LINEA

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

...HAFTOWANA...

Patera, która robi ogromne wrażenie - świetne wykonanie, szybka wysyłka, prace solidnie zabezpieczone do transportu. Ogromny pozytyw!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MY FUNNY VALENTINE...

Przepiękna misa o organicznym kształcie i wzorze, który dosłownie chwyta za serce :) Przesyłka zapakowana pancernie. Polecam prace Linea!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...CYTRYNOWE KRĘTKI...

Szanowna Pani, To już kolejne Pani arcydzieło w moim domu. Prześliczne, no i z wielką zaletą - nie za duże. Na te wielkie trzeba bardzo uważać. Mam nadzieję, że może z czasem jeszcze coś od Pani sobie upatrzę. A dziś życzę Pani radosnych Świąt Bożego Narodzenia i weny twórczej w Nowym Roku. Pozdrawiam serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MODRASZKOWY SZAŁ...

Patera zjawiskowo piękna. I na pewno stworzona pod szczęśliwą gwiazdą, gdyż przygody w podróżny nie pozostawiły na niej żadnego piętna. Przyczyniło się też do tego z pewnością profesjonalne spakowanie przesyłki przez nadawcę. Bardzo miły - mimo niezawinionych przez strony okoliczności - kontakt z artystką.

Opinia pozytywna | 23-08-2018 13:45 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ZAPOMINAJKI...

Pięknie i fachowo wykonane naczynie. Bardzo ładne kolory. Doskonale zabezpieczone do transportu. Jestem bardzo zadowolona i polecam z calego serca Twórczynię.

Opinia pozytywna | 21-08-2018 07:26 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...NARESZCIE PRZYSZŁA set...

Polecam

Opinia pozytywna | 25-07-2018 12:12 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...NARESZCIE PRZYSZŁA...

Polecam

Opinia pozytywna | 25-07-2018 12:12 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ULECIAŁY...

Powiew wiosny

Opinia pozytywna | 24-07-2018 20:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MOTYLA CHMARA MAŁA...

Cukierkowa

Opinia pozytywna | 24-07-2018 20:24 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...ACH TO TY...

Niepowtarzalna

Opinia pozytywna | 24-07-2018 20:23 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...LOVE & PEACE...

Nietuzinkowe cuda

Opinia pozytywna | 20-07-2018 12:10 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...PAWIKI...

Piękne , niebanalne

Opinia pozytywna | 20-07-2018 12:01 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KORONCZARKA...

Kompozycja różnokolorowych porzeczek na pewno nie zasłoni walorów tej miseczki. Ech, nie ma to, jak latem...

Opinia pozytywna | 12-07-2018 18:47 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...KATEDRALNA...

Piękna, mroczna, gotycka - a wcale nie smutna. Czekam na słoneczny dzień, żeby uwidocznił cały jej blask i niuanse.

Opinia pozytywna | 12-07-2018 18:45 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...LISTKI W KONFITURACH...

Piękna misa. Kojarzy mi się nie tyle z konfiturami, co raczej z kwiatem. Anemon to, a może mak - oba bywają w takich kolorach. Do podziwiania igraszek słonecznych. A może i jakiś owoc bezpiecznie sobie w niej poleży...

Opinia pozytywna | 12-07-2018 18:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...TURKI...

szpice klase! Jak zwykle!!!

Opinia pozytywna | 10-07-2018 12:40 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...TURKI set...

Talerzyki sniadaniowe, na lepszy Humor i od razu dzien jest lepszy. Polecam :)

Opinia pozytywna | 10-07-2018 12:40 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...JEDYNAK...

BOSKAAAAAA!

Opinia pozytywna | 10-07-2018 12:36 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...OLIMPIJKA...

Misa super , już jest użytkowana!!!!

Opinia pozytywna | 27-06-2018 19:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...BAJKOWE MIŁORZĘBY...

Przesyłka opakowana pancernie, dotarła, jest OK! Dziękuję za miły kontakt i przepraszam za kłopot!!!!

Opinia pozytywna | 27-06-2018 19:52 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
LINEA

LINEA

w Trendymanii od: 2009-03-08
22 dostępne
22 w promocji
425 sprzedanych
281 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"