ARCHANIOŁ GABRIEL XXXIX
dla Beata Kmieć za ARCHANIOŁ GABRIEL XXXIX

Piękne, bardzo dziękuję Pani Beato.

Opinia pozytywna | 02-12-2018 11:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kolekcja QOU - naszyjnik 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - naszyjnik 100%Ag

piękny, stylowy naszyjnik. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-12-2018 01:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne kolczyki - Form 017
dla formood za Srebrne kolczyki - Form 017

Piękne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 01-12-2018 20:04 | Biżuteria / Kolczyki
Venice - rysunek
dla Karolina Kierat za Venice - rysunek

Rysunek przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, jest genialny, uwielbiam na niego patrzeć, czuję się wtedy jakbym była w Wenecji.

Opinia pozytywna | 30-11-2018 14:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kolczyki z Agatem Aqua
dla Salczyńska za Kolczyki z Agatem Aqua

Wrescie je mam!!!Przez strajk Poczty Kanady musialam czekac na te piekne kolczyki 40 dni,warto byla..

Opinia pozytywna | 30-11-2018 00:54 | Biżuteria / Kolczyki
Drzewo Życia plecione
dla Drakonaria za Drzewo Życia plecione

Wszystko jak należy a nawet lepiej :) Wisiorek super, czas realizacji błyskawiczny. Całość zapakowana elegancko łącznie z kopertą w odpowiednim kolorze co tworzy klimat :)

Opinia pozytywna | 29-11-2018 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Anisha
dla Serpens (i) za Anisha

Kamyki w mikro rozmiarze.

Opinia neutralna | 28-11-2018 19:50 | Biżuteria / Pierścionki
Myricae, pierścionek z agatem brazylijskim, beading
dla Sol za Myricae, pierścionek z agatem brazylijskim, beading

Pierścionek dorabiany na moje zamówienie do kolczyków. Śliczny, subtelny, pięknie prezentuje się na dłoni stanowiąc zgrany komplecik z kolczykami. Serdeczne podziękowania dla Pani Ani :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:32 | Biżuteria / Pierścionki
Myricae, kolczyki z agatami brazylijskimi, haft koralikowy
dla Sol za Myricae, kolczyki z agatami brazylijskimi, haft koralikowy

Bardzo eleganckie, delikatne kolczyki wykonane jak zwykle z niezwykłą dokładnością i pieczołowitością.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:30 | Biżuteria / Kolczyki
Mroźny wieczór - naszyjnik z ceramiką krystaliczną
dla Sztuk Kilka za Mroźny wieczór - naszyjnik z ceramiką krystaliczną

Bardzo oryginalny i piękny! To faktycznie "Mroźny wieczór" :) Kryształki, które rozkwitły na pięknie kobaltowej ceramice utworzyły prawdziwie zimowy krajobraz. Wisior wykonany z wielką starannością. Mroźny motyw odzwierciedlony został również na elementach srebrnych, w postaci małych gwiazdeczek. Liście miłorzębu nadają pracy secesyjny charakter, wywołując jednocześnie skojarzenie bajkowych obrazów namalowanych przez zimę na szybie. Praca bardzo pięknie zapakowana. Dziękuję też za miły upominek. Polecam serdecznie!! :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 18:55 | Biżuteria / Wisiory
Irys - elegancki, ażurowy wisiorek ze srebra.
dla Sztuk Kilka za Irys - elegancki, ażurowy wisiorek ze srebra.

Piękny! Wisior dokupiony do kompletu do irysowych kolczyków. Zachwyca formą. Jestem również zaskoczona, bardzo wysokiej jakości szlifem kryształu. Przesyłka bardzo pięknie zapakowana. Dostawa błyskawiczna. Bardzo dziękuję za piękny komplet oraz za bardzo miły upominek. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 18:23 | Biżuteria / Wisiory
Almir, ażurowy naszyjnik z labradorytem, haft koralikowy, beading
dla Sol za Almir, ażurowy naszyjnik z labradorytem, haft koralikowy, beading

Piękny ja wszystko co u Pani zamówiłam

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:58 | Biżuteria / Naszyjniki
Heliotrope, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading
dla Sol za Heliotrope, kolczyki z kryształami Swarovskiego, beading

Śliczne

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Violeta, ażurowe kolczyki z kryształkami, beading
dla Sol za Violeta, ażurowe kolczyki z kryształkami, beading

Ok

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Kolczyki
Ilúve - Space II, wisior z labradorytem, haft koralikowy
dla Sol za Ilúve - Space II, wisior z labradorytem, haft koralikowy

Piękny :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 10:57 | Biżuteria / Wisiory
kolczyki DIORO
dla SHAMBALA za kolczyki DIORO

zaszczyt to nosić, ;-)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:09 | Biżuteria / Kolczyki
pierścionek DIORO
dla SHAMBALA za pierścionek DIORO

piękny.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:09 | Biżuteria / Pierścionki
Bransoleta MOYENNE
dla SHAMBALA za Bransoleta MOYENNE

piękna biżuteria, polecam.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 09:08 | Biżuteria / Bransolety
Gingko biloba
dla galeria OKO za Gingko biloba

Jeden kolczyk z pary kupionej w 2013 zgubiona!! Więc po 5 latach pod choinkę będzie druga para. Polecam unikatową biżuterię.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 20:33 | Biżuteria / Kolczyki
wianek na szyję z groszkiem pachnącym
dla Tipika za wianek na szyję z groszkiem pachnącym

Przepiękna, kunsztownie wykonana ozdoba. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 19:03 | Biżuteria / Naszyjniki