Ksenia.art

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Bransoletka osobista- z wrzosami w żywicy.

super

Opinia pozytywna | 21-11-2018 10:31 | Biżuteria / Bransolety
Dwuserc- na życzenie :)

super

Opinia pozytywna | 21-11-2018 10:30 | Biżuteria / Bransolety
W kropli rosy- chodź do lasu. Bransoletka wykonana ręcznie, w srebrze, z kompozycją zatopioną w żywicy.

Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 24-11-2017 17:45 | Biżuteria / Bransolety
Wilk z czerwoną żywicą na życzenie :)

Medalik z dedykacją przygotowany na zamówienie zrealizowany został bardzo starannie. Jest naprawdę śliczny! Na każdym etapie zamówienia komunikacja z Ksenia.art była terminowa i pozytywna. Zamówienie dostarczone bardzo szybko. W 100% polecam Ksenia.art.

Opinia pozytywna | 29-03-2017 10:05 | Biżuteria / Wisiory
Wilk wyjący- na życzenie klientki:)

Wisiorek jest piękny. Każdy element został perfekcyjnie wykonany. Wykonała go miła i zdolna artystka.

Opinia pozytywna | 17-03-2017 16:42 | Biżuteria / Wisiory
Anioł w niebieskościach z koniczynką zieloną- bransoletka z rozczochranym Stróżem :)

piękna , jak zwykle, dziękuję :)

Opinia pozytywna | 10-10-2016 12:18 | Biżuteria / Bransolety
Księżycowa i Nokturnowa na życzenie

Bransoletki przeurocze.Mają. w sobie tyle wdzięku i pozytywnej energii.Dziękuję!

Opinia pozytywna | 31-05-2016 21:53 | Biżuteria / Bransolety
Anioł Stróż na życzenie

Piękny, starannie wykonany aniołek. Super kontakt z artystką, błyskawiczna przesyłka zamówienia i ładne opakowanie.

Opinia pozytywna | 04-05-2016 22:11 | Biżuteria / Wisiory
Między Słowami- UDA SIĘ :) Bransoletka wykonana z użyciem żywicy, w srebrze.

Delikatne i urocze cudeńko. W całej swej prostocie i dzięki niej jest bardzo piękne . Dziękuję , pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-04-2016 21:05 | Biżuteria / Bransolety
DWIE BRANSOLETKI- KONICZYNKA, ORAZ LITERKOWA :)

Bransoletki prześliczne.Bardzo dziękuję.Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę minę córci!

Opinia pozytywna | 11-02-2016 21:20 | Biżuteria / Bransolety
W kropli rosy 8mm sztyfty- od matki natury :)

śliczne kolczyki, jak wszystko co wychodzi z rączek p. Ksenii ;) na pewno jest to utalentowana osóbka, że z chęcią wraca się po skarby

Opinia pozytywna | 04-12-2015 16:24 | Biżuteria / Kolczyki
Wzór na życzenie- portret wilka :)

Pani Kseniu, Jak już pisałem niejednokrotnie podczas Naszej korespondencji jestem mega zadowolony z efektu końcowego pracy, choć jeszcze jej nie widziałem w rzeczywistości ;) Jak już będę miał mojego Wilka w dłoni napiszę o mojej reakcji :) Robert

Opinia pozytywna | 04-12-2015 13:32 | Biżuteria / Wisiory
W kropli rosy- NIEŚMIERTELNIK :) Wykonany w srebrze, ręcznie.

Cudne i tyle :)

Opinia pozytywna | 20-08-2015 18:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Przytuliście- liście w kolorze, srebro w połączeniu z ręcznie barwioną żywicą.

Rewelacja

Opinia pozytywna | 02-07-2015 12:43 | Biżuteria / Kolczyki
Kawałeczki łąki w kropli rosy :) średnica 8mm :)

Kolczyki , piekne, magiczne...Zachwycily obdarowana. Dziekuje

Opinia pozytywna | 14-06-2015 08:54 | Biżuteria / Kolczyki
Aniołek dla Oliwki :)

ŚLiczne małe dzieło sztuki ;-))) bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie ;-)) cudeńko

Opinia pozytywna | 12-05-2015 12:02 | Biżuteria / Bransolety
Anioł Rozczochrany z okazji I Komunii - dla chłopca :)

Idealne wykonanie mojego szalonego pomysłu ;) Bardzo dziękuję ! Jest piękny !

Opinia pozytywna | 07-05-2015 10:57 | Biżuteria / Naszyjniki
W kropli rosy- Ogrody Zen- Dmuchawce.

Wisiorek to małe dzieło sztuki - bardzo mi się podoba ;) To taki drobiazg, który pozytywnie rozjaśnia zachmurzone dni i poprawia nastrój - jak nic, ma działanie terapeutyczne ;))) Dziękuję Artystce za to cudo i bardzo miły kontakt mailowy.

Opinia pozytywna | 08-04-2015 18:43 | Biżuteria / Inne
W kropli rosy- srebrne runo :) Wisiorek ręcznie wykonany w srebrze, z użyciem żywicy oraz roślin suszonych.

Zachwycający, leśny wisiorek... aż chce się wejść do środka :) Dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 02-04-2015 08:33 | Biżuteria / Naszyjniki
To, co najważniejsze- wisiorek ręcznie rzeźbiony w srebrze.

Noszę! dziękuję :)

Opinia pozytywna | 29-03-2015 11:41 | Biżuteria / Wisiory
Ksenia.art

Ksenia.art

w Trendymanii od: 2009-07-02
0 dostępnych
515 sprzedanych
350 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"