Rivendell patera XL ceramiczna turkusowa
dla artlantyda za Rivendell patera XL ceramiczna turkusowa

Bardzo miły kontakt z panią autorką. Zamówiony przedmiot wysłany bardzo szybko. W rzeczywistości jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu.

Opinia pozytywna | 07-12-2018 11:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ROSARIUM (bursztyn)  - bransoleta różańcowa
dla Anioł za ROSARIUM (bursztyn) - bransoleta różańcowa

swietna robota gratuluję

Opinia pozytywna | 07-12-2018 10:37 | Biżuteria / Bransolety
Edward
dla Karolina-G za Edward

Edward Kot jest cudny, hipnotyzujacy i zachwycajacy! Praca Pani Karoliny po prostu zapiera dech w piersiach:))

Opinia pozytywna | 06-12-2018 21:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Tytanowa obrączka - W niebieskie paski
dla Jubiko za Tytanowa obrączka - W niebieskie paski

Kolejna udana,bezproblemowa transakcja w Trendymanii. Mam już obrączkę, pierścionek i kolczyki od Jubiko. Pani Ula robi cudeńka z tytanu. Jestem kolejny raz zadowolona i polecam wszystkim tę Artystkę. Moja ulubioną.

Opinia pozytywna | 06-12-2018 19:14 | Biżuteria / Obrączki Ślubne
turmalin
dla mz studio za turmalin

Wisior jest zachwycający! I przepięknie wykonany. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 06-12-2018 14:39 | Biżuteria / Wisiory
Gwiazda poranka - żuraw ze srebra i tkaniny z Japonii
dla Sztuk Kilka za Gwiazda poranka - żuraw ze srebra i tkaniny z Japonii

Zjawiskowy i symboliczny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 06-12-2018 11:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Daenerys Stormborn  - bransoleta
dla Anioł za Daenerys Stormborn - bransoleta

Bardzo ładna, polecam!

Opinia pozytywna | 06-12-2018 11:14 | Biżuteria / Bransolety
Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL
dla WAWER za Szklany uchwyt do mebli - SPIRAL

Uchwyty są piękne! Bardzo doceniam tez sposób zapakowania - absolutnie bezpieczne, oraz szybkość reakcji, bo przesyłka została wysłana bardzo szybko:) Trzeba przyznać, że Poczta Polska już tak szybka nie była, ale uroda uchwytów złagodziła mój nastrój:) Pozdrawiam serdecznie Anetta Pereświet-Sołtan

Opinia pozytywna | 06-12-2018 10:51 | Dekoracja Wnętrz / Meble
Talizmany - Spirala
dla Fiann za Talizmany - Spirala

Magiczny, kojący wisior z przesłaniem, obdarzony pozytywną energią. Dodatkowego uroku dodaje mu karneol o przepięknej, wysyconej barwie i ciekawe zdobienia na rewersie. Z wielką przyjemnością noszę moją małą, nieskończenie uroczą Indiańską Kobietkę. Oczarowała mnie finezja wykonania dzieła - kunszt w każdym calu. Uwiodła mnie wyobraźnia Artystki. Proszę przyjąć moje słowa uznania dla Pani talentu. Anna

Opinia pozytywna | 06-12-2018 00:06 | Biżuteria / Wisiory
Leśne opowieści - sówki
dla Drakonaria za Leśne opowieści - sówki

Urocze, przepięknie wykonane kolczyki. Urzekają delikatnością, dbałością o każdy szczegół i mistrzowskim wykonaniem. Dziękuję. Ania

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:52 | Biżuteria / Kolczyki
Hummingbird - moments in light - naszyjnik ze srebra
dla Fiann za Hummingbird - moments in light - naszyjnik ze srebra

Fantastyczne dzieło, urzekający obraz wyczarowany w srebrze - miniaturowe dzieło sztuki, które uwiodło mnie magią ulotnej chwili uchwyconej przez Artystkę. Dziewczynę o subtelnych rysach twarzy oraz unoszącego się w powietrzu tuż obok niej delikatnego kolibra otacza aura spokoju i szczęścia. Rewelacyjne dzieło z nutką romantyzmu zachwyca perfekcją wykonania. Jestem zafascynowana obdarzoną talentem Autorką pracy, podziwiam jej niezwykłą Osobowość, życzliwość, kompetencję oraz otwartość w kontaktach z odbiorcami jej sztuki. Pozostaję z wyrazami szacunku. Anna

Opinia pozytywna | 05-12-2018 23:50 | Biżuteria / Naszyjniki
Marzenie o Wenecji 2 - rysunek akwarela
dla Karolina Kierat za Marzenie o Wenecji 2 - rysunek akwarela

Praca zgodna z moim specjalnym zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona. To z pewnością nie moje ostatnie zamówienie u Pani Karoliny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 15:34 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Trilion ze złotem
dla Sas-Narkiewicz za Trilion ze złotem

Pierscionek jest cudowny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:19 | Biżuteria / Pierścionki
surowy bursztyn
dla mz studio za surowy bursztyn

Piekna,orginalna branzoletka.Bardzo polecam mz studio!

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:17 | Biżuteria / Bransolety
Żółw
dla Iwona Winiarczyk za Żółw

Bardzo pozytywny żółwik. Dziękuję i polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 16:07 | Dekoracja Wnętrz / Drewno
Para kociaków
dla Iwona Winiarczyk za Para kociaków

Grafika śliczna, wykonana z dużą czułością. Polecam prace Artystki.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 16:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Noc w różach - obraz olejny
dla Daria Górkiewicz za Noc w różach - obraz olejny

Szanowna Pani, Co prawda już wysłałam do Pani wiadomość okrężną drogą przez Trendymanię, ale skorzystam też z tego "kanału". Obrazek prześliczny. Oglądałam go już w paru miejscach, a w końcu "wyczaiłam" tu - no i zdążyłam na czarnopiątkowy rabat. (Jak mawiał Kisiel, "dobra psu i mucha"). A te róże kusiły, kusiły, wreszcie skusiły. Gdzie ja je teraz powieszę - inna kwestia. Ale mieszkanie zagracone to moja specjalność - w nowobogackich wnętrzach jak z katalogu sklepu meblarskiego nie wytrzymałabym ani godziny. Herbatki, za które dziękuję, wypijemy po dzisiejszym obiedzie. Pozdrawiam Panią serdecznie Bożena Gorska

Opinia pozytywna | 04-12-2018 14:42 | Dekoracja Wnętrz / Obrazy
Labradoryt w meandrach
dla Sas-Narkiewicz za Labradoryt w meandrach

Niespotykany wyrób, jestem bardzo zadowolona, zdjęcia nie oddają jego piękna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z topazami
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z topazami

Ten pierścień, to ozdoba ręki, piękny !

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni
dla Alabama za Orientalny taniec - unikatowa, srebrna ozdoba dłoni

Wyjątkowa ozdoba, niebanalna. To już druga tego typu bransoletka zakupiona w Galerii Alabama. Jest przepiękna - świetnie wygląda na dłoni. Dziękuję bardzo!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:45 | Biżuteria / Bransolety