Silverka

Opinie

Morskie kwiaty

Bardzo kobiece

Opinia pozytywna | 26-07-2017 10:43 | Biżuteria / Komplety
Rivoli Flowers - Tanzanite&Grape

Przepięknie wykonane kolczyki, będą cudownym prezentem gwiazdkowym. Bardzo szybko wysłana przesyłka, serdecznie polecam.

Opinia pozytywna | 12-12-2013 11:57 | Biżuteria / Kolczyki
Granatowe filigranki

Kolczyki przepięknie się mienią, stanowią elegancki dodatek do każdej kreacji. Gorąco polecam biżuterię tej Artystki, z mojej strony jest to już kolejny trafiony zakup:))u Silverki

Opinia pozytywna | 13-11-2012 14:36 | Biżuteria / Kolczyki
Crystal Sahara

Cudny komplet :) Misterny i efektowny. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 27-06-2012 14:02 | Biżuteria / Komplety
Jadeitowe kwiaty

;-))

Opinia neutralna | 13-06-2012 20:57 | Biżuteria / Kolczyki
Kula morska

pięknie wykonany naszyjnik ,dostawa bardzo punktualna :)

Opinia pozytywna | 06-05-2012 11:23 | Biżuteria / Wisiory
Barokowe rozetki

Wspaniałe i piękne dzieła ! Bardzo podobają się mojej kobiecie.

Opinia pozytywna | 21-04-2012 19:05 | Biżuteria / Kolczyki
Perłowo - kryształowe filigranki

Wspaniałe i piękne dzieła ! Bardzo podobają się mojej kobiecie.

Opinia pozytywna | 21-04-2012 19:05 | Biżuteria / Kolczyki
Turkusowe kostki

Wspaniałe i piękne dzieła ! Bardzo podobają się mojej kobiecie.

Opinia pozytywna | 21-04-2012 19:05 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowe

Subtelny barok - takie skojarzenie nasuwają kolczyki.

Opinia pozytywna | 24-01-2012 11:51 | Biżuteria / Kolczyki
Granatnik

Opinia bardzo spóźniona, lecz bardzo ciepła. Cieszę się, że mam granatnik. Polecam prace Twórcy. Życzę powodzenia we wszystkich zamierzeniach zawodowych.

Opinia pozytywna | 17-08-2011 20:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Kometa

Praca cudna. Kamień przepiękny, bardzo misterna praca. Koleżanki nie mogą się napatrzyć. Dziękuję :) Polecam

Opinia pozytywna | 17-03-2011 17:52 | Biżuteria / Wisiory
Barokowe kwiaty - złote

Śliczna zawieszka, delikatna i iskrząca. Dziękuję za dołączoną niespodziankę.

Opinia pozytywna | 27-01-2011 09:17 | Biżuteria / Wisiory
Złoto-czarne kwiaty

Piękny misterny naszyjnik. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 23-01-2011 20:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Złoto-czarne kwiaty - kolczyki

Bardzo dziękuję za cierpliwość i za modyfikację kolczyków. Kolczyki są idealne!

Opinia pozytywna | 23-01-2011 20:36 | Biżuteria / Kolczyki
Silver shade

Pasuje idealnie do każdej kreacji

Opinia pozytywna | 03-12-2010 15:03 | Biżuteria / Kolczyki
Złotooki

Polecam zakupy! Wisiorek jest bardzo ładny i delikatny.Kupiłam go córce na prezent, na pewno się Jej spodoba.Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 25-10-2010 15:59 | Biżuteria / Wisiory
Świątynia Gwiazd

Polecam zakupy!Wisior jest naprawdę okazały.Jestem z zakupu bardzo zadowolona.Przesyłam pozdrowienia

Opinia pozytywna | 25-10-2010 15:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Gorsetowe

Blyskawiczna wysyłka i to co najważniejsze. Kolczyki, ktore na zdjęciach nie prezentują nawet połowy uroku jaki okazują na żywo. Serdecznie polceam i pozdrawiam

Opinia pozytywna | 23-07-2010 12:49 | Biżuteria / Kolczyki
Rozetka

Małe dzieło sztuki które na żywo wygląda piękniej niż na zdjęciu. Pięknie zapakowane- idealne na prezent:) Serdecznie dziękuję!

Opinia pozytywna | 20-05-2010 20:28 | Biżuteria / Wisiory
Silverka

Silverka

w Trendymanii od: 2008-04-21
0 dostępnych
86 sprzedanych
46 opinii  (98% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy