesamowite wrażenie, zdjęcia nie oddają jego urody; przepiękna biżuteria, za którą bardzo dziękuję uzdolnionej Artystce:)

Opinia pozytywna | 02-04-2015 14:11 | Biżuteria / Wisiory
A Song of Ice and Fire - srebrny naszyjnik z labradorytem

Naszyjnik wygląda niezwykle interesująco. Pani Iza ma wyjatkowy zmysł formy i koloru. Dziękuję i kolejnym razem w zupełności zdaję się na Pani inwencję Twórczą.

Opinia pozytywna | 11-03-2015 08:01 | Biżuteria / Naszyjniki
Zen Garden - White Lantern - srebrny naszyjnik z białą perłą

Prosty. Perła jest wisienką na torcie. Jakośc wykonania nie wymaga rekomendacji. U p. Izy zawsze jest profesjonalnie. Polecam

Opinia pozytywna | 06-03-2015 10:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Fossilla - REZERWACJA

komplet cudowny, zdjęcia nie oddają jego urody, precyzji i kunsztu. Biżuterię od Pani Izy trzeba koniecznie kupić aby się przekonać o jej wielkim talencie:)

Opinia pozytywna | 27-02-2015 09:52 | Biżuteria / Komplety
Roucela - srebrne kolczyki z ametystem

Sliczne, okazale, szalenie atrakcyjne i inne niz wszystkie, ktore do tej pory widzialam. Dziekuje Pani Izo za bizuterie, mily kontakt i troske o przesylke.

Opinia pozytywna | 19-02-2015 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
Iza Malczyk

Iza Malczyk

w Trendymanii od: 2006-04-02
3 dostępne
2 na zamówienie
561 sprzedanych
346 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"