Rafał Szumilas

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

GARDENS ... rain

Jak zwykle misterium piękna.

Opinia pozytywna | 20-11-2012 20:45 | Biżuteria / Wisiory
Marokańskie inspiracje- Kolczyki z ametystem

Piękna, starannie wykonana biżuteria, zdjęcia nie oddają całego jej uroku! jestem baaaardzo zadowolona :) Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:55 | Biżuteria / Kolczyki
Rezerwacja na życzenie... dla Jolki

Biżuteria wykonana przez Pana Rafała, jest ponad czasowa...

Opinia pozytywna | 15-04-2012 11:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Floristic

Wgapiając się godzinami w prace P.Rafała żałuję że natura obdarzyła mnie dwiema baaaaardzo lewymi rękami a los fortuną taką że trzeba wybierać- kolczyki drobne dzieło sztuki w realu równie piękne- dziękuję

Opinia pozytywna | 25-05-2011 13:50 | Biżuteria / Kolczyki
Jasmine

Naszyjnik przepiękny. Jak zwyle :o). Dziękuję Rafale i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 12-04-2011 16:42 | Biżuteria / Naszyjniki
Folk Flowers- Brosza II

Cudowna, niezwykle delikatna i misterna koroneczka! Naprawdę piękna broszka! Elegancko zapakowana i szybko wysłana. Jestem bardzo zadowolona, bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 27-02-2011 22:53 | Biżuteria / Broszki
Dla Pani Kasi

Naszyjnik jest bardzo misterny i kunsztownie wykonany. Wzór na medalionach delikatny i wykonany superprecyzyjnie. . Dziekuję za niespodziankę - jest rónież prześliczna. Pozdrawiam Katarzyna

Opinia pozytywna | 10-09-2010 20:11 | Biżuteria / Naszyjniki
Ażurowy z kolibrem

Biżuteria przepiękna... Jak zwyle :o)) Bardzo dziękuję za miły prezencik i serdecznie pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 09-09-2010 11:22 | Biżuteria / Naszyjniki
Dla Pani Ewy

Piękny, delikatny naszyjnik dostarczony z równie piekną niespodzianką - dziękuję :)

Opinia pozytywna | 31-08-2010 15:21 | Biżuteria / Naszyjniki
Ażurowe srebrne kolczyki

Piękne kolczyki zarazem proste i eleganckie oraz fantazyjne i oryginalne. Jakość wykonania bardzo dobra, bez zarzautu, podobnie obsługa.

Opinia pozytywna | 05-05-2010 10:46 | Biżuteria / Kolczyki
Carolin

Naszyjnik jedyny w swoim rodzaju-misterna biżuteria, aż onieśmiela.Tajemniczy, a to co lubię najbardziej, to fakt każda jego element ma dla mnie symboliczne znaczenie.Jest w pewnym sensie przenikaniem Bajkowego Świata do rzeczywistości, w której się jawi.

Opinia pozytywna | 15-04-2010 22:19 | Biżuteria / Naszyjniki
Folkowy komplet Dla Pani Beaty

Komplet niesamowicie delikatny i piękny, dziękuję też za idealnie pasującą niespodziankę :)

Opinia pozytywna | 12-04-2010 22:00 | Biżuteria / Komplety
Wisior z ażurami... paw i lotos

Biżuteria Pana Rafała to mistrzostwo świata! Wyobraźnia i niesamowita precyzja w każdym kawałeczku srebra. Naszyjnik PRZEPIĘKNY - prawdziwe żywe srebro :) Dodatkowo cudnie opakowany i z niespodzianką. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 02-04-2010 19:43 | Biżuteria / Wisiory
Anise, srebrny naszyjnik z ażurami

Żadne słowa nie są w stanie opisać urody ani klasy naszyjnika. Jeżeli uznanie dla Twórcy można zmierzyć, moje z pewnością osiągnęło Himalaje Zachwytu!!! Dziękuję Panie Rafale :)

Opinia pozytywna | 09-03-2010 17:51 | Biżuteria / Naszyjniki
Ogrody Josephine - Wisiorek Rez.

Niesamowicie przestrzenny wisior! Krwiste różyczki są jakby uwięzione w delikatnej klatce. Wspaniały efekt!! Ogromne podziękowania dla Pana Rafała za pomysł, dbałość szczegóły oraz piękne opakowanie. Polecam!

Opinia pozytywna | 01-02-2010 21:39 | Biżuteria / Wisiory
Folk Flowers Gold- Komplet I

Biżuteria niczym utkana z babiego lata :) Lekka, zwiewna niepowtarzalna.

Opinia pozytywna | 26-01-2010 18:08 | Biżuteria / Komplety
Ogrody Josephine - Brosza Rez.

Brosza ma duszę.Pobrzmiewa echem tajemniczego ogrodu, pełnego słodko pachnących róż.Przemawia przez nią subtelne piękno. Jestem zachwycona zarówno samym projektem jak i wykonaniem ozdoby. Dziękuję Panie Rafale:)

Opinia pozytywna | 25-01-2010 19:22 | Biżuteria / Broszki
Folk Flowers Gold- Kolczyki I

jestem oczarowana urodą i kunsztem wykonania tego projektu ! Prawdziwe cudo !!!

Opinia pozytywna | 16-12-2009 22:59 | Biżuteria / Kolczyki
Folk Flowers - Brosza dla Pani Małgosi

Po prostu obłędna biżuteria... Nie znajduję słów, by opisać jej piękno. Bardzo dziękuję Panie Rafale za to dzieło sztuki i za przemiłą obsługę, pod której wielkim wrażeniem nadal jestem :o)).

Opinia pozytywna | 14-12-2009 20:29 | Biżuteria / Broszki
Folk Flowers- Wisior II

Cos zupelnie innego. Jestem pelna podziwu dla talentu, wyobrazni i oryginalnosci. Prace maja dusze. Dziekuje.

Opinia pozytywna | 12-12-2009 19:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Rafał Szumilas

Rafał Szumilas

w Trendymanii od: 2009-03-15
0 dostępnych
113 sprzedanych
45 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy
Wywiad z Artystą
z cyklu "Charaktery"