Katarzyna Radzka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Nina - rysunek pastelami suchymi

Niesamowity portret, na zywo robi wieksze wrazenie niz na zdjeciach! Do tego blyskawiczna przesylka. Dziekuje Pani Kasiu!

Opinia pozytywna | 09-08-2018 21:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Spokojny dzień - rysunek pastelami suchymi

Urocza, pełna spokoju praca. Takiej już nie ma. Polecam inne jednak.

Opinia pozytywna | 19-07-2018 20:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
drzewko blue - rysunek pastelami suchymi

Praca oprawiona tak jak na fotografii wygląda świetnie

Opinia pozytywna | 16-03-2018 07:30 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kolczyk - rysunek pastelami suchymi

Rysunek dotarł i powiedzieć, ze jest piękny to za mało! Nie sądziłam, że mogę jeszcze bardziej się w nim zakochać, a jednak okazało się to możliwe! :-) Pani Katarzyno ? DZIEKUJE!!!

Opinia pozytywna | 02-03-2018 16:11 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Dokąd - rysunek pastelami suchymi

Prace pani Katarzyny bardzo mi się podobają. Proste motywy bardzo ciekawie przedstawione. Mocne barwy świetnie skomponowane. Technika, użyte materiały bardzo solidne. Generalnie rysunki super!

Opinia pozytywna | 19-02-2018 00:18 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Niedaleko - rysunek pastelami suchymi

Prace pani Katarzyny bardzo mi się podobają. Proste motywy bardzo ciekawie przedstawione. Mocne barwy świetnie skomponowane. Technika, użyte materiały bardzo solidne. Generalnie rysunki super!

Opinia pozytywna | 19-02-2018 00:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Whisper - rysunek pastelami suchymi

przepiękny rysunek :) szybka dostawa, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona

Opinia pozytywna | 01-02-2018 12:49 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Karen - rysunek węglem

Jestem zachwycona, obraz przepiękny, kontakt, przesyłka wszystko na plus.

Opinia pozytywna | 21-08-2017 19:52 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Łąka 30 - rysunek pastelami suchymi

piękna praca. dostawa szybka, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona.

Opinia pozytywna | 24-05-2017 21:00 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaki V - rysunek pastelami suchymi

Moja opinia jest bardzo pozytywna :) Pani Kasiu, bardzo dziekuje! Renata

Opinia pozytywna | 23-05-2017 11:43 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Łąka 31- rysunek pastelami suchymi

Swietna praca, kontakt z Artystka znakomity, wszystko bez zarzutu, polecam!

Opinia pozytywna | 10-04-2017 21:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Łąka 7 - rysunek pastelami suchymi

Swietny kontakt z pania Katarzyna, blyskawiczna przesylka i praca rownie ładna jak na zdjeciach. A wlasciwie ładniejsza:-) Dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 10-04-2017 21:03 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Ptaki II - rysunek pastelami suchymi

Jestem zachwycona i bardzo dumna z posiadania ptakow! Wspaniala praca, te kolory, klimat i wykonanie! Pani Kasiu - dziekuje! Renata

Opinia pozytywna | 15-02-2017 19:20 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bianca - obrazek akrylowy

Bianca po wyjęciu z pudełka zachwyciła swoim pięknem. Obrazeczek dopracowany pod każdym względem- idealny. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 12-12-2016 12:21 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
na południe - rysunek pastelami suchymi

Cóż mogę dodać...sklep bardzo przyjazny pod każdym względem. W przysłowiową sekundę można wszystko załatwić.

Opinia pozytywna | 26-10-2016 07:50 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Laura - rysunek pastelami suchymi

Cóż mam powiedzieć, potwierdzam wszystko co było już powiedziane, rysunek jest piękny, to mój pierwszy zakup, ale na pewno nie ostatni:)

Opinia pozytywna | 27-09-2016 09:24 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Andzia - obrazek akrylowy

Obrazek z "Andzią" jest uroczy:) Przykuwa uwagę radosnym, kocim klimatem jak i soczystym kolorem. Miła relacja autora z klientem.

Opinia pozytywna | 29-08-2016 08:44 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Boguś

Kociszon jest super. pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 27-06-2016 16:55 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Jedzosław

Bardzo fajne kotki, dziewcyznkom moim sie bardzo podobaja

Opinia pozytywna | 08-06-2016 19:16 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
drzewo 10 - rysunek pastelami suchymi

Kolejny zakup i 100 proćent zadowolenia z prac artystki

Opinia pozytywna | 02-05-2016 21:58 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Katarzyna Radzka

Katarzyna Radzka

w Trendymanii od: 2008-01-02
57 dostępnych
13 w promocji
174 sprzedane
82 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"