Oliwin z cytrynem
dla Sas-Narkiewicz za Oliwin z cytrynem

Kamienie i oprawa-przepiękne.Pani Beato,bardzo dziękuję :))

Opinia pozytywna | 15-01-2019 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Trójkąty srebrny dwustronny naszyjnik
dla baba design za Trójkąty srebrny dwustronny naszyjnik

Piękny naszyjnik, córka zachwycona prezentem

Opinia pozytywna | 15-01-2019 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
SZKLANA miseczka - butelka. Brąz
dla PracowniaTynka za SZKLANA miseczka - butelka. Brąz

PIękne! Polecam!

Opinia pozytywna | 15-01-2019 10:31 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Umywalka z natury.
dla w.inspiracji za Umywalka z natury.

Wonderful handwork, amazing sink, looks wonderful in our bathroom! Everything as agreed, I'm very happy, and it was absolutely worth, waiting for it to be made by the artist. Thanks so much! I would definitely buy it again!

Opinia pozytywna | 15-01-2019 09:32 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Nyura - tajemniczy srebrny naszyjnik z pięknymi lapisami, wykonany ręcznie
dla CIBA za Nyura - tajemniczy srebrny naszyjnik z pięknymi lapisami, wykonany ręcznie

Wszytko super

Opinia pozytywna | 10-01-2019 16:48 | Biżuteria / Naszyjniki
kolekcja QOU - sztyfty - 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - sztyfty - 100%Ag

Piękne! Polecam.

Opinia pozytywna | 10-01-2019 16:19 | Biżuteria / Kolczyki
Anielskie kotów kochanie - obraz
dla Daria Górkiewicz za Anielskie kotów kochanie - obraz

Fantastyczne dzieło, anielski obraz... a na tym obrazie uwielbiany przez mojego syna "tygrysek" z sąsiedztwa jako żywo! Okrutnie rudy, waleczny rozbójnik, który na swoje wiosenno-letnie rewiry w moim ogrodzie przychodzi wygrzewać się w porannym słońcu i lizać rany po bójkach. On z pewnością ma troskliwego anioła stróża! Moje młodsze dziecko zachwycone, obraz Pani Darii już zdobi pokój syna. Kontakt z Artystką przesympatyczny, wysyłka świetnie zabezpieczonego dzieła błyskawiczna. Otrzymałam także świąteczny podarek - cudną grafikę z dziewczyną-aniołem, która wzbudziła zachwyt córki i za chwilę dołączy do innych ukochanych przez nią aniołów. Z całego serca dziękuję! Pani dzieła są cudowne! Pozostaję z wyrazami szacunku dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 10-01-2019 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Anioły
Błękitna głębia
dla Sas-Narkiewicz za Błękitna głębia

Bez pamięci tonę w jego głębinie...!!! Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 09-01-2019 23:04 | Biżuteria / Pierścionki
PIERŚCIEŃ - zamówienie specjalne
dla Anioł za PIERŚCIEŃ - zamówienie specjalne

piękny :)

Opinia pozytywna | 08-01-2019 13:20 | Biżuteria / Pierścionki
Opalizujące kamienie
dla Sas-Narkiewicz za Opalizujące kamienie

PRZEPIEKNE KOLCZYKI ! BARDZO STARANNIE I PO MISTRZOSKU WYKONANE!! BARDZO DOBRY KONTAKT Z ARTYSTKA, SZYBKA WYSYLKA. POLECAM !!! DZIEKUJE SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 08-01-2019 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowa wróżka
dla Galeria Indygo za Księżycowa wróżka

Piękny obraz! W rzeczywistości oczywiście jeszcze ładniejszy. Transakcja niezwykle udana!! :) Polecam Galerię Indygo! Dziękuję ;)

Opinia pozytywna | 05-01-2019 16:08 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Bransoletka etniczna Haan
dla Djenka za Bransoletka etniczna Haan

Polecam zakup, piękna bransoletka!

Opinia pozytywna | 04-01-2019 09:43 | Biżuteria / Bransolety
LABRADORYT ZAKUTY SREBREM I MIEDZIĄ
dla Aleksandrowicz za LABRADORYT ZAKUTY SREBREM I MIEDZIĄ

Piękny, polecam!

Opinia pozytywna | 04-01-2019 09:43 | Biżuteria / Pierścionki
NIEŚMIERTELNIK/ srebro 925 / czarny onyks  - NASZYJNIK WYKONANA ZE SREBRA
dla ALEKSANDR TIVODAR za NIEŚMIERTELNIK/ srebro 925 / czarny onyks - NASZYJNIK WYKONANA ZE SREBRA

Bardzo piękny,klasyczny kawał dobrej roboty.

Opinia pozytywna | 03-01-2019 19:06 | Biżuteria / Naszyjniki
W CZARNE KROPKI
dla Joanna Lewandowska za W CZARNE KROPKI

Cudowny...polecam ....zakochana jestem w kakturach Joanny lewadowskiej

Opinia pozytywna | 02-01-2019 14:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
KAKTUS JAK PEJZAŻ
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS JAK PEJZAŻ

Piękny....

Opinia pozytywna | 02-01-2019 14:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kolczyki ALDABRA
dla SHAMBALA za kolczyki ALDABRA

PIĘKNE!!! Dokładnie takie, jak na zdjęciach - Dziękuję Artystce za dopracowanie każdego szczegółu :)

Opinia pozytywna | 02-01-2019 13:45 | Biżuteria / Kolczyki
Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami
dla Fiann za Open Channel - srebrny naszyjnik z turkusami

Naszyjnik piękny i magiczny. Żar artystyczno - duchowej wizji Twórcy , przenika pracę . To dla mnie duży zaszczyt nosić biżuterię od Pani Ani - Artystki Wizjonerki , Artystki Poetki.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 21:03 | Biżuteria / Naszyjniki
SZCZYPTA ZIELENI
dla Srebrny Styl za SZCZYPTA ZIELENI

Piękny pierścionek. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 16:19 | Biżuteria / Pierścionki
SAUVAGE - komplet bransolet
dla Anioł za SAUVAGE - komplet bransolet

Artysta Anioł wykonał bransoletę, którą zapragnąłem mieć. Rozumiem, że jestem klientem ale osobiście uważam, że to wcale nie upoważnia mnie do wystawiania opinii. Szacunek powinien być po obu stronach w równej mierze i tego się trzymajmy. Dlatego moja opinia może być tylko pozytywna. Choć wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, równie dobrze mogło się coś wydarzyć, i też by się nic nie stało. Pozdrawiam, Adrian Zmarzlik

Opinia pozytywna | 28-12-2018 17:06 | Biżuteria / Dla mężczyzn