RARAMODO

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

CONFETTI CLUTCH

Piękna dziękuję

Opinia pozytywna | 05-01-2015 14:02 | Akcesoria / Torebki
CONFETTI CLUTCH

Jest boskaaaaaaa! Dziekuje

Opinia pozytywna | 18-12-2014 17:28 | Akcesoria / Torebki
Tuuli red bordeaux leather

Cudny wrób. Dziękuję Artystce za spełnienie moich życzeń...:) Polecam gorąco!

Opinia pozytywna | 02-12-2013 17:02 | Akcesoria / Torebki
Zamówienie dla Pani Luizy

Świetna torebka, będzie mi służyć przez parę następnych lat :) Starannie uszyta, bardzo dobrej jakość, dbałość o każdy szczegół. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna | 08-02-2013 17:19 | Akcesoria / Torebki
ESSI PURPLE VELVET

Torba piękna!!! Można się do niej tulić - materiał jest tak mięciutki!!! Poza tym jest śliczna i praktyczna! No i paczka - przyszła zapakowana, jak prezent! Cudownie!! Jestem zachwycona!

Opinia pozytywna | 16-11-2010 15:22 | Torebki /
ESSI - BLACK

Obdarowana bardzo ucieszyła się z tego prezentu! Polecam!!!

Opinia pozytywna | 01-11-2010 11:57 | Torebki /
Lace-d'Or

Desing z najwyższej półki. Będę się z nią czuła jak na czerwonym dywanie. Dziękuję

Opinia pozytywna | 25-02-2010 09:20 | Torebki /
ESSI - NAVY BLUE

Torebka jest PRZEPIĘKNA!! Świetny jakościowo materiał, niesamowity kolor, bardzo staranne wykończenie no i ten niebanalny wygląd... jestem absolutnie oczarowana i bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 03-02-2010 09:39 | Torebki /
CHOCOLATE SUEDE

Torebka jest rewelacyjna. Brak mi słów aby wyrazić moje zadowolenie z tego zakupu. Przesyłka błyskawiczna, super zapakowana. Polecam, polecam, polecam... :-)

Opinia pozytywna | 10-12-2009 18:40 | Torebki /
ESSI - BEIGE

Wyjątkowa,mięciutka i bardzo starannie wykonana torba.Jestem bardzo zadowolnona i dziękuję! Pozdrawiam Magda.

Opinia pozytywna | 29-11-2009 21:54 | Torebki /
ESSI MEDIUM - BLACK

Świetna torebka:) Śliczna i bardzo praktyczna. Dziękuję:)

Opinia pozytywna | 13-11-2009 18:31 | Torebki /
ESSI MINI - BLACK

Torebka jest przepiękna, od razu się w niej zakochałam;) na żywo jest jeszcze piękniejsza. Porządnie wykonana, świetna jakość. Nie żałuję zakupu i polecam innym w 100%!

Opinia pozytywna | 09-10-2009 11:10 | Torebki /
ESSI MEDIUM - BLACK

Torebka jest idealna, w 100% zgodna z opisem, dosyć pakowna, spokojnie mieści A4. Do tego świetnie opakowana i ekspresowo wysłana. Będę pilnie śledzić nowości :)

Opinia pozytywna | 25-09-2009 15:23 | Torebki /
LINEA NA RAMIĘ

Piękna, solidna i perfekcyjnie wykonana, a do tego ciekawe zapakowana i błyskawicznie dostarczona - czego chcieć więcej od idealnej torebki? RARAMODO jest dla mnie od dzis synonimem profesjonalizmu w każdym calu :) Polecam!

Opinia pozytywna | 18-09-2009 17:54 | Torebki /
RARAMODO

RARAMODO

w Trendymanii od: 2009-09-03
0 dostępnych
31 sprzedanych
14 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy