Skrzy się - srebrne klipsy z czarnymi spinelami i złotymi hematytami
dla Alabama za Skrzy się - srebrne klipsy z czarnymi spinelami i złotymi hematytami

Prześliczne klipsy, delikatne, ale zwracające uwagę. Bardzo starannie wykonane, jedyne w swoim rodzaju. Polecam!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:43 | Biżuteria / Klipsy
Fern ear climber II - fantazyjna, srebrna nausznica liść paproci
dla Alabama za Fern ear climber II - fantazyjna, srebrna nausznica liść paproci

Oryginalna nausznica; bardzo szybko wykonana na zamówienie (bo ktoś mnie uprzedził w zakupie podobnej :-)). Bardzo miły kontakt i przesyłka świąteczna - ślicznie zapakowana. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:42 | Biżuteria / Kolczyki
LIKE AN ANGEL - rzemień
dla Anioł za LIKE AN ANGEL - rzemień

Gorąco polecam. Solidne wykonanie.

Opinia pozytywna | 04-12-2018 10:30 | Biżuteria / Naszyjniki
gwoździe
dla rosa mejer za gwoździe

Pierścień prześliczny. Szybka wysyłka. Gorąco polecam zakupy u Rosy Mejer

Opinia pozytywna | 04-12-2018 06:46 | Biżuteria / Pierścionki
Rutenowany asymetryczny z grandidieritem i diamentem
dla Malina Skulska za Rutenowany asymetryczny z grandidieritem i diamentem

Pierscionek jest tak piekny i nietuzinkowy ze bede go nosila jak najczesciej. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 23:27 | Biżuteria / Pierścionki
Srebrna obrączka
dla Toros Design za Srebrna obrączka

Pierścionek odpowiadający opisowi, dobry kontakt z artystą, polecam.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 20:17 | Biżuteria / Pierścionki
NASZYJNIK Z BURSZTYNEM
dla 7malin za NASZYJNIK Z BURSZTYNEM

Bardzo ciekawy w kształcie i pięknie wykonany wisior z niezwykłym bursztynem.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 19:25 | Biżuteria / Naszyjniki
Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #004
dla Crystalline Obsession za Porcelanowa Krystaliczna Kula - "Seria Obce Planety" #004

Kula nie-ziemska, wspaniała dekoracja. Polecam prace Artysty.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 14:13 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem
dla Salczyńska za Maska - Delikatny naszyjnik z niewielkim wisiorkiem z żółtym szafirem

Naszyjnik przepiękny, wykonany niezwykle precyzyjnie, zapakowany uroczo. Serdecznie dziękuję i polecam Panią Izabelę.

Opinia pozytywna | 03-12-2018 10:00 | Biżuteria / Naszyjniki
Różowe złoto i brylant 0,05 ct VS/H
dla BIZOE za Różowe złoto i brylant 0,05 ct VS/H

Rewelacja! Szybko i tak jak na zdjęciu/opisie. Pełna rekomendacja!

Opinia pozytywna | 02-12-2018 20:35 | Biżuteria / Pierścionki
Zmierzch siódmego dnia - srebrny naszyjnik z labradorytem
dla Kornelia Sus za Zmierzch siódmego dnia - srebrny naszyjnik z labradorytem

Śliczny wisior...Pani Kornelio, nie zgadzam się z opisem wisiora...nie jest ani trochę mroczny:-))...Labradoryt iskrzy niczym rozgwieżdżone niebo:-)...Romantyczne niebo:-)...Bardzo dziękuję:-)

Opinia pozytywna | 02-12-2018 18:25 | Biżuteria / Naszyjniki
ARCHANIOŁ GABRIEL XXXIX
dla Beata Kmieć za ARCHANIOŁ GABRIEL XXXIX

Piękne, bardzo dziękuję Pani Beato.

Opinia pozytywna | 02-12-2018 11:59 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
kolekcja QOU - naszyjnik 100%Ag
dla formood za kolekcja QOU - naszyjnik 100%Ag

piękny, stylowy naszyjnik. Polecam!

Opinia pozytywna | 02-12-2018 01:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Srebrne kolczyki - Form 017
dla formood za Srebrne kolczyki - Form 017

Piękne. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 01-12-2018 20:04 | Biżuteria / Kolczyki
Venice - rysunek
dla Karolina Kierat za Venice - rysunek

Rysunek przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, jest genialny, uwielbiam na niego patrzeć, czuję się wtedy jakbym była w Wenecji.

Opinia pozytywna | 30-11-2018 14:32 | Dekoracja Wnętrz / Rysunki i Grafiki
Kolczyki z Agatem Aqua
dla Salczyńska za Kolczyki z Agatem Aqua

Wrescie je mam!!!Przez strajk Poczty Kanady musialam czekac na te piekne kolczyki 40 dni,warto byla..

Opinia pozytywna | 30-11-2018 00:54 | Biżuteria / Kolczyki
Drzewo Życia plecione
dla Drakonaria za Drzewo Życia plecione

Wszystko jak należy a nawet lepiej :) Wisiorek super, czas realizacji błyskawiczny. Całość zapakowana elegancko łącznie z kopertą w odpowiednim kolorze co tworzy klimat :)

Opinia pozytywna | 29-11-2018 18:25 | Biżuteria / Wisiory
Anisha
dla Serpens (i) za Anisha

Kamyki w mikro rozmiarze.

Opinia neutralna | 28-11-2018 19:50 | Biżuteria / Pierścionki
Myricae, pierścionek z agatem brazylijskim, beading
dla Sol za Myricae, pierścionek z agatem brazylijskim, beading

Pierścionek dorabiany na moje zamówienie do kolczyków. Śliczny, subtelny, pięknie prezentuje się na dłoni stanowiąc zgrany komplecik z kolczykami. Serdeczne podziękowania dla Pani Ani :)

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:32 | Biżuteria / Pierścionki
Myricae, kolczyki z agatami brazylijskimi, haft koralikowy
dla Sol za Myricae, kolczyki z agatami brazylijskimi, haft koralikowy

Bardzo eleganckie, delikatne kolczyki wykonane jak zwykle z niezwykłą dokładnością i pieczołowitością.

Opinia pozytywna | 26-11-2018 20:30 | Biżuteria / Kolczyki