Koktajlowy z oliwinem
dla Sas-Narkiewicz za Koktajlowy z oliwinem

Artyzm w każdym calu. Bardzo miły kontakt. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 07-11-2018 21:33 | Biżuteria / Pierścionki
KAKTUS RYSOWANY
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS RYSOWANY

Transakcja przeprowadzona bardzo sprawnie. Osoba bardzo kontaktowa i życzliwa wobec kupującego. A kaktus śliczny, polecam.

Opinia pozytywna | 05-11-2018 22:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kółka oksydowane
dla Toros Design za Kółka oksydowane

Skromne , niebanalne w swojej prostocie :) polecam !!!

Opinia pozytywna | 05-11-2018 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
"Małpka"
dla Toros Design za "Małpka"

Świetne kolczyki, bardzo oryginalne :) Bardzo dobry zakup i serdecznie polecam

Opinia pozytywna | 05-11-2018 18:24 | Biżuteria / Kolczyki
KAKTUS W GRUBE PASY
dla Joanna Lewandowska za KAKTUS W GRUBE PASY

Kaktus jak zwykle zachwycający. Dołączy do zestawu dzieł Pani Joanny, które "kwitną" na moich parapetach od jakiegoś czasu.

Opinia pozytywna | 05-11-2018 15:39 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Kolorowa galaktyka - komplet 6 talerzyków oraz 2 pater
dla anyadesign za Kolorowa galaktyka - komplet 6 talerzyków oraz 2 pater

Wszyscy jesteśmy zachwyceni talerzami. Nasze desery smakują jeszcze bardziej z tych talerzyków :)

Opinia pozytywna | 04-11-2018 15:03 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
grafika - piranga
dla Maja Gajewska za grafika - piranga

To kolejna grafika Mai Gajewskiej w moim zbiorze-cudna!

Opinia pozytywna | 31-10-2018 23:08 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
grafika - białobrodzik
dla Maja Gajewska za grafika - białobrodzik

To kolejna grafika Mai Gajewskiej w moim zbiorze -cudna!

Opinia pozytywna | 31-10-2018 23:07 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Pola czesane wiatrem - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym
dla Kornelia Sus za Pola czesane wiatrem - srebrny naszyjnik z agatem dendrytowym

Naszyjnik jest magiczny. Urody kamienia nie można opisać, jest niepowtarzalny. Dziękuję serdecznie :)

Opinia pozytywna | 31-10-2018 15:03 | Biżuteria / Naszyjniki
Zielone liście - komplet 6 miseczek
dla anyadesign za Zielone liście - komplet 6 miseczek

Urocze miseczki :)

Opinia pozytywna | 31-10-2018 11:53 | Dekoracja Wnętrz / Szkło
Pearls Glow  - bransoleta
dla Anioł za Pearls Glow - bransoleta

Bransoletka bardzo piękna, oryginalna. Spełniła oczekiwania. Bardzo polecam!!! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 30-10-2018 08:39 | Biżuteria / Bransolety
ZAMÓWIENIE SPECJALNE - numer domu 4B
dla pracowniazona za ZAMÓWIENIE SPECJALNE - numer domu 4B

Zamówiony numer na dom wykonany profesjonalnie, starannie, całkowicie spełnił moje oczekiwania. Towar otrzymałam zgodnie z umową , bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam . Katarzyna.

Opinia pozytywna | 29-10-2018 19:43 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Jesienne listy - srebrna bransoletka z koralem fossil i bursztynem
dla Kornelia Sus za Jesienne listy - srebrna bransoletka z koralem fossil i bursztynem

Każda romantyczna kobieta, w swojej stylizacji szuka form, które uzewnętrznią jej wrażliwość, subtelność, delikatność...bransoleta "Jesienne listy", jest idealnym dodatkiem do jej garderoby :-) Pani Kornelio, starannie dobrane kamienie, w delikatnej koronkowej oprawie...musiałam mieć te bransoletę:-)...jestem zachwycona!!!...ona współgra z moją marzycielską duszą:-)) Bardzo dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 29-10-2018 09:12 | Biżuteria / Bransolety
Kolczyki Wachlarze z Cytrynem i Koronką
dla Salczyńska za Kolczyki Wachlarze z Cytrynem i Koronką

Piękny wzór na wachlarzu i cytryny - to już moje kolejne zakupy. Jestem pod wielkim wrażeniem talentu i wyobraźni Pani Izy. Serdecznie pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:38 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowe kolczyki z ametystem
dla Salczyńska za Księżycowe kolczyki z ametystem

Bajkowe kolczyki z moim ulubionym ametystem. Mimo niewielkich rozmiarów zwracają uwagę i zachwycają :-)

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:34 | Biżuteria / Kolczyki
Delikatny naszyjnik z Chamsą, diopsydem chromowym i ametystem
dla Salczyńska za Delikatny naszyjnik z Chamsą, diopsydem chromowym i ametystem

Piękny, delikatny naszyjnik. Dziękuję i pozdrawiam!

Opinia pozytywna | 27-10-2018 18:32 | Biżuteria / Naszyjniki
Pod jesiennym niebem - srebrna bransoletka z kianitem i hematytem
dla Kornelia Sus za Pod jesiennym niebem - srebrna bransoletka z kianitem i hematytem

Piękna bransoleta!!! Starannie dobrane kamienie, delikatna, romantyczna oprawa, perfekcyjne wykonanie. Bransoleta przywołuje wspomnienie jesiennego nieba widzianego przez pryzmat kolorami malowanych drzew :-) Złota polska jesień już na nami, ale niebo zostało na dłoni:-)) BARDZO DZIĘKUJĘ PANI KORNELIO!!!

Opinia pozytywna | 26-10-2018 06:48 | Biżuteria / Bransolety
Nausznica Srebro
dla Zahario za Nausznica Srebro

Piękna i bardzo oryginalna nausznica. Zamówienie, realizacja i przesyłka - expressowo :) Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-10-2018 13:33 | Biżuteria / Kolczyki
Koronkowe kolczyki z czarnymi spinelami
dla Salczyńska za Koronkowe kolczyki z czarnymi spinelami

Dziękuję! Oryginalna i niepowtarzalna, piękna biżuteria, ładnie wykonana i zapakowana. Kolczyki są doskonałe w swoim kształcie! Szybka dostawa. Polecam! :)

Opinia pozytywna | 25-10-2018 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
DLA EWY -KAKTUS MALOWANY ZIELENIĄ   I W BIAŁE  PLAMKI
dla Joanna Lewandowska za DLA EWY -KAKTUS MALOWANY ZIELENIĄ I W BIAŁE PLAMKI

Małe Arcydzieła :) zachwycają i radują oko :) Polecam wszystkim fascynatom ceramiki.

Opinia pozytywna | 24-10-2018 19:47 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika