Srebrny Styl

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

SZCZYPTA ZIELENI

Piękny pierścionek. Dziękuje.

Opinia pozytywna | 30-12-2018 16:19 | Biżuteria / Pierścionki
MIŁORZĘBY

Miłorzęby są przepiękne, delikatne i błyszczące, leciutko obstukane co daje oryginalny efekt. Spodziewałam się bardziej surowych i większych, ale i tak kolczyki bardzo mi się podobają :-)

Opinia pozytywna | 16-02-2018 09:43 | Biżuteria / Kolczyki
KONWALIA MAJOWA MINI

Piękny i polecam Artystę.

Opinia pozytywna | 27-02-2016 17:12 | Biżuteria / Pierścionki
TURKUS W LABIRYNCIE

jestem zachwycona kolczykami!Niesamowicie staranie wykonane,bardzo lekkie,mimo że duże i w rzeczywistości robią jeszcze większe wrażenie.Piękne. Dziękuję również za gąbeczkę do czyszczenia. Aleksandra

Opinia pozytywna | 09-12-2015 15:30 | Biżuteria / Kolczyki
KASZTANY JESIENNE

Przepiekne kolczyki, mila obsluga, szybka wysylka. Zdecydowanie polecam. Dziekuje

Opinia pozytywna | 09-10-2014 10:04 | Biżuteria / Kolczyki
STEAMPUNK II

Suuuper !!!

Opinia pozytywna | 19-09-2014 18:40 | Biżuteria / Kolczyki
UBRANKO W KOMPLECIE

Ubranko piękne. :)Oryginalny pomysł. Wszystko ok. :)

Opinia pozytywna | 03-03-2014 15:12 | Biżuteria / Komplety
RÓŻE ZŁOCISTE

Polecam!

Opinia pozytywna | 17-12-2013 10:38 | Biżuteria / Kolczyki
KORALOWA

Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna | 16-12-2013 18:11 | Biżuteria / Bransolety
NIEZALEŻNE TRIO - TRZY KOLORY

Ślicznie i szybko. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 04-11-2013 11:15 | Biżuteria / Pierścionki
BRANSOLETKA STEAMPUNK

Ślicznie i szybko. Gorąco polecam!!!

Opinia pozytywna | 04-11-2013 11:15 | Biżuteria / Bransolety
ZŁOCISTE ORCHIDEE

Piękne kolczyki, wykonane z dużą starannością, ładnie zapakowane. Zarówno projekt jak i wykonanie na wysokim poziomie :)

Opinia pozytywna | 07-10-2013 10:27 | Biżuteria / Kolczyki
KONWALIE MAJOWE MINI

Piękne kolczyki, wykonane z dużą starannością, ładnie zapakowane. Zarówno projekt jak i wykonanie na wysokim poziomie :)

Opinia pozytywna | 07-10-2013 10:27 | Biżuteria / Kolczyki
IT'S RAINING

dziękuję za delikatność wykonania i ciekawy pomysł oraz błyskawiczne dostarczenie.

Opinia pozytywna | 30-08-2013 08:25 | Biżuteria / Kolczyki
PTASZEK W GOŚCINIE

dziękuję wszystko ok :) polecam :)

Opinia pozytywna | 11-07-2013 15:26 | Biżuteria / Pierścionki
KONWALIA MAJOWA

bardzo stylowa i delikatna. Bardzo jestem zadowolona z tego zakupu.

Opinia pozytywna | 27-06-2013 22:42 | Biżuteria / Bransolety
KONWALIE MAJOWE MINI

Przepiekne, bardzo delikatne kolczyki. Bardzo jestem zadowolona z zakupu tych kolczykow.

Opinia pozytywna | 27-06-2013 22:41 | Biżuteria / Kolczyki
WIOSENNE TULIPANY

piękny prezent ofiarowałam. dziękuję też za dodatkowy drobiazg. pozdrawiam

Opinia pozytywna | 11-04-2013 13:14 | Biżuteria / Kolczyki
CZERWONY MAK

pierścionek z charakterem, a kolczyki niezwykle subtelne. Dziękuję... /za drobiazg dodatkowy również/ :) pozdrawiam serdecznie A.S.

Opinia pozytywna | 26-03-2013 13:45 | Biżuteria / Pierścionki
UBRANKO W KOMPLECIE II

Radosna i wesoła bransoletka.

Opinia pozytywna | 06-12-2012 21:24 | Biżuteria / Bransolety
Srebrny Styl

Srebrny Styl

w Trendymanii od: 2011-10-25
5 dostępnych
88 sprzedanych
45 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy