Bransoletka srebrna pióra dwa
dla VENUS GALERIA za Bransoletka srebrna pióra dwa

Wszystko fajnie

Opinia pozytywna | 11-12-2018 13:37 | Biżuteria / Bransolety
KAKTUSY DLA  MARCHEFCI
dla Joanna Lewandowska za KAKTUSY DLA MARCHEFCI

Polecam :)

Opinia pozytywna | 11-12-2018 10:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Spinki mankietowe z monogramami
dla stobieckidesign za Spinki mankietowe z monogramami

.

Opinia pozytywna | 10-12-2018 12:37 | Biżuteria / Dla mężczyzn
Bransoletka POLA
dla stobieckidesign za Bransoletka POLA

.

Opinia pozytywna | 10-12-2018 12:37 | Biżuteria / Bransolety
Turquoise flower - fantazyjna, srebrna broszka z kwiatem
dla Alabama za Turquoise flower - fantazyjna, srebrna broszka z kwiatem

wspaniła!

Opinia pozytywna | 08-12-2018 23:33 | Biżuteria / Broszki
Bransoletka labradoryt
dla formood za Bransoletka labradoryt

Piękna! Dopracowana w najdrobniejszym szczególe.

Opinia pozytywna | 08-12-2018 16:38 | Biżuteria / Bransolety
DLA DANY
dla Joanna Lewandowska za DLA DANY

Kolejny zakup kakusów uważam za bardzo udany. Bardzo fajne, cieszą oko za każdym razem jak na nie spojrzę... Polecam :)

Opinia pozytywna | 08-12-2018 14:45 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Romby
dla galeria OKO za Romby

Klasse, kolczyki perfekt, polecam

Opinia pozytywna | 07-12-2018 17:17 | Biżuteria / Kolczyki
Green leaves - srebrne kolczyki z zielonym onyksem i turmalinem chromowym
dla Alabama za Green leaves - srebrne kolczyki z zielonym onyksem i turmalinem chromowym

Para uroczych kolczyków!! Zachwyciły mnie. I forma i precyzja wykonania. Onyksy lśnią nawleczone na srebrne druciki...całość tworzy unikatowa, niepowtarzalna formę. Dziękuje i pozdrawiam Artystkę!

Opinia pozytywna | 07-12-2018 11:41 | Biżuteria / Kolczyki
Rivendell patera XL ceramiczna turkusowa
dla artlantyda za Rivendell patera XL ceramiczna turkusowa

Bardzo miły kontakt z panią autorką. Zamówiony przedmiot wysłany bardzo szybko. W rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 07-12-2018 11:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ROSARIUM (bursztyn)  - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

swietna robota gratuluję

Opinia pozytywna | 07-12-2018 10:37 | Biżuteria / Bransolety
Edward
dla Karolina-G za Edward

Edward Kot jest cudny, hipnotyzujacy i zachwycajacy! Praca Pani Karoliny po prostu zapiera dech w piersiach:))

Opinia pozytywna | 06-12-2018 21:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Tytanowa obrączka - W niebieskie paski
dla Jubiko za Tytanowa obrączka - W niebieskie paski

Kolejna udana,bezproblemowa transakcja w Trendymanii. Mam już obrączkę, pierścionek i kolczyki od Jubiko. Pani Ula robi cudeńka z tytanu. Jestem kolejny raz zadowolona i polecam wszystkim tę Artystkę. Moja ulubioną.

Opinia pozytywna | 06-12-2018 19:14 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
turmalin
dla mz studio za turmalin

Wisior jest zachwycający! I przepięknie wykonany. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-12-2018 14:39 | Biżuteria / Wisiory
Gwiazda poranka - żuraw ze srebra i tkaniny z Japonii
dla Sztuk Kilka za Gwiazda poranka - żuraw ze srebra i tkaniny z Japonii

Zjawiskowy i symboliczny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-12-2018 11:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Daenerys Stormborn  - bransoleta
dla Anioł za Daenerys Stormborn - bransoleta

Bardzo ładna, polecam!

Opinia pozytywna | 06-12-2018 11:14 | Biżuteria / Bransolety
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty są piękne! Bardzo doceniam tez sposób zapakowania - absolutnie bezpieczne, oraz szybkość reakcji, bo przesyłka została wysłana bardzo szybko:) Trzeba przyznać, że Poczta Polska już tak szybka nie była, ale uroda uchwytów złagodziła mój nastrój:) Pozdrawiam serdecznie Anetta Pereświet-Sołtan

Opinia pozytywna | 06-12-2018 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Talizmany - Spirala
dla Fiann za Talizmany - Spirala

Magiczny, kojący wisior z przesłaniem, obdarzony pozytywną energią. Dodatkowego uroku dodaje mu karneol o przepięknej, wysyconej barwie i ciekawe zdobienia na rewersie. Z wielką przyjemnością noszę moją małą, nieskończenie uroczą Indiańską Kobietkę. Oczarowała mnie finezja wykonania dzieła - kunszt w każdym calu. Uwiodła mnie wyobraźnia Artystki. Proszę przyjąć moje słowa uznania dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 06-12-2018 00:06 | Biżuteria / Wisiory
Leśne opowieści - sówki
dla Drakonaria za Leśne opowieści - sówki

Urocze, przepięknie wykonane kolczyki. Urzekają delikatnością, dbałością o każdy szczegół i mistrzowskim wykonaniem. Dziękuję. Ania

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:52 | Biżuteria / Kolczyki
Hummingbird - moments in light - naszyjnik ze srebra
dla Fiann za Hummingbird - moments in light - naszyjnik ze srebra

Fantastyczne dzieło, urzekający obraz wyczarowany w srebrze - miniaturowe dzieło sztuki, które uwiodło mnie magią ulotnej chwili uchwyconej przez Artystkę. Dziewczynę o subtelnych rysach twarzy oraz unoszącego się w powietrzu tuż obok niej delikatnego kolibra otacza aura spokoju i szczęścia. Rewelacyjne dzieło z nutką romantyzmu zachwyca perfekcją wykonania. Jestem zafascynowana obdarzoną talentem Autorką pracy, podziwiam jej niezwykłą Osobowość, życzliwość, kompetencję oraz otwartość w kontaktach z odbiorcami jej sztuki. Pozostaję z wyrazami szacunku. Anna

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:50 | Biżuteria / Naszyjniki