srebrne miłorzęby
dla galeria OKO za srebrne miłorzęby

Polecam, oryginalne projekty, profesjonalne wykonanie i nieszablonowe wzory. Bardzo przystępny kontakt oraz profesjonalna obsługa. Jarek Sz.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Klipsy Koniczynki Ag Cu
dla Aleksandrowicz za Klipsy Koniczynki Ag Cu

Piękne, delikatne klipsy, dziękuję! Bardzo sprawna transakcja, produkt zgodny z opisem; taki, jak na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 25-11-2018 14:47 | Biżuteria / Klipsy
WAZON BANIACZEK "FIERY SAND" #2
dla Crystalline Obsession za WAZON BANIACZEK "FIERY SAND" #2

Wazon zachwyca swoim pięknem. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:49 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "SILVER HAND FAN"
dla Crystalline Obsession za BUTELKA MINI "SILVER HAND FAN"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "AMBER STARS"
dla Crystalline Obsession za BUTELKA MINI "AMBER STARS"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "GREEN EXPLOSION"
dla Crystalline Obsession za BUTELKA MINI "GREEN EXPLOSION"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
BUTELKA MINI "DESERT SUNRISE"
dla Crystalline Obsession za BUTELKA MINI "DESERT SUNRISE"

Buteleczki zjawiskowe! Wspaniale zdobią wnętrze. Bardzo lubię na nie patrzeć. Dziękuję. Polecam serdecznie.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PORCELANOWY KUBEK KUFEL - "Frozen Lake" - 450 ml #1
dla Crystalline Obsession za PORCELANOWY KUBEK KUFEL - "Frozen Lake" - 450 ml #1

Na żywo jeszcze piękniejszy. Hipnotyzujący. Dostawa ekspresowa, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Serdecznie polecam twórczość Pana Kuby.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:40 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PORCELANOWY KUBEK - "Blue Cornflower" - 260ml
dla Crystalline Obsession za PORCELANOWY KUBEK - "Blue Cornflower" - 260ml

Mój ulubiony kubek kawowy o cudownie zielonym kolorze. Codziennie piję w nim kawę już od roku. Był jednym z pierwszych ceramicznych wspaniałości, jakie kupiłam u Pana Kuby. Obecnie moja ceramiczna kolekcja twórczości Crystalline Obsession jest dosyć pokaźna. :) Dostawa jak zawsze ekspresowa. Przesyłka, jak zawsze u Crystalline Obsession, IDEALNIE zabezpieczone. Serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:37 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
PIERŚCIONEK Z AKWAMARYNEM
dla HOSZKA za PIERŚCIONEK Z AKWAMARYNEM

Pierścionek bardzo oryginalny i starannie wykonany. Zapakowanie, bajka. Dostawa błyskawiczna. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:22 | Biżuteria / Pierścionki
trapped champaigne... pierścionek z diamentem
dla lookrecya za trapped champaigne... pierścionek z diamentem

Subtelny, delikatny. Bardzo go lubię. Przesyłka ekspresowa. Polecam.

Opinia pozytywna | 22-11-2018 16:13 | Biżuteria / Pierścionki
Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0030
dla Anna Lipowska za Abstrakcja - oryginał, akwarela/cienkopis micron 0030

Bardzo ładna grafika,czekam efektu ,jak będzie wisiał oprawiony na ścianie.Polecam

Opinia pozytywna | 21-11-2018 20:12 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
srebrne kulki i granat - naszyjnik
dla Zofia Gładysz za srebrne kulki i granat - naszyjnik

szybka dostawa, śliczna biżuteria, naprawdę polecam:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2018 18:50 | Biżuteria / Naszyjniki
bursztyny - kolczyki
dla Zofia Gładysz za bursztyny - kolczyki

szybkie dostarczenie zamówienia, śliczna biżuteria, naprawdę polecam:-)

Opinia pozytywna | 21-11-2018 18:49 | Biżuteria / Kolczyki
Irysy - eleganckie, ażurowe kolczyki ze srebra.
dla Sztuk Kilka za Irysy - eleganckie, ażurowe kolczyki ze srebra.

Cudne! Bardzo efektowne kolczyki. Lekkie, mimo sporych rozmiarów. Jestem zachwycona talentem Artystki. Nie mogąc się oprzeć urodzie przepięknie wykrojonemu secesyjnemu wzorowi irysów, do kompletu zamówiłam również wisior. Przesyłka starannie zabezpieczona, w środki śliczne pudełeczko. Dostawa ekspresowa. Bardzo dziękuję i szczerze polecam.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 13:40 | Biżuteria / Kolczyki
Już schną - akwarela oryginał
dla Daria Górkiewicz za Już schną - akwarela oryginał

Kolejny udany zakup w pracowni p. Darii. Akwarela w klimacie późnej jesieni pasuje do wystroju pomieszczenia. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 12:17 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zamówienie specjalne dla Pani GK
dla Daria Górkiewicz za Zamówienie specjalne dla Pani GK

Ciekawa oprawa do akwareli. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 21-11-2018 12:15 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Bransoletka osobista- z wrzosami  w żywicy.
dla Ksenia.art za Bransoletka osobista- z wrzosami w żywicy.

super

Opinia pozytywna | 21-11-2018 10:31 | Biżuteria / Bransolety
Dwuserc- na życzenie :)
dla Ksenia.art za Dwuserc- na życzenie :)

super

Opinia pozytywna | 21-11-2018 10:30 | Biżuteria / Bransolety
Tytanowa obrączka - Kameleon
dla Jubiko za Tytanowa obrączka - Kameleon

Kameleon jak żywy, przecudnie mieni się w promieniach słonecznych. Misterne wykonanie.Widac każdy detal.Kolejny zakup z którego jestem mega zadowolona.Pani Ulu- ma Pani ogromny talent. Dziękuję Pani za przepiękne wyroby.DorotaJ.????

Opinia pozytywna | 19-11-2018 13:47 | Biżuteria / Pierścionki