Jola Gazda

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

KOLCZYKI LISTKI OKSYDOWANE

Polecam :) Pięknie wykonane, bardzo lubię je nosić.

Opinia pozytywna | 27-01-2018 16:06 | Biżuteria / Kolczyki
Złote sople z perłami

Przesliczne kolczyki a transakcja bezproblemowa.

Opinia pozytywna | 10-01-2017 15:02 | Biżuteria / Kolczyki
Wisior z bursztynem

Bardzo pozytywna opinia. Piękny i jedyny w swoim rodzaju przedmiot. Misternie wykonany oplot ze srebra, a w nim niepowtarzalny bursztyn. Zwraca uwagę otoczenia. Poza tym przysłany w gustownym, autorskim opakowaniu. Świetny pomysł na prezent. Ponadto bardzo miły kontakt z Artystką - Panią Jolantą. Doskonała jakość obsługi. Szybko i bezpiecznie zrealizowana przesyłka. Polecam.

Opinia pozytywna | 26-09-2016 12:35 | Biżuteria / Wisiory
Pleciony kolorowy

Biżuteria dotarła pięknie opakowana,a w środku niespodzianka! Profesjonalizm i perfekcja,aż miło...polecam.

Opinia pozytywna | 06-09-2014 21:41 | Biżuteria / Pierścionki
mini okrągłe

piękne

Opinia pozytywna | 25-06-2014 22:16 | Biżuteria / Kolczyki
Mini koła z karneolem

Optymistyczne,urocze, lekkie jak piorko kolczyki.Ciekawa forma "plecionki". Efektowne polaczenie pomaranczowego karneolu ze srebrnym drucikiem. Mila wspolpraca+ szybka dostawa= POLECAM;)

Opinia pozytywna | 05-12-2013 11:59 | Biżuteria / Kolczyki
Bransoleta pleciona

delikatna i pieknie ukladajaca sie na nadgarstku

Opinia pozytywna | 03-12-2013 21:32 | Biżuteria / Bransolety
Bransoleta pleciona

misternie wykonana, delikatna, oryginalna

Opinia pozytywna | 27-11-2013 22:20 | Biżuteria / Bransolety
Pierścionek STRIPS

Bardzo ładny. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 26-11-2013 23:55 | Biżuteria / Pierścionki
Pierścionek STRIPS

cudny!

Opinia pozytywna | 14-11-2013 20:04 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoleta pleciona

przepiękna! uwielbiam srebro w takim kolorze-jasne, jakby perłowe :-) wielką ozdobą jest również zapięcie :-) nie mogę się napatrzeć..

Opinia pozytywna | 14-11-2013 20:03 | Biżuteria / Bransolety
Plecione z Montany

Uwielbiam je nosić.Czekam na podobne wzory.Pozdrawiam. alicja

Opinia pozytywna | 14-04-2013 15:06 | Biżuteria / Kolczyki
mini okrągłe

urocze, pięknie prezentują się w uszach

Opinia pozytywna | 23-11-2012 17:32 | Biżuteria / Kolczyki
Plecione trójkąty

Przepiękne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-09-2012 17:23 | Biżuteria / Kolczyki
Dzwoneczki z dumortierytem

przepiękne, dziękuję

Opinia pozytywna | 29-06-2012 17:10 | Biżuteria / Kolczyki
Owalny

Super pierścionek o intrygującym po względem matematycznym kształcie :) Dziekuję!

Opinia pozytywna | 11-04-2012 18:08 | Biżuteria / Pierścionki
Czerwone wino/wachlarze

Kolczyki sa przepiekne. Duzo ladniejsze niz na zdjeciu! Azurowe ciemne wachlarze przyciagaja wzrok, a czerwone oczko dodaje romantycznego blasku! Cudowne polaczenie. Bardzo dziekuje za to male arcydzielo i piekny upominek Pani Jolu!

Opinia pozytywna | 17-02-2012 17:24 | Biżuteria / Kolczyki
Złote Koła

Bransoletka w rzeczywistości prezentuje się jeszcze piękniej niż na zdjęciu. Wspaniała, delikatna, precyzyjnie wykonana ręczna robota. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie i to z miłą niespodzianką. Polecam wszystkim!

Opinia pozytywna | 28-12-2011 12:47 | Biżuteria / Bransolety
Pierwsza Kwadra

upsss... zapomniałam o wystawieniu opinii.... najmocniej przepraszam Autorkę, gdyż kolczyki są przepiękne!!! utkane niczym pajęcza mgiełka, lekkie i bardzo duże, po prostu prześliczne;) dziękuję

Opinia pozytywna | 05-09-2011 17:41 | Biżuteria / Kolczyki
Wiosenne

Po prostu urzekające. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-05-2011 17:49 | Biżuteria / Kolczyki
Jola Gazda

Jola Gazda

w Trendymanii od: 2008-06-09
1 dostępny
272 sprzedane
151 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Geneza
czyli jak powstają prace