monablue

Opinie

Jadeit w turbanie - kolczyki

Piękny kolor.

Opinia pozytywna | 09-03-2018 14:25 | Biżuteria / Kolczyki
Śnieżne

Prześliczne

Opinia pozytywna | 15-09-2017 15:34 | Biżuteria / Komplety
Leiva - pierścień z turkusem

Bardzo dobry kontakt z Artystką, ekspresowa wysyłka, piękny pierścionek za stosunkowo niską cenę. Przepiękny unikatowy kamień i doskonałe wykonanie pierścionka który idealnie leży na palcu. Na pewno to nie ostatni zakup u tego artysty

Opinia pozytywna | 01-08-2017 13:15 | Biżuteria / Pierścionki
Serpentynit w turbanie

Piękne kolczyki, w rzeczywistości w pewnym sensie piękniejsze niż na zdjęciu. Kolczyki pięknie zapakowane w ozdobne pudełko oraz niezwykła troska o to, żeby przesyłka doszła nieuszkodzona. W starej szkolnej skali 2-5 wystawiłabym ocenę 5+, gdyż zdecydowanie przekroczyła Pani moje oczekiwania. Bardzo dziękuję. Justyna

Opinia pozytywna | 28-10-2016 10:39 | Biżuteria / Kolczyki
Ilha - pierścień z kamieniem księżycowym i perłą

Pierścionek wyjątkowej urody,,starannie wykonany. Doskonałe uzupełnienie naszyjnika i kolczyków z kompletu, w którym żadna część nie jest identyczna, co czyni go niebanalnym. Warto także podkreślić, że biżuteria jest wygodna.

Opinia pozytywna | 08-03-2016 16:40 | Biżuteria / Pierścionki
Ilha - kolczyki z kamieniem księżycowym i perłą.

Subtelne chociaż wcale nie malutkie kolczyki do kompletu. Znakomity, wygodny i bezpieczny bigiel.

Opinia pozytywna | 01-02-2016 13:43 | Biżuteria / Kolczyki
Ilha - wisior z kamieniem księżycowym

Piękny naszyjnik, jestem bardzo zadowolona. Mocny łańcuszek z subtelnymi perłowymi akcentami. Staranne wykonanie.

Opinia pozytywna | 01-02-2016 13:41 | Biżuteria / Naszyjniki
Naszyjnik z koralowcem i obsydianem - Edfu

Przepiękny, misterny naszyjnik. Wspaniały kontakt z artystką, błyskawiczna wysyłka. Troszkę można popracować nad opakowaniem, bo było mało artystyczne, ale to już szczegół.

Opinia pozytywna | 17-12-2015 14:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Kryształy mini w turbanie

Bardzo ladne, jestem zachwycona (i nie tylko ja!) :) Dziekuje i polecam Renata

Opinia pozytywna | 02-11-2015 19:33 | Biżuteria / Kolczyki
Joya - pierścionek z rubinem

Dobry ze smakiem wyrob jubilerski

Opinia pozytywna | 06-02-2015 18:12 | Biżuteria / Pierścionki
Perge-mini

100% zadowolenia. Bardzo dobra robota

Opinia pozytywna | 12-09-2014 12:08 | Biżuteria / Naszyjniki
Perge

100% zadowolenia. Bardzo dobra robota

Opinia pozytywna | 12-09-2014 12:08 | Biżuteria / Kolczyki
Denia - pierścionek z amazonitem

Ładny pierścionek. Tylko kamień trochę się rusza, mam nadzieję, że nie wypadnie.

Opinia neutralna | 30-07-2014 10:12 | Biżuteria / Pierścionki
Denia - kolczyki z amazonitem

Bardzo ładne kolczyki. Zgodne z opisem. Szybka dostawa

Opinia pozytywna | 30-07-2014 10:10 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z różowym kwarcem - W bukiecie

Sliczne kolczyki.Dziekuję

Opinia pozytywna | 23-07-2014 18:05 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z labradorytem - Vigo

Przepiękny, misterny naszyjnik z cudownie mieniącym się labradorytem. Jestem zachwycona, dziękuję i z całego serca polecam :)

Opinia pozytywna | 05-03-2014 13:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Tarija - spinki do mankietów z amazonitem

Zauroczyły mnie niepowtarzalne spinki do mankietów wykonane przez p. Edytę.Od razu nawiązałam kontakt z Artystką, która jest osoba bardzo miłą, rzetelną i profesjonalną. Spinki zostały dla mnie zrobione w trybie ekspresowym. Bardzo polecam bizuterię monablue.

Opinia pozytywna | 03-12-2013 10:42 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Spinki do mankietów z kianitem - Tineo II

Świetna robota. Indywidualne podejście do klienta. Terminowo! Myślę,eże będę obserwować wszelkie nowości jakie Monablue zaprezentuje:) Bardzo dziękuję! ;o)

Opinia pozytywna | 14-10-2013 21:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Awantura w turbanie

Kolczyki ciekawe, zabawne, bardzo je lubię.

Opinia pozytywna | 15-05-2013 09:52 | Biżuteria / Kolczyki
Carballo - kolczyki z tygrysim okiem

Dziękuję , jestem bardzo zadowolona: kolczyki śliczne, dostawa błyskawiczna.

Opinia pozytywna | 14-02-2013 17:10 | Biżuteria / Kolczyki
monablue

monablue

w Trendymanii od: 2008-02-01
11 dostępnych
3 na zamówienie
198 sprzedanych
123 opinie  (99% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"