Marzenie o Wenecji 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Marzenie o Wenecji 2 - rysunek akwarela

Praca zgodna z moim specjalnym zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona. To z pewnością nie moje ostatnie zamówienie u Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 15:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Trilion ze złotem
dla Sas-Narkiewicz za Trilion ze złotem

Pierscionek jest cudowny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:19 | Biżuteria / Pierścionki
surowy bursztyn
dla mz studio za surowy bursztyn

Piekna,orginalna branzoletka.Bardzo polecam mz studio!

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:17 | Biżuteria / Bransolety
Żółw
dla Iwona Winiarczyk za Żółw

Bardzo pozytywny żółwik. Dziękuję i polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 16:07 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Para kociaków
dla Iwona Winiarczyk za Para kociaków

Grafika śliczna, wykonana z dużą czułością. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 16:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Noc w różach - obraz olejny
dla Daria Górkiewicz za Noc w różach - obraz olejny

Szanowna Pani, Co prawda już wysłałam do Pani wiadomość okrężną drogą przez Trendymanię, ale skorzystam też z tego "kanału". Obrazek prześliczny. Oglądałam go już w paru miejscach, a w końcu "wyczaiłam" tu - no i zdążyłam na czarnopiątkowy rabat. (Jak mawiał Kisiel, "dobra psu i mucha"). A te róże kusiły, kusiły, wreszcie skusiły. Gdzie ja je teraz powieszę - inna kwestia. Ale mieszkanie zagracone to moja specjalność - w nowobogackich wnętrzach jak z katalogu sklepu meblarskiego nie wytrzymałabym ani godziny. Herbatki, za które dziękuję, wypijemy po dzisiejszym obiedzie. Pozdrawiam Panią serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 04-12-2018 14:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Labradoryt w meandrach
dla Sas-Narkiewicz za Labradoryt w meandrach

Niespotykany wyrób, jestem bardzo zadowolona, zdjęcia nie oddają jego piękna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z topazami
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z topazami

Ten pierścień, to ozdoba ręki, piękny !

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni
dla Alabama za Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni

Wyjątkowa ozdoba, niebanalna. To już druga tego typu bransoletka zakupiona w Galerii Alabama. Jest przepiękna - świetnie wygląda na dłoni. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:45 | Biżuteria / Bransolety
Skrzy się - srebrne klipsy z czarnymi spinelami i złotymi hematytami
dla Alabama za Skrzy się - srebrne klipsy z czarnymi spinelami i złotymi hematytami

Prześliczne klipsy, delikatne, ale zwracające uwagę. Bardzo starannie wykonane, jedyne w swoim rodzaju. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:43 | Biżuteria / Klipsy
Fern ear climber II - fantazyjna, srebrna nausznica liść paproci
dla Alabama za Fern ear climber II - fantazyjna, srebrna nausznica liść paproci

Oryginalna nausznica; bardzo szybko wykonana na zamówienie (bo ktoś mnie uprzedził w zakupie podobnej :-)). Bardzo miły kontakt i przesyłka świąteczna - ślicznie zapakowana. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:42 | Biżuteria / Kolczyki
LIKE AN ANGEL - rzemień
dla Anioł za LIKE AN ANGEL - rzemień

Gorąco polecam. Solidne wykonanie.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:30 | Biżuteria / Naszyjniki
gwoździe
dla rosa mejer za gwoździe

Pierścień prześliczny. Szybka wysyłka. Gorąco polecam zakupy u Rosy Mejer

Opinia pozytywna | 04-12-2018 06:46 | Biżuteria / Pierścionki
Rutenowany asymetryczny z grandidieritem i diamentem
dla Malina Skulska za Rutenowany asymetryczny z grandidieritem i diamentem

Pierscionek jest tak piekny i nietuzinkowy ze bede go nosila jak najczesciej. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 23:27 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrna obrączka
dla Toros Design za Srebrna obrączka

Pierścionek odpowiadający opisowi, dobry kontakt z artystą, polecam.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
NASZYJNIK Z BURSZTYNEM
dla 7malin za NASZYJNIK Z BURSZTYNEM

Bardzo ciekawy w kształcie i pięknie wykonany wisior z niezwykłym bursztynem.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #004
dla Crystalline Obsession za Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #004

Kula nie-ziemska, wspaniała dekoracja. Polecam prace Artysty.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem
dla Salczyńska za Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem

Naszyjnik przepiękny, wykonany niezwykle precyzyjnie, zapakowany uroczo. Serdecznie dziękuję i polecam Panią Izabelę.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 10:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Różowe złoto i brylant 0,05 ct VS/H
dla BIZOE za Różowe złoto i brylant 0,05 ct VS/H

Rewelacja! Szybko i tak jak na zdjęciu/opisie. Pełna rekomendacja!

Opinia pozytywna | 02-12-2018 20:35 | Biżuteria / Pierścionki
Zmierzch siódmego dnia - srebrny naszyjnik z labradorytem
dla Kornelia Sus za Zmierzch siódmego dnia - srebrny naszyjnik z labradorytem

Śliczny wisior...Pani Kornelio, nie zgadzam się z opisem wisiora...nie jest ani trochę mroczny:-))...Labradoryt iskrzy niczym rozgwieżdżone niebo:-)...Romantyczne niebo:-)...Bardzo dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2018 18:25 | Biżuteria / Naszyjniki