modo

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Ara

Dziękuja za unikalny naszyjnik.

Opinia pozytywna | 08-12-2015 11:46 | Biżuteria / Naszyjniki
Obręcz w oliwkach

piękny wisiorek. :-)

Opinia pozytywna | 15-07-2013 15:40 | Biżuteria / Naszyjniki
Trzy kolory

Bransoletka powstała z inspiracji jednym kamieniem - niesamowita, dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-04-2012 21:53 | Biżuteria / Bransolety
Skarby oceanu - rezerwacja dla Pani Niny

Komplet jakby wyciągnięty z dna oceanu - prawdziwy skarb, bardzo ciekawe kamienie.

Opinia pozytywna | 05-04-2012 08:05 | Biżuteria / Komplety
Tropikana

Poprostu przepiękna :).

Opinia pozytywna | 05-04-2012 08:03 | Biżuteria / Bransolety
Sardonyks klasycznie - rezerwacja dla Niny

Jak zwykle wszystko na medal - piękna i precyzyjnie wykonana biżuteria oraz bardzo miły kontakt z Artystką, dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-04-2012 22:45 | Biżuteria / Komplety
W liściach

Polecam - biżuteria zgodna z opisem i starannie wykonana.

Opinia pozytywna | 02-04-2012 15:22 | Biżuteria / Komplety
Bali picasso

oryginalny ksztalt i pomysl

Opinia pozytywna | 17-10-2011 12:23 | Biżuteria / Kolczyki
Marcasite - rezerwacja dla Pani Magdy

Piękne , niepowtarzalne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 11-10-2011 19:17 | Biżuteria / Kolczyki
Trawka - rezerwacja dla Pani Eli

PRZECUDNY I FANTASTYCZNIE ZAPAKOWANY!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ :))

Opinia pozytywna | 12-07-2011 12:24 | Biżuteria / Naszyjniki
Perły w onyksie

Śliczny naszyjnik, dokładnie taki, jak na zdjęciu. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-06-2011 08:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Tricolor - naszyjnik

Fantastyczny naszyjnik.Dziekuje.

Opinia pozytywna | 13-03-2011 19:35 | Biżuteria / Naszyjniki
Geometryczne

Kolczyki są przepiękne efektowne i kolorystycznie bomba!!!!!!!

Opinia pozytywna | 05-03-2011 14:50 | Biżuteria / Kolczyki
Cyrkonie w szarościach

Bardzo dziękuję za naszyjnik. Jest piękny i elegancki. Jest tak wykonany, że ma się wrażenie, że żyje. Podziwiam pomysł i wykonanie. Cieszę się, że należy do mnie. Jeszcze raz dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-03-2011 16:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Ametystowe - majowe

kolczyki są śliczne-jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, delikatne, misterne i bardzo kobiece... dziękuję

Opinia pozytywna | 10-02-2011 23:45 | Biżuteria / Kolczyki
Barła z markazytami

efektowne kolczyki pasujące na wieczorowe wyjście jak i do czarnej klasyki w dzień; odpowiadajace zamieszczonemu zdjeciu

Opinia pozytywna | 08-02-2011 19:39 | Biżuteria / Kolczyki
Koła

Jak zwykle :) - elegancko, delikatnie i z pieprzem :) Dziękuję :).

Opinia pozytywna | 05-01-2011 19:59 | Biżuteria / Kolczyki
Awenturyn z apatytem

Bardzo ładne kolczyki. Jestem z nich zadowolona :)

Opinia pozytywna | 29-12-2010 16:13 | Biżuteria / Kolczyki
Bee different

Bransoletka bardzo oryginalna. Przepięknie prezentuje się na ręce, znakomicie układa.Już należy do moich ukochanych. Dziękuję:))))

Opinia pozytywna | 11-09-2010 13:02 | Biżuteria / Bransolety
Wrota Marakeszu III - rezerwacja dla Pana Karola

Pani Moniko, bardzo dziękuję bransoleta jest piękna i bardzo kobieca.Przesyłka błyskawiczna. Pozdrawiam Patrycja Dłubak

Opinia pozytywna | 16-08-2010 17:32 | Biżuteria / Bransolety
modo

modo

w Trendymanii od: 2007-11-02
2 dostępne
271 sprzedanych
143 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"