Senanque

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Trio Garnetto - srebrne bransoletki z granatami

To jest biżuteria,która łączy ciało z duszą.. Piękna ,subtelna.To mój pomysł na prezent. Dziękuję

Opinia pozytywna | 29-09-2016 19:59 | Biżuteria / Bransolety
Trio Apato - srebrne bransolety z apatytem

Bardzo delikatne, niepowtarzalne błyskawicznie doręczone . dobre na jesienny czas.Polecam

Opinia pozytywna | 22-11-2014 18:49 | Biżuteria / Bransolety
Zamówienie specjalne

Dzisiaj otrzymałem komplet biżuterii z przeznaczeniem na prezent. Przyznam, że na zdjęciach kolczyki i 3 bransoletki serii Autunno wyglądały świetnie, ale w rzeczywistości są naprawdę przepiękne!!! Artystka zgodziła się wykonać na zamówienie specjalne cały komplet w dość krótkim czasie. Udało się! Komplet otrzymałem bez jakichkolwiek opóźnień w dwóch bardzo ładnych etui. Bardzo dziękuję za profesjonalizm i uczciwość. Z pewnością będę zaglądał do galerii Senanque. Państwu też polecam!

Opinia pozytywna | 01-10-2014 19:28 | Biżuteria / Komplety
Trio Labrado

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
Trio Hemato

Bardzo oryginalna i piękna biżuteria. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna | 22-07-2013 13:13 | Biżuteria / Bransolety
Keisho - srebrne kolczyki z perłami

PIĘKNE!!!! Nic dodać nic ująć... Senanque jest to niewątpliwie Artystka przez duże A. Dziękuję za błyskawiczną realizację.

Opinia pozytywna | 17-07-2013 16:46 | Biżuteria / Kolczyki
Trio Keisho - srebrne bransoletki z perłami

Bransoletka kupiona na prezent, a osoba obdarowana ZACHWYCONA!! bransoletki wygladają pięknie zarówno pojedynczo, jak i w zestawie.

Opinia pozytywna | 02-04-2013 16:48 | Biżuteria / Bransolety
Trio Carneo

Bransolety bardzo piękne, starannie wykonane, cudo. Dostawa ekspresowa, na drugi dzień miałem zamówienie w domu! Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 19-12-2012 17:36 | Biżuteria / Bransolety
Trio Ambero

Bardzo ładna biżuteria . polecam

Opinia pozytywna | 06-11-2012 20:59 | Biżuteria / Bransolety
APPIA - srebrne kolczyki z labradorytem

ładne

Opinia pozytywna | 02-04-2012 13:24 | Biżuteria / Kolczyki
Mała Czarna NA ZAMÓWIENIE

Po prostu urocze! Idealne do małej czarnej i do wszystkiego innego :-) Kobiece, eleganckie i stylowe. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 15-12-2009 19:07 | Biżuteria / Kolczyki
GODDESS - srebrne kolczyki z perłami rzecznymi i perłami keishi

To moje najpiękniejsze kolczyki. Zawsze zachwyca mnie połączenie w całość tych wszystkich maleńkich ogniw i do tego piękne perły.

Opinia pozytywna | 09-03-2009 20:55 | Biżuteria / Kolczyki
ZIMOWE - srebrne kolczyki z kryształem górskim, onyksem, labradorytem i perłami

Bardzo szybka dostawa od momentu złożenia zamowienia. Kolczyki dokładnie takie jak na zdjeciu i bardzo ładnie zapakowe w eleganckie pudełeczko. Jestem bardzo zadowolona z wyboru.

Opinia pozytywna | 17-12-2008 16:29 | Biżuteria / Kolczyki
Kolczyki do kompletu - dla P. Basi

w komplecie z bransoletką stanowią bardzo oryginalny zestaw biżuterii.

Opinia pozytywna | 16-12-2008 11:04 | Biżuteria / Kolczyki
VESUVIO - srebrna bransoletka z lawą wulkaniczną

bardzo oryginalna, elegancka, skromna bransoletka. Lekka i pasująca do każdej kreacji. :)

Opinia pozytywna | 16-12-2008 11:04 | Biżuteria / Bransolety
SKYDROPS - srebrne kolczyki z szafirem i kyanitem

Bardzo szlachetne w wyrazie,przepiękne,eleganckie.Ciekawie komponują się z fiotetami i czerwienią-ale nie tylko!Dziękuję!

Opinia pozytywna | 05-12-2008 13:39 | Biżuteria / Kolczyki
SKYBLUE - srebrna bransoleta z kyanitem

Bransoletka lekka, delikatna, ładnie wykonana. POLECAM!

Opinia pozytywna | 10-11-2008 21:08 | Biżuteria / Bransolety
WHITE NYMPH - REZERWACJA

Kontakt sympatyczny. Kolczyki bardzo wdzięczne, klasyczne. Bardzo się podobają. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 10-11-2008 21:07 | Biżuteria / Kolczyki
Spring Flower - Rezerwacja

Kolczyki bardzo leciutkie i delikatne. Wiosennie świeże :) Misternie spleciony "kwiat" nadaje im niepowtarzalny charakter.

Opinia pozytywna | 27-05-2008 09:32 | Biżuteria / Kolczyki
Senanque

Senanque

w Trendymanii od: 2008-04-21
12 dostępnych
3 na zamówienie
38 sprzedanych
19 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy