PASIÓN

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

IMPRESSION 2 Bransoletka

Przepiękna.... Doskonały dobór kamieni, wielki kunszt wykonania i te kolory! Nie mogę się na nią napatrzeć!!!! Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 08-11-2017 15:10 | Biżuteria / Bransolety
IMPRESSION 2 Bransoletka

Piękna bransoletka, barokowa, zwracająca uwagę. Bardzo dziękuję. Ika282

Opinia pozytywna | 12-09-2016 09:43 | Biżuteria / Bransolety
SALONI ISLAND - srebrne kolczyki z Cytrynem i Chalcedonem aqua

Cudowne.

Opinia pozytywna | 05-06-2015 22:13 | Biżuteria / Kolczyki
CHATON OMBRE - srebrny oksydowany pierścionek z Ametrynem

Dziękuję za piękny pierscionek. Jestem bardzo zadowolona. Polecam !

Opinia pozytywna | 22-05-2015 18:16 | Biżuteria / Pierścionki
SALONI PETIT - srebrne kolczyki z jasnoniebieskim Kwarcem i lawendowym Ametystem

Cudowna biżuteria,szczerze polecam

Opinia pozytywna | 19-03-2014 11:36 | Biżuteria / Kolczyki
YAMINI

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
GENTLENESS

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:12 | Biżuteria / Naszyjniki
SANSITA

Bransoletka podobała się obdarowanej.Dziękuję

Opinia pozytywna | 03-05-2013 21:07 | Biżuteria / Bransolety
4 SENSES

kobieca, subtelna wyszukana elegancja. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 11-04-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
TWIST AGAIN

WIELKIEJ URODY NASZYJNIK - SUBTELNY, DELIKATNY I W KAŻDYM SZCZEGÓLE WYSMAKOWANY .WYRAZY UZNANIA ZA WRAŻLIWOŚĆ I KUNSZT WŁOŻONY W TĘ PRACĘ DZIĘKUJĘ !!!

Opinia pozytywna | 07-03-2013 17:50 | Biżuteria / Naszyjniki
SALONI PETIT

Bizuteria jest po prostu piekna ,wyjatkowa ,mam ja od paru dni , ale nie moge sie nacieszyc !

Opinia pozytywna | 19-01-2013 08:44 | Biżuteria / Kolczyki
YAMINI

Urocza, delikatna bransoletka. Świetnie układa się na ręce. Będzie pasowała do każdej kreacji. Dziekuję za wykonanie zamówienia.

Opinia pozytywna | 30-11-2012 07:19 | Biżuteria / Bransolety
GREEN APPLE Kolczyki

Kolczyki są imponujące. Gustowe i kokieteryjne:-)

Opinia pozytywna | 05-09-2012 18:25 | Biżuteria / Kolczyki
IMPRESSION Bransoletka

Ta bransoletka to piękne połączenie srebra i złota, elegancji i szaleństwa...jedyna w swoim rodzaju!!!Dziękuję:-))

Opinia pozytywna | 16-07-2012 22:31 | Biżuteria / Bransolety
PEACOCK

Kolczyki są piękne jak poranna rosa czy płatki śniegu. Subletne ale wyraziste, delikatne ale mocne. Czuje się w nich bardzo kobieco:-)

Opinia pozytywna | 27-06-2012 14:54 | Biżuteria / Kolczyki
FRUIT COCKTAIL

Piękna,misterna,dopracowana.Dziękuję.

Opinia pozytywna | 22-05-2012 20:20 | Biżuteria / Bransolety
HAPPINESS Naszyjnik

Delikatny,idealny na lato... Piekne kamienie tworza klimat glamour! Cudo!!!

Opinia pozytywna | 14-05-2012 20:27 | Biżuteria / Naszyjniki
PEACOCK PETIT

Piękne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 27-04-2012 22:18 | Biżuteria / Kolczyki
CANDY GIRL

Lekka, filigranowa i sliczna.

Opinia pozytywna | 06-04-2012 11:39 | Biżuteria / Bransolety
OCEAN DEEP

Naszyjnik jest prześliczny - wspaniały projekt i perfekcyjne wykonanie. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-03-2012 07:58 | Biżuteria / Wisiory
PASIÓN

PASIÓN

w Trendymanii od: 2012-01-24
5 dostępnych
22 na zamówienie
30 sprzedanych
24 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy