JOANNA PIOTROWSKA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

anioły z ulepianki

Anioly sa piekne, dziekuje

Opinia pozytywna | 01-05-2014 19:30 | Dekoracja Wnętrz /
anioł

To mój drugi Anioł. Cudny jak i jego poprzednik. Nie sposób się im oprzeć, trzeba je mieć. Dziękuję za realizację mojego kolejnego zamówienia.

Opinia pozytywna | 26-09-2013 20:43 | Dekoracja Wnętrz /
ANIOŁ LAWENDA

To najpiękniejszy Anioł jakiego widziałam. Zdjęcie nie oddaje w pełni jego urody. To jedna z tych uroczych rzeczy, które gdy pojawią się w domu, powodują, że od razu wszystko wygląda zupełnie inaczej. Bardzo dziękuję za zrealizowanie mojego zamówienia, i na pewno nie ostatniego :)

Opinia pozytywna | 09-05-2013 20:08 | Dekoracja Wnętrz /
anioł morski

polecam - aniołeczek śliczny, urokliwy, delikatny

Opinia pozytywna | 15-04-2012 11:55 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
aniołek morskie skrzydła

aniołeczek śliczny, urokliwy, delikatny a z przesyłki wynikało, że lepiej im lecieć na własnych skrzydłach niż pocztą.

Opinia pozytywna | 15-04-2012 11:54 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ptasiek

wspaniale, pelne duszy jak zwykle

Opinia pozytywna | 29-08-2011 03:08 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
aniołek różyczka

Po prostu CUDNY, nietuzinkowy..... Podobał się bardzo tutaj, we Włoszech mojej włoskiej koleżance, która na sztuce akurat zna się. Hanna Słupecka

Opinia pozytywna | 26-06-2011 16:27 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ptaszki ptaszki

Bardzo dziękuję za ptaszki , niestety kiedy zobaczyła je moja mama musiałam "oddać' dwa w dobre ręce , super , pozdrawiam

Opinia pozytywna | 06-06-2011 15:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anioł kosz len

I stoi sobie taki naprzeciw mnie i czuwa nad moimi ulomnosciami i pokusami. Moze wreszcie odchudze sie ?? To byl zart, piekny projekt i piekne wykonanie jak zwykle u Pani Joanny. Slicznie dziekujemy i pozdrawiamy z Toronto, Basia i Jurek z Rodzina

Opinia pozytywna | 27-05-2011 18:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anielice

Dziękuję bardzo. Anielice są tak....... wspaniałe ,że trudno opisać ich urok . Artystka dużo serca daje swoim postacią , za co wyrazy uznania . Serdecznie pozdrawiam . Zyczę powodzenia .Magdalena

Opinia pozytywna | 13-05-2011 17:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ptaszek 1

Pani Joasiu ! Dziękuję za fantastycznego ptaszka i prezent ( cudowny dzwneczek).Bardzo podobają mi się oba przedmioty , pozdrawiam i życzę wszystkiego naj..

Opinia pozytywna | 12-05-2011 20:15 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PEPERONI FIOLET

Peperoni jest przeuroczy, podobnie, jak inne Pani prace; przyjechał bez czapeczki, ale podkleimy, bo wszystko jest całe tylko osobno; dziękuję też za ekspresowa przesyłkę, Małgorzata

Opinia pozytywna | 12-05-2011 17:00 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anioł lampion b.

Przepiękny. Przesyłka dotarła ekspresowo, bardzo pancernie zabezpieczona. :) Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 07-05-2011 14:06 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anioł biały płaszcz

Piękny, delikatny. Nie można oczu oderwać..

Opinia pozytywna | 07-05-2011 14:04 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
konik

To już mam dwa śliczne koniki :) Przesyłka zapakowana bardzo dobrze- ptaszek nie odpadł w transporcie. Bardzo dziękuję za realizację zamówienia i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 13-04-2011 11:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
peperoni siedzący

Peproni jest śliczny jak na zdjęciu i już ma miejsce na parapecie.

Opinia pozytywna | 01-04-2011 14:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anioił płaski 2

Przepiękny, delikatny - prawdziwy aniołek, wyjątkowy. Bardzo się cieszę, że go zauważyłam w odpowiednim czasie, i że powiększył moją kolekcję aniołów. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 29-03-2011 20:19 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PŁASKI ANIOŁ 1

PIEKNA ROBOTA, PROJEKT Z DUSZA. WISI TERAZ NAPRZECIW MNIE I MOZE SPELNI ROLE STROZA. DZIEKUJEMY ZA TERAZ I CZEKAMY NA NOWE PROJEKTY, BASIA I JUREK Z TORONYO

Opinia pozytywna | 24-03-2011 22:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
anioł lampion

SLICZNY JAK ZAWSZE A DO TEGO OPCJA PODSWIETLANIA! DZIEKUJEMY BASIA I JUREK

Opinia pozytywna | 24-03-2011 22:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
konik ptaszek

Jestem zachwycona Pani pracami.Mam już małą kolekcyjkę i z pewnością jeszcze ją powiększę. Dziękuję. POLECAM!

Opinia pozytywna | 23-03-2011 19:26 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
JOANNA PIOTROWSKA

JOANNA PIOTROWSKA

w Trendymanii od: 2010-02-11
0 dostępnych
104 sprzedane
56 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy