CUBE I
dla SHAMBALA za CUBE I

Ładne delikatne kolczyki. Obsługa ok. Polecam :)

Opinia pozytywna | 30-01-2019 19:32 | Biżuteria / Kolczyki
Dalmatyńczyk
dla Toros Design za Dalmatyńczyk

Obrączka ładna. kontakt i przesyłka szybko i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam :)

Opinia pozytywna | 30-01-2019 19:32 | Biżuteria / Pierścionki
Patera zielona, płaska
dla galeria ceramiki za Patera zielona, płaska

Piękna patera, podoba się wszystkim.Polecam. Dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 29-01-2019 20:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
tytanowe miłorzęby
dla galeria OKO za tytanowe miłorzęby

Serdecznie polecam tę biżuterię i Galerię OKO ( spełnione wszystkie marzenia ) Alina

Opinia pozytywna | 29-01-2019 15:51 | Biżuteria / Kolczyki
Miłorzębowa broszka
dla galeria OKO za Miłorzębowa broszka

Polecam serdecznie Galerię OKO . Artysta spełnia wszystkie marzenia i oczekiwania ( kolor , długość , szerokość ) ; wyjątkowo cierpliwy w konwersacjach ( a jestem staruszką nudziarą ) . Piękne liście miłorzębu serdecznie polecam tę biżuterię . Alina

Opinia pozytywna | 29-01-2019 15:47 | Biżuteria / Broszki
Nymphae (fluoryty) - kolczyki
dla Anioł za Nymphae (fluoryty) - kolczyki

Kolczyki przepiękne. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 25-01-2019 21:31 | Biżuteria / Kolczyki
KAKTUS W METALICZNE CĘTKI
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS W METALICZNE CĘTKI

- przepiękny kaktus (na żywo jeszcze lepiej niż na zdjęciu) - kolorystyka i detale wykonania zachwycają, - dostarczone niezwykle szybko, - produkt bardzo bezpiecznie zapakowany,

Opinia pozytywna | 24-01-2019 20:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
NOMADA (black leather strap) - komplet bransolet
dla Anioł za NOMADA (black leather strap) - komplet bransolet

Bransolety jak na zdjęciach, szybka obsługa, dobry kontakt z Sprzedającym. Szczerze polecam :)

Opinia pozytywna | 24-01-2019 19:31 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Primavera I
dla Fiszerowa za Primavera I

Chyba najładniejsze kolczyki, jakie kiedykolwiek miałam :)

Opinia pozytywna | 22-01-2019 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Cascata
dla Fiszerowa za Cascata

Kolczyki są bardzo piękne, subtelne, eleganckie.

Opinia pozytywna | 22-01-2019 20:52 | Biżuteria / Kolczyki
Obrączki z kolekcji Kora
dla Gosia Chruściel-Waniek za Obrączki z kolekcji Kora

Świetny kontakt ze artystką. Szybka realizacja zamówionego produktu. Wspaniałe wykonanie. Jestem zachwycona i dziękuję artystce.

Opinia pozytywna | 22-01-2019 19:45 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
perły i srebro - bransoleta
dla Zofia Gładysz za perły i srebro - bransoleta

Bransoletka jest przepiekna, kontakt z Pania Zofia Gladysz, mala przerobka wyrobu (wydluzenie), dostawa i opakowanie na najwyzszym poziomie. Serdecznie dziekuje, na pewno wroce na Pani strone. Malgorzata

Opinia pozytywna | 22-01-2019 15:05 | Biżuteria / Bransolety
dzban twarzowy II
dla pracowniazona za dzban twarzowy II

Unikatowy, jedyny, niepowtarzalny, cudny i tylko mój :) dziękuje artyście raz jeszcze !!!

Opinia pozytywna | 22-01-2019 12:38 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
EDERA II - Srebrne ażurowe kolczyki
dla Joanna Watracz za EDERA II - Srebrne ażurowe kolczyki

Efektowna, pięknie utkana para kolczyków o interesującej, barokizujacej formie...wykonane w rozbudowanej, florystyczno- zawijasowej stylistyce. Lekkie, wygodne...i zauważalne. Polecam prace Pani Joanny, a Artystkę gorąco pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 22-01-2019 11:57 | Biżuteria / Kolczyki
Chain - murano pesca
dla Fiszerowa za Chain - murano pesca

Przepiękne kolczyki

Opinia pozytywna | 20-01-2019 08:41 | Biżuteria / Kolczyki
Miodowa rosa
dla Fiszerowa za Miodowa rosa

Przepiękne kolczyki :)

Opinia pozytywna | 20-01-2019 08:40 | Biżuteria / Kolczyki
Koktajlowy z oliwinem
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z oliwinem

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Noszę go od 2 dni i pomimo wielkości jest praktyczny, dobrze się nosi i nie przeszkadza. Szybka wysyłka. Myślę, że to nie jest mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 18-01-2019 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE Obrączka potrójna z białego złota w drewnianym pudełeczku.
dla BIZOE za ZAMÓWIENIE INDYWIDUALNE Obrączka potrójna z białego złota w drewnianym pudełeczku.

Elegancki pierścionek, wyjątkowe pudełko - super współpraca.

Opinia pozytywna | 16-01-2019 18:52 | Biżuteria / Pierścionki
...HAFTOWANA...
dla LINEA za ...HAFTOWANA...

Patera, która robi ogromne wrażenie - świetne wykonanie, szybka wysyłka, prace solidnie zabezpieczone do transportu. Ogromny pozytyw!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:44 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
...MY FUNNY VALENTINE...
dla LINEA za ...MY FUNNY VALENTINE...

Przepiękna misa o organicznym kształcie i wzorze, który dosłownie chwyta za serce :) Przesyłka zapakowana pancernie. Polecam prace Linea!

Opinia pozytywna | 16-01-2019 13:43 | Dekoracja Wnętrz / Szkło