Aeroplan
dla mia_mi za Aeroplan

Obrazki w sumie fajne:)

Opinia pozytywna | 02-01-2008 17:04 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Czarne kryształy Swarovskiego
dla Gosia Chruściel-Waniek za Czarne kryształy Swarovskiego

Śliczne kolczyki. Właśnie takie, jakie chciałam kupić:)

Opinia pozytywna | 02-01-2008 17:03 | Biżuteria / Kolczyki
Fiolet w Skrzydłach
dla Black Diamond (i) za Fiolet w Skrzydłach

Kolczyki byly prezentem dla mojej przyjaciolki, jest zachwycona :) wiec chyba nie trzeba dodawac :)

Opinia pozytywna | 30-12-2007 15:18 | Biżuteria / Kolczyki
Grey Dream - ZAMÓWIENIE PANI MAGDY
dla PONY (i) za Grey Dream - ZAMÓWIENIE PANI MAGDY

Komplet jest sliczny :) dokladnie taki jak chcialam :) Dziekuje :)

Opinia pozytywna | 30-12-2007 15:17 | Biżuteria / Komplety
Pawie grona
dla Karolina Rudnicka (i) za Pawie grona

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Komplety
Lilie z błękitną perłą
dla Karolina Rudnicka (i) za Lilie z błękitną perłą

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Clear
dla Karolina Rudnicka (i) za Clear

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Bajka o perłach
dla Karolina Rudnicka (i) za Bajka o perłach

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:04 | Biżuteria / Kolczyki
Szmaragdowe drzewo
dla Karolina Rudnicka (i) za Szmaragdowe drzewo

biżuteria Karoliny jest przepiękna

Opinia pozytywna | 28-12-2007 19:03 | Biżuteria / Kolczyki
Dziewczynka, kot i ptaki - ilustracja
dla mia_mi za Dziewczynka, kot i ptaki - ilustracja

Bardzo lubię te ilustracja, szczególnie kota.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 23:33 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kropla karmelu
dla Biała Magia (i) za Kropla karmelu

Prezent gwiazdkowy dla mamy. Chyba się spodobał :)

Opinia pozytywna | 27-12-2007 23:33 | Biżuteria / Kolczyki
Królestwo fioletu
dla Karolina Rudnicka (i) za Królestwo fioletu

Kryształy są niesamowite. Piękny kolor i świetny kształt. Otrzymały wspaniałą, starannie wykonaną oprawę. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 14:47 | Biżuteria / Kolczyki
O obrotach sfer pasiastych
dla Karolina Rudnicka (i) za O obrotach sfer pasiastych

Śliczne, delikatne, a mimo wszystko wyraziste. Prawdziwe cudeńka.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 14:45 | Biżuteria / Kolczyki
The Lordess of the Ring
dla Rosemary's Manufacture (i) za The Lordess of the Ring

Dużo, dużo piękniejszy niż na zdjęciu. Niesamowicie delikatny, prawie boję się go założyć. Jestem oczarowana i dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-12-2007 14:45 | Biżuteria / Wisiory
Barokowe krople
dla Gosia Chruściel-Waniek za Barokowe krople

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kolczyki są prześliczne i bardzo starannie wykonane :)))

Opinia pozytywna | 21-12-2007 13:56 | Biżuteria / Kolczyki
Dziewczyna i księżyc  - ilustracja
dla mia_mi za Dziewczyna i księżyc - ilustracja

Piękne obrazki, szykuję się na kolejne :)

Opinia pozytywna | 21-12-2007 09:45 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Zakładka do książek - Drzewo3
dla mia_mi za Zakładka do książek - Drzewo3

Najlepszy w wyborze czegokolwiek jest moment kiedy po wielu poszukiwaniach zdecydujemy z całą pewnoscią że to wlasnie " TO " . czasem poszukwania trwaja dlugo . . Ja znalazlem TO czego szukalem szybko i co najwazniejsze oryginalne i niepowtarzalne .

Opinia pozytywna | 20-12-2007 23:06 | Scrapbooking / Zakładki do Książek
Three Violets
dla PONY (i) za Three Violets

kolczyki są tak piękne, że aż dech zapiera!

Opinia pozytywna | 20-12-2007 21:37 | Biżuteria / Kolczyki
Morskie techno
dla Fiszerowa za Morskie techno

Kolczyki sa piękne!!! Dokładnie takie same jak na zdjęciu. Zapakowane ładnie i bezpiecznie. Dziekuję.

Opinia pozytywna | 20-12-2007 14:53 | Biżuteria / Kolczyki
CYRKONIE
dla sasenka (i) za CYRKONIE

Kolczyki sa przepiekne! Kupowalam juz wielokrotnie recznie wykonana bizuterie, ale ta zrobiona przez Sasenke stoi o dwie klasy wyzej. Pozostaje mi tylko czekac na Sylwestra ;-)

Opinia pozytywna | 19-12-2007 11:01 | Biżuteria / Kolczyki