Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki
dla Jubiko za Tytanowa bransoleta - Niebieskie kwiatki

Piękna bransoletka. Właśnie dziś została wręczona jako upominek "pod choinkę". Bardzo się podobała. To był bardzo "trafiony" prezent.

Opinia pozytywna | 25-12-2018 00:23 | Biżuteria / Bransolety
Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA
dla ALEKSANDR TIVODAR za Kolovrat (srebro 925) - SŁOWIAŃSKA OBRĄCZKA

Jestem bardzo zadowolona zarowno ze wspolpracy,kontaktu jak i samego produktu. Obraczka jest idealna w calej swej okazalosci. Polecam z calego serca. Prace zachwycaja dokladnoscia,jakoscia i pomyslowoscia.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:38 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
Twiggy  - bransoleta
dla Anioł za Twiggy - bransoleta

Szybki kontakt. Bransoletka super. Polecam jeśli ktoś lubi coś oryginalnego.

Opinia pozytywna | 22-12-2018 20:25 | Biżuteria / Bransolety
Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.
dla ALEKSANDR TIVODAR za Smaragdus cor /srebro 925/ - Wisiorek ze srebra anatomiczne serce wysadzane kolumbijskimi szmaragdami.

Przepiękny wisiorek! Oryginalny, wyrazisty i jednocześnie delikatny; niezwykle starannie wykonany. Bardzo dobry kontakt z Projektantem, błyskawiczna przesyłka. Polecam szczerze i sama też będę wypatrywać następnych prac :-) Dziękuję!

Opinia pozytywna | 21-12-2018 00:37 | Biżuteria / Wisiory
srebrny z labradorytem
dla Zofia Gładysz za srebrny z labradorytem

Zetelna i konkretna osoba.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 23:12 | Biżuteria / Pierścionki
spin - naszyjnik 100% Ag
dla formood za spin - naszyjnik 100% Ag

Zachwycające cudeńko. Nie rozczarowuje. Polecam!!!

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Oksydowane srebro - naszyjnik
dla formood za Oksydowane srebro - naszyjnik

Piękny naszyjnik, jak wszystko od FORMOOD. Kontakt z Artystą doskonały, a sam Twórca - przemiły. Gorąco dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:27 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebro - naszyjnik Form017
dla formood za Srebro - naszyjnik Form017

Przecudowny, magiczny naszyjnik. Twórca spełnił moją prośbę o pewną zmianę i teraz biżuteria jest spełnieniem moich marzeń. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Księżycowy zając
dla Drakonaria za Księżycowy zając

Piękny wisior. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:21 | Biżuteria / Wisiory
Baltic Amber  -zamówienie specjalne
dla Anioł za Baltic Amber -zamówienie specjalne

Bransoletka jest piękna, wspaniale prezentuje się na ręku. Połączenie skóry, bursztynu i srebra jest wyjątkowe. Jestem bardzo zadowolona z wykonania. Artysta uwzględnił moje prośby i bransoletka leży idealnie. Przesyłka ekspresowa.

Opinia pozytywna | 20-12-2018 17:16 | Biżuteria / Bransolety
Londyn 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Londyn 2 - rysunek akwarela

Piękna akwarela, błyskawiczna realizacja zamówienia, uwzględniająca presję czasu :-) _obraz zakupiony jako gwiazdkowy prezent. Na pewno nie raz będę zaglądała na stronę p. Karoliny z nadzieją na kolejne dzieła. Zakup był miłą niespodzianką z pięknym gratisem świątecznym - dziękuję p. Karolino :-)

Opinia pozytywna | 20-12-2018 13:40 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami
dla Alabama za Garnet leaves - srebrne kolczyki z granatami i cytrynami

Cudowne kolczyki !!! Gorąco polecam. Rewelacyjny kontakt. Pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:20 | Biżuteria / Kolczyki
...CYTRYNOWE KRĘTKI...
dla LINEA za ...CYTRYNOWE KRĘTKI...

Szanowna Pani, To już kolejne Pani arcydzieło w moim domu. Prześliczne, no i z wielką zaletą - nie za duże. Na te wielkie trzeba bardzo uważać. Mam nadzieję, że może z czasem jeszcze coś od Pani sobie upatrzę. A dziś życzę Pani radosnych Świąt Bożego Narodzenia i weny twórczej w Nowym Roku. Pozdrawiam serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 19-12-2018 15:16 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Maska duża - Vala
dla w.inspiracji za Maska duża - Vala

Piękna maska

Opinia pozytywna | 18-12-2018 16:29 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Leśne opowieści - sówki
dla Drakonaria za Leśne opowieści - sówki

Piękny wyrób, bardzo dobry kontakt z Artystką. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2018 07:57 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki - lapis lazuli
dla formood za Kolczyki - lapis lazuli

Dziękuję, bardzo ładne :)

Opinia pozytywna | 17-12-2018 19:32 | Biżuteria / Kolczyki
Ażurowe żuki
dla MIZU Anna Życka za Ażurowe żuki

Cudowne!!! Dziękuje raz jeszcze i pozdrawiam artystkę :)

Opinia pozytywna | 16-12-2018 20:49 | Biżuteria / Kolczyki
SAUVAGE - bransoleta
dla Anioł za SAUVAGE - bransoleta

CUDOWNA !!!

Opinia pozytywna | 16-12-2018 18:52 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowy wisiorek  Kwiat z tytanowej włóczki
dla Jubiko za Tytanowy wisiorek Kwiat z tytanowej włóczki

Śliczna przywieszka. Koleżanka zachwycona prezentem. To zapewne nie będzie ostatni zakup...Dziękuję Jubiko. :)

Opinia pozytywna | 16-12-2018 10:00 | Biżuteria / Wisiory
Srebrne Lato - naszyjnik II
dla HOSZKA za Srebrne Lato - naszyjnik II

Śliczny, delikatny naszyjnik. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 15-12-2018 23:44 | Biżuteria / Naszyjniki