Sas-Narkiewicz

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Koktajlowy z oliwinem

Piękny pierścionek. Bardzo starannie wykonany. Noszę go od 2 dni i pomimo wielkości jest praktyczny, dobrze się nosi i nie przeszkadza. Szybka wysyłka. Myślę, że to nie jest mój ostatni zakup.

Opinia pozytywna | 18-01-2019 10:54 | Biżuteria / Pierścionki
Oliwin z cytrynem

Kamienie i oprawa-przepiękne.Pani Beato,bardzo dziękuję :))

Opinia pozytywna | 15-01-2019 23:16 | Biżuteria / Pierścionki
Błękitna głębia

Bez pamięci tonę w jego głębinie...!!! Dziękuje:)

Opinia pozytywna | 09-01-2019 23:04 | Biżuteria / Pierścionki
Opalizujące kamienie

PRZEPIEKNE KOLCZYKI ! BARDZO STARANNIE I PO MISTRZOSKU WYKONANE!! BARDZO DOBRY KONTAKT Z ARTYSTKA, SZYBKA WYSYLKA. POLECAM !!! DZIEKUJE SERDECZNIE !!!

Opinia pozytywna | 08-01-2019 08:58 | Biżuteria / Kolczyki
Trilion ze złotem

Pierscionek jest cudowny.

Opinia pozytywna | 05-12-2018 04:19 | Biżuteria / Pierścionki
Labradoryt w meandrach

Niespotykany wyrób, jestem bardzo zadowolona, zdjęcia nie oddają jego piękna. Dziękuję

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z topazami

Ten pierścień, to ozdoba ręki, piękny !

Opinia pozytywna | 04-12-2018 12:49 | Biżuteria / Pierścionki
Cytryn i oliwiny

Polecam.

Opinia pozytywna | 18-11-2018 13:53 | Biżuteria / Pierścionki
Koktajlowy z oliwinem

Artyzm w każdym calu. Bardzo miły kontakt. Serdecznie dziękuję i polecam.

Opinia pozytywna | 07-11-2018 21:33 | Biżuteria / Pierścionki
Dziurawy dłuższy

Bardzo oryginalny, starannie wykonany. Przede wszystkim niepowtarzalny. polecam

Opinia pozytywna | 10-10-2018 08:03 | Biżuteria / Wisiory
Turkus z bursztynem

Ładniejsze niż na zdjęciach.Niepowtarzalne. Średnio duże,wyglądają na masywne, ale jednocześnie są lekkie Polecam

Opinia pozytywna | 10-10-2018 08:02 | Biżuteria / Kolczyki
Ciemna strona księżyca

Przepiękny pierścień - bardzo dziękuję! Już wyobrażam sobie całą kolekcję Pani Beaty inspirowaną klasyką rocka... tego najbardziej wysublimowanego... Transakcja przebiegła bez zarzutu, bardzo szybko, będę zaglądać :-)

Opinia pozytywna | 06-09-2018 13:18 | Biżuteria / Pierścionki
Zielona łezka

Szybka wysyłka, piękne opakowanie, a w nim jeszcze piękniejszy pierścionek niż na zdjęciu ( perfekcyjne wykonanie). Polecam!

Opinia pozytywna | 30-07-2018 15:46 | Biżuteria / Pierścionki
Karneol z oliwinem

Jest piękny.. po prostu.

Opinia pozytywna | 23-03-2018 23:46 | Biżuteria / Pierścionki
Zielone ze złotem

Zielone są piękne, mają duszę i otrzymałam je w ciągu trzech dni. Dziękuję!

Opinia pozytywna | 22-12-2017 08:39 | Biżuteria / Kolczyki
Dumny turkus

Produkt spełnia moje oczekiwania. Bardzo ładny, oryginalny. Cieszę się z zakupu:-)

Opinia pozytywna | 15-12-2017 08:34 | Biżuteria / Pierścionki
Iolit ze złotem

Idealny, zjawiskowy, wspaniały. Dziękuję

Opinia pozytywna | 29-11-2017 21:41 | Biżuteria / Pierścionki
Retro z dendrytowym II

Prześliczny naszyjnik. Prawdziwa perełka w mojej kolekcji. Błyskawiczna dostawa. Bardzo dziękuję :)

Opinia pozytywna | 29-11-2017 17:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Żagiel

Wisior wygląda niezwykle intrygująco. Przesyłka dotarła szybko i była solidnie zabezpieczona. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 23-11-2017 21:20 | Biżuteria / Wisiory
Zielony ze złotem

Pierścień otrzymałam szybko. Jest piękny.

Opinia pozytywna | 21-11-2017 09:30 | Biżuteria / Pierścionki
Sas-Narkiewicz

Sas-Narkiewicz

w Trendymanii od: 2014-03-22
97 dostępnych
144 sprzedane
83 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy