Cytryn i oliwiny
dla Sas-Narkiewicz za Cytryn i oliwiny

Polecam.

Opinia pozytywna | 18-11-2018 13:53 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki labradoryt
dla formood za Kolczyki labradoryt

piękne !

Opinia pozytywna | 17-11-2018 15:46 | Biżuteria / Kolczyki
Srebrne kolczyki - Form 017
dla formood za Srebrne kolczyki - Form 017

śliczne kolczyki, błyskawiczna dostawa. Polecam:-)!

Opinia pozytywna | 17-11-2018 11:02 | Biżuteria / Kolczyki
Zasypianie lasu - srebrna bransoletka z rubinami i agatem mszystym
dla Kornelia Sus za Zasypianie lasu - srebrna bransoletka z rubinami i agatem mszystym

Pani Kornelio, jak zawsze idealny dobór kamieni, prześliczna, bardzo staranna oprawa!!! Jestem zachwycona bransoletą!!! Bardzo dziękuję!!! Gorąco POLECAM wykonaną przez Panią biżuterię !!!

Opinia pozytywna | 16-11-2018 08:55 | Biżuteria / Bransolety
Malachitowy akcent
dla Drakonaria za Malachitowy akcent

Polecam.

Opinia pozytywna | 15-11-2018 11:00 | Biżuteria / Wisiory
Pierścień z hematytem w koronkach
dla Salczyńska za Pierścień z hematytem w koronkach

Jestem zachwycona! pierścionek jest przepiękny, wykonany z wyjątkową precyzją i dbałością o najmniejszy szczegół. Polecam zdecydowanie biżuterię Artystki

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:22 | Biżuteria / Pierścionki
Kol, eleganckie kolczyki z onyksem, beading
dla Sol za Kol, eleganckie kolczyki z onyksem, beading

kolczyki piękne i starannie wykonane, polecam Artystkę - także za sprawny i sympatyczny kontakt

Opinia pozytywna | 15-11-2018 10:19 | Biżuteria / Kolczyki
Na szyję lub na rękę - LAZUROWE
dla Anioł za Na szyję lub na rękę - LAZUROWE

To jednak z moich ulubionych bransoletek a mam ich kilka. Chociaż ostatnio kupiona bransoletka również od "Anioła" może ją zepchnąć na drugą pozycję. Szybka wysyłka, świetny kontakt. Bransoletka została ostatnio wysłana do naprawy z uzupełnieniem elementów ponieważ po roku dość częstego użytkowania uległa awarii. Naprawa została wykonana błyskawicznie. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 23:27 | Biżuteria / Dla mężczyzn
SIMPLE - bransoleta
dla Anioł za SIMPLE - bransoleta

Bardzo oryginalna i piękna bransoletka. Można podsumować "srebrna a skromna". Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wysyłka praktycznie natychmiastowa. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 23:23 | Biżuteria / Dla mężczyzn
granat
dla mz studio za granat

Branzoleta żonie bardzo się podobała.

Opinia pozytywna | 12-11-2018 22:21 | Biżuteria / Bransolety
Delikatne kolczyki z Lapisem Lazuli
dla Salczyńska za Delikatne kolczyki z Lapisem Lazuli

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
Geometryczne kolczyki z czarnymi spinelami
dla Salczyńska za Geometryczne kolczyki z czarnymi spinelami

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
człowiek koło rubin
dla rosa mejer za człowiek koło rubin

piękne, bardzo kobiece :)

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:01 | Biżuteria / Kolczyki
black diamond... różaniec z czarnym diamentem
dla lookrecya za black diamond... różaniec z czarnym diamentem

piekny , niepowtarzalny..

Opinia pozytywna | 11-11-2018 20:00 | Biżuteria / Pierścionki
Kolczyki - srebrne kółka i turkusy
dla Zofia Gładysz za Kolczyki - srebrne kółka i turkusy

Piękne, oryginalny wzór i staranne wykonanie

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:16 | Biżuteria / Kolczyki
srebrna z turkusami
dla Zofia Gładysz za srebrna z turkusami

Piękna, oryginalna i bardzo starannie wykonana

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:14 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki - srebrne kółka
dla Zofia Gładysz za Kolczyki - srebrne kółka

Kolczyki wykonane bardzo starannie, oryginalny wzór i faktura materiału

Opinia pozytywna | 10-11-2018 11:13 | Biżuteria / Kolczyki
srebrny łańcuch i turkusy - męska bransoletka
dla Zofia Gładysz za srebrny łańcuch i turkusy - męska bransoletka

Piękna bransoletka. Błyskawiczna dostawa. Pełna satysfakcja. Polecam.

Opinia pozytywna | 09-11-2018 20:39 | Biżuteria / Dla mężczyzn
ANIOŁ STRÓŻ XXV
dla Beata Kmieć za ANIOŁ STRÓŻ XXV

Ikona przepiękna, bardzo starannie wykonana, cudowna kolorystyka, bardzo dziękuję .Jestem pewna, że nie jest to mój ostatni zakup u Artystki. Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 09-11-2018 03:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ROSARIUM (turkus) - komplet 3 bransolet
dla Anioł za ROSARIUM (turkus) - komplet 3 bransolet

Bardzo ładna i wysokiej jakości biżuteria. Produkt dobrze zapakowany, nieuszkodzony, zgodny ze zdjęciem na stronie. Polecam:)

Opinia pozytywna | 08-11-2018 07:45 | Biżuteria / Dla mężczyzn