Joanna Watracz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

BOSQUE VERDE - Kolczyki srebrne ażurowe- Druga wpłata!

Bajkowe kolczyki..z nutka orientu. Mistrzowsko utkany- misterny florystyczny motyw- z intrygująca kropelka zieleni. Złote akcenty nadają im lekkości, finezji.. i pięknie kontrastują z oksydowanym srebrem. Cieszą oko i ucho..;) Biżuteria Pani Joasi jest najwyższych lotów. Wyjątkowa.

Opinia pozytywna | 21-12-2016 23:27 | Biżuteria / Kolczyki
DREAMCATCHERS - Srebrne kolczyki

Kolczyki niezwyklej urody-jestem nimi oczarowana. Lekkie, subtelne (mimo wielkości)...z pięknymi minerałami. Pani Joanna ma niesamowity gust, talent. Jej projekty są zachwycające... niepowtarzalne. Widac w nich pasje, kunszt. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 25-10-2016 20:06 | Biżuteria / Kolczyki
AMANECER - Srebrne kolczyki koła - Kolekcja AZTEC'S TREASURES

Para zachwycajcych kolczykow. Mozna sie w nich poczuc wyjatkowo..kobieco..tajemniczo. Genialny warsztat Pani Joasi(ach ten misterny wzor!!!) wraz z Jej niesamowitym wyczuciem smaku +TALENTEM to mieszanka wybuchowa..;) polecam i bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 12-09-2016 21:51 | Biżuteria / Kolczyki
BERCEUSE - Srebrna pastelowa bransoleta

Samo zdjęcie nie oddaje w pełni uroku tego niepozornych rozmiarów dzieła sztuki. Kolory subtelne, wielkości świetnie wyważone, dobór kamieni doskonały. W efekcie bransoleta niemalże hipnotyzuje swoim wdziękiem i lekkością idei.

Opinia pozytywna | 04-05-2016 11:47 | Biżuteria / Bransolety
Yin i Yang - Unikatowy srebrny naszyjnik

Naszyjnik jest rewelacyjny, tajemniczy, niepowtarzalny :) Dziękuję, polecam i pozdrawiam serdecznie.

Opinia pozytywna | 27-04-2016 10:25 | Biżuteria / Naszyjniki
GOVI - Talizman - Srebrny naszyjnik z Topazem

Naszyjnik jest piękny, magiczny, ....jestem zachwycona. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 10-11-2015 11:05 | Biżuteria / Naszyjniki
EL FUEGO - kolczyki sztyfty - Kolekcja AZTEC'S TREASURES

Kolczyki są cudne. Prawdziwe małe dzieło sztuki. Dostawa ekspresowa.

Opinia pozytywna | 30-04-2015 14:23 | Biżuteria / Kolczyki
AL SOL - ażurowe kolczyki - Kolekcja AZTEC'S TREASURES

Cudowne, delikatne i niezwykle eleganckie :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-02-2015 20:45 | Biżuteria / Kolczyki
LA MADRE TIERRA - bransoleta - Kolekcja AZEC'S TREASURES

Bransoleta dołączyła do grona najsubtelniejszych i najpiękniej wykonanych dzieł sztuki :) Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 07-02-2015 20:45 | Biżuteria / Bransolety
Srebrne filigranowe kolczyki - THUMBELINA

Kolczyki cudowne, wykonane baaardzo precyzyjnie i z wielką pasją! Biżuteria pani Joanny nigdy nie rozczarowuje :) Na pewno w przyszłości powrócę... Dziękuję, Sylwia

Opinia pozytywna | 16-01-2015 21:21 | Biżuteria / Kolczyki
Mini sztyfty z Różowym Turmalinem!

Kolczyki są po prostu piękne, niepowtarzalne - idealne! Pani Joanna włożyła całe serce w tą pracę. Kolczyki są niewielkie, a tak perfekcyjnie dopracowane w każdym szczególe. Rozbudzają wyobraźnię, mi przypominają mechanizm zegarka :) Turmaliny są intensywnie różowe, takie jak lubię... Wielki plus dla artysty za stosowanie naturalnych kamieni. Kontakt z Panią Joanną przemiły ;) Pozdrawiam serdecznie! P.S. Zapakowane także z sercem, bardzo dziękuję za przemiłą słodką niespodziankę :):) Drugie kolczyki są prezentem gwiazdkowym, więc opinię wystawie później. Polecam artystę, ja z pewnością będę wracać! :)

Opinia pozytywna | 04-12-2014 18:28 | Biżuteria / Kolczyki
Filigranowy komplet biżuterii - ELEGANT SQUARE II

Obłędny komplet :) nietuzinkowy, nieziemski, niewiarygodnie piękny :) dziękuję :)

Opinia pozytywna | 14-11-2014 12:11 | Biżuteria / Komplety
SZACHAR II - Ażurowy komplet

Każde dzieło, które powstaje w rękach p.Joanny jest niezwykłe. SZACHAR II to kolejny komplet, który jest niesamowicie misternie zapleciony i wykonany. Cudowne kamienie w ciemnym srebrze wyglądają bajecznie :) Całość bardzo elegancka i przepiękna :) Mój zachwyt nad talentem p.Joanny nie ustaje :)

Opinia pozytywna | 12-09-2014 10:33 | Biżuteria / Komplety
AMANDES - Ażurowy srebrny komplet

Komplet przecudnej urody, delikatny i lekki jak mgiełka :) Dziękuję i czekam na kolejne dzieła.

Opinia pozytywna | 16-06-2014 12:01 | Biżuteria / Komplety
LA HIJA DEL JEFE - naszyjnik nr1 - talizman - AZTEC'S TREASURES

Naszyjnik mnie oczarował :) Jest niepowtarzalny i śliczny :) Dziękuję i Polecam :)

Opinia pozytywna | 11-06-2014 17:03 | Biżuteria / Komplety
LA MADRE TIERRA - Naszyjnik geometryczny <<>> Kolekcja AZTEC'S TREASURES<<>>

Komplet LA MADRE TIERRA, rozpoczynający nową kolekcję AZTEC'S TREASURES jest niesamowicie elegancki i tajemniczy ;) Sprawia wrażenie podróży w nieznany świat Azteków, surowy ale delikatny, mroczny ale Topaz London Blue i złote akcenty dają piękną barwę tej ciemności :) Jestem bardzo ciekawa całej kolekcji :) Dziękuję Pani Joanno :)

Opinia pozytywna | 12-05-2014 12:14 | Biżuteria / Naszyjniki
LA MADRE TIERRA - Kolczyki geometryczne <<>> Kolekcja AZTEC'S TREASURES<<>>

Komplet LA MADRE TIERRA, rozpoczynający nową kolekcję AZTEC'S TREASURES jest niesamowicie elegancki i tajemniczy ;) Sprawia wrażenie podróży w nieznany świat Azteków, surowy ale delikatny, mroczny ale Topaz London Blue i złote akcenty dają piękną barwę tej ciemności :) Jestem bardzo ciekawa całej kolekcji :) Dziękuję Pani Joanno :)

Opinia pozytywna | 12-05-2014 12:13 | Biżuteria / Kolczyki
AMANDES - Ażurowa srebrna bransoleta

Bransoletka jest przecudowna , misternie wykonana z dbałością o najmniejszy szczegół , a kontakt z Panią Joasią przemiły :)

Opinia pozytywna | 07-05-2014 20:26 | Biżuteria / Bransolety
DILUCULUM - Ażurowa bransoleta

Kolejny przepiękny projekt do kolekcji. Bardzo oryginalny i wyjątkowy. Misternie zaplecione srebro, idealne w każdym milimetrze. Dopasowanie do nadgarstka na odległość wręcz niemożliwie dokładne. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 26-04-2014 08:35 | Biżuteria / Bransolety
MARE - Zamówienie - kolczyki srebrne ażurowe

Każdy projekt, który jest wykonany przez p.Joannę jest wyjątkowy. O każdym trudno napisać coś innego niż o pozostałych dlatego, że wszystkie są jednakowo piękne, eleganckie, delikatne, misternie utkane i dopracowane w każdym milimetrze. I strasznie trudno wybrać ten jedyny, kolejny projekt na wzór, bo chciałoby się zakupić wszystko ;) kontakt z Artystą oczywiście idealny :)

Opinia pozytywna | 04-03-2014 19:39 | Biżuteria / Kolczyki
Joanna Watracz

Joanna Watracz

w Trendymanii od: 2007-12-18
11 dostępnych
1 na zamówienie
219 sprzedanych
136 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"