oliwa72

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Cyfra mozaikowa "4"

Pieknie wykonana, bardzo dobry kontakt z artystą. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

Opinia pozytywna | 08-06-2018 11:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Komódka na biżuterię

Komódka wygląda rewelacyjnie i bardzo oryginalnie. Wykonana z najwyższą starannością i niezwykłym wyczuciem- wprost nie mogę się na nią napatrzeć! Panie Wojtku dziękuję raz jeszcze, naprawdę warto było czekać :)

Opinia pozytywna | 24-01-2018 20:02 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Cyfry - Numer Domu - Biżuteria Dla Domu - "35"

Piękny i unikatowy prezent. Bardzo miły i rzeczowy kontakt z twórcą. Polecam!

Opinia pozytywna | 29-12-2017 12:48 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Żelazny Anioł Industrialny II

Anioł dotarł błyskawicznie i jest wspaniały - znacznie fajniejszy na żywo niż na zdjęciu. Mam nadzieję, że spodoba się również obdarowanemu i że będzie miał pieczę nad wszystkimi jego majsterkowaniami :)

Opinia pozytywna | 04-12-2017 13:30 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Cyfra Numer Domu "Trójka"

Jestem pod wrażeniem kontaktu z artystą. Pan Wojciech jest otwarty na sugestie kupującego, bardzo kulturalny i pomocny, odpisuje na wiadomości niemal natychmiast po ich otrzymaniu. Produkt wykonany staranie i szybko, dokładnie zapakowany, wysłany zaraz po otrzymaniu należności. Numer na dom jest oryginalną ozdobą, jestem w 100% zadowolona. Polecam.

Opinia pozytywna | 08-10-2017 16:30 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
"1" - NUMER DOMU

Śliczna praca!!Wspaniały kontakt.Dziękuję

Opinia pozytywna | 29-06-2017 09:52 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Cyfry na dom "27"

Bardzo szybka, sprawna realizacja, począwszy od projektu do przesłania towaru. Indywidualne podejście, artysta bierze pod uwagę wszelkie sugestie klienta. Polecam.

Opinia pozytywna | 10-09-2016 23:09 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Numer domu "8"

Jestem bardzo zadowolony z otrzymanego przedmiotu. Zgodny z projektem. Kontakt z wykonawcą bez zarzutu. Opakowanie i przesyłka również. Z pewnością tutaj wrócę. Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 20-05-2016 13:03 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Stolik mozaikowy KWIATY POLNE

Śliczny mozaikowy stoliczek, ładnie wykonany, błyskawiczna dostawa. Stanowi uroczy dodatek w pokoju. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-12-2015 09:20 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Obraz mozaikowy "Odpoczynek w locie"

Wspólpraca z 'oliwa 72' to czysta przyjemność. Polecam solidnego sprzedawcę, ale przede wszystkim artystę utalentowanego i perfekcyjnego. Jego obrazem - mozaiką obdarowałam bliską osobę - zachwytom nie ma końca:) Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 02-07-2015 22:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Stolik kawowy SGT.PEPPER'S COFFEE TABLE

Miła i szybka obsługa polecam

Opinia pozytywna | 26-06-2015 13:32 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Cyfrolitera - dekoracja domu - ?338B?

Na początek- świetna komunikacja. Co do produktu- staranne wykonanie, zgodny z projektem i ustaleniami. Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 09-06-2015 19:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Dekor mozaikowy do kranu ogrodowego

Rewelacja, piękny dekor wszyscy sąsiedzi zazdroszczą :):):)

Opinia pozytywna | 29-11-2014 14:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Anioł pustynny serdeczny

Piękna mozaikowa praca. Dziękuję bardzo

Opinia pozytywna | 14-11-2014 18:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
LAMPA "WIEŻA DYWANOWA"

Lampa jest swietna! Bardzo dziekuje!

Opinia pozytywna | 06-03-2014 00:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
WENECKI

Rewelacja :) Coś pięknego :)

Opinia pozytywna | 05-02-2014 22:22 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Kapliczka "Trzy Anioły"

to jest bardzo ciekawa praca

Opinia pozytywna | 11-09-2012 14:02 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Obraz mozaikowy DZIEWCZYNA

Fajny pomysł, dobra praca, dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-01-2012 12:37 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
lusterko na toaletkę JOKERRO

Świetna praca, dziękuję.

Opinia pozytywna | 30-01-2012 12:37 | Dekoracja Wnętrz /
SANTA RITA DA CASCIA

Przepiękna, niezwykle kunsztownie wykonana praca. W rzeczywistości dużo ładniej prezentuje się niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 19-11-2011 14:05 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
oliwa72

oliwa72

w Trendymanii od: 2008-05-13
0 dostępnych
44 sprzedane
31 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"