surowe koła
dla Zofia Gładysz za surowe koła

Przepiękna biżuteria, szczególnie wspaniałe wybarwienie labradorytu w naszyjniku. ( bo też u p. Gladysz zakupiłam...) Eleganckie opakowania, sprawna wysyłka. Polecam!

Opinia pozytywna | 20-02-2019 16:55 | Biżuteria / Kolczyki
Surowy bursztyn - pierścionek
dla CERAMICUS za Surowy bursztyn - pierścionek

"Prześlicznej urody..." Dziękuję!

Opinia pozytywna | 19-02-2019 22:48 | Biżuteria / Pierścionki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 49
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 49

Kolczyki bardzo ładne. Kolor nieco mniej wyrazisty w rzeczywistości niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 19-02-2019 10:09 | Biżuteria / Kolczyki
Tytanowe kolczyki - Dżungla 50
dla Jubiko za Tytanowe kolczyki - Dżungla 50

Kolczyki bardzo ładne, ale kolor mniej wyrazisty niż na zdjęciu. Dostawa i kontakt z artystą bardzo dobry

Opinia pozytywna | 19-02-2019 10:08 | Biżuteria / Kolczyki
Ogród miniatur - hematyty
dla Drakonaria za Ogród miniatur - hematyty

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Grafitowe  kolczyki z cyrkonią - Gloria
dla Dorota Kos za Grafitowe kolczyki z cyrkonią - Gloria

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki z grafitowych gałązek jagody leśnej - Jagoda
dla Dorota Kos za Kolczyki z grafitowych gałązek jagody leśnej - Jagoda

Piękne. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Kolczyki
PIERŚCIONEK
dla 7malin za PIERŚCIONEK

Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:29 | Biżuteria / Pierścionki
W zaklętych paprociach - srebrny naszyjnik z agatem mszystym
dla Kornelia Sus za W zaklętych paprociach - srebrny naszyjnik z agatem mszystym

Bardzo dziękuję. Piękna praca.

Opinia pozytywna | 18-02-2019 21:28 | Biżuteria / Naszyjniki
koralowy ogród
dla lookrecya za koralowy ogród

ok

Opinia pozytywna | 17-02-2019 11:56 | Biżuteria / Kolczyki
"Królestwo Niebieskie"
dla Anioł za "Królestwo Niebieskie"

Jestem bardzo zadowolona, piękne wykonanie, polecam w 100%

Opinia pozytywna | 14-02-2019 23:17 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Summertime - komplet 2 bransolet
dla Anioł za Summertime - komplet 2 bransolet

Przepiękna!

Opinia pozytywna | 14-02-2019 21:55 | Biżuteria / Bransolety
Biała perła w stylu retro
dla Anioł za Biała perła w stylu retro

Oryginalne! Z perłą, ale rockowe. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 21:55 | Biżuteria / Kolczyki
Biała perła - wisiorek
dla Anioł za Biała perła - wisiorek

Oryginalne! Z perłą, ale rockowe. Polecam.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 21:54 | Biżuteria / Wisiory
Zjawiskowy minerał
dla Sas-Narkiewicz za Zjawiskowy minerał

Pierścionek bardzo przypadł do gustu obdarowanej osobie, jest to kolejny zakup i pewnie nie ostatni. Dostawa bardzo szybka, dziękuję.

Opinia pozytywna | 14-02-2019 19:51 | Biżuteria / Pierścionki
Śnieżynki - kolczyki srebrne
dla VENUS GALERIA za Śnieżynki - kolczyki srebrne

Przepiękne kolczyki! Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 14-02-2019 17:08 | Biżuteria / Kolczyki
Miękki bieg czasu - srebrny dwustronny naszyjnik z opalem boulder i drzewem
dla Kornelia Sus za Miękki bieg czasu - srebrny dwustronny naszyjnik z opalem boulder i drzewem

Sliczny naszyjnik. Jestem BARDZO zadowolona z zakupu. Dodatkowy plus za ladnie zapakowana przesylke. Dziekuje Pani Kornelio!

Opinia pozytywna | 12-02-2019 18:09 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrna regulowana bransoleta fuksja amarant SULAMANI
dla SHAMBALA za Srebrna regulowana bransoleta fuksja amarant SULAMANI

Rewelacyjny kontakt, supr jakość, pięknie zapakowane. POLECAM!!!

Opinia pozytywna | 12-02-2019 17:31 | Biżuteria / Bransolety
Denim Fashion - szeroka bransoleta
dla Fiann za Denim Fashion - szeroka bransoleta

Jestem bardzo zadowolona z zakupu :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna | 12-02-2019 12:26 | Biżuteria / Bransolety
Dla Marchefci
dla Joanna Lewandowska za Dla Marchefci

Kaktus jest Przecudny :) miłość od pierwszego spojrzenia :D błyskawiczna realizacja zamówienia :) Bardzo polecam.

Opinia pozytywna | 08-02-2019 17:44 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika