studio sensual

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

łezka w turkusie

Niezwyly kolor i kształt.

Opinia pozytywna | 26-10-2015 22:11 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramiczny komplet

Super:) prześliczny komplet, szybka i bezpieczna dostawa. Dziękuję bardzo.

Opinia pozytywna | 06-02-2015 23:51 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
zainspirowana Pollockiem

Bardzo ladna i oryginalna miseczka, chociaz wyobrazalam sobie, ze bedzie troche wieksza. Bardzo starannie opakowana i blyskawicznie doreczona. Dziekuje za sliczna czareczke, ktora dostalam w prezencie.

Opinia pozytywna | 01-12-2014 18:46 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
Polish Folk w zieleni2

Talerz prześliczny! Będzie miłym wspomnieniem lata w zimie. Polecam Artystkę i dziękuję :)

Opinia pozytywna | 15-10-2014 12:24 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
złote słońce

Piękna rzecz, szybka dostawa. Dziekuję

Opinia pozytywna | 27-04-2014 20:25 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramiczny zestaw

Piękny wzór i świetnie dobrane kolory.

Opinia pozytywna | 05-11-2013 23:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
miętowe krakle

Bardzo dziękuje za efektowną dekoracje stołu.

Opinia pozytywna | 05-11-2013 23:35 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
na mydełko

Piękna mydelniczka, prezentuje się doskonale z odpowiednim mydełkiem.

Opinia pozytywna | 22-09-2013 15:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
na mydełko

Bardzo efektowna, cudownie będzie się prezentować w ładnej łazience.

Opinia pozytywna | 26-08-2013 15:50 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramicznie do łazienki

Komplet łazienkowy przepiękny, super wykonanie. Polecam bardzo oraz Pozdrawiam gorąco. Napewno jeszcze w przyszłości skorzystam z Pani usług :)

Opinia pozytywna | 12-04-2013 13:42 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramicznie na ścianę

Dekory są śliczne i bajecznie kolorowe!!!..dużo ładniejsze niż na zdjęciu :-)

Opinia pozytywna | 08-04-2013 22:22 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
mydełka dwa

Super, są przepiękne :-)

Opinia pozytywna | 08-04-2013 22:21 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramiczny zestaw łazienkowy

Rewelacyjny kontakt z artystą na każdym etapie realizacji zamówienia. Efekt końcowy i wykonanie zestawu zapiera dech w piersi. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona przed ewentualnymi uszkodzeniami. Polecam każdemu! Bardzo dziękuję za miłą współpracę:) Marta

Opinia pozytywna | 08-12-2012 08:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
ceramiczny zestaw do sushi w zieleni

Piękny zestaw. Świetny kontakt z Artystą. Paczka dobrze zabezpieczona, doszła szybko. Dziękuję. Polecam wszystkim.

Opinia pozytywna | 17-10-2012 09:58 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
a może tak sushi 2

100%satysfakcji,swietny kontakt, przepiekny towar, swietne opakowanie i bardzo dobrze zabezpieczona przesylka.Bardzo serdecznie dziekuje.K.K.

Opinia pozytywna | 06-09-2012 11:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
muśnięte czasem

Bardzo efektowne produkty, zrealizowane wg marzeń. Olbrzymi pozytyw dla artystki,która potrafiła przelać marzenie w konkretny dotykalny przedmiot. Świetna wspólpraca. Polecam wszystkim. Pozdrawiam.E. Tarnowska.

Opinia pozytywna | 21-12-2011 19:14 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
talerz 22

Sliczny talerz! Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 12-12-2011 22:36 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
trójkątny duet

Talerze genialne, piękne. Dziękuję bardzo i polecam innym!

Opinia pozytywna | 09-12-2011 22:12 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
na tea lighty dwa

jestem zachwycona kontaktem, zamówienie w pełni spełniło moje oczekiwania, polcem tego sprzedawcę

Opinia pozytywna | 11-10-2011 18:41 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
misterne różyczki

Oryginalna, przepiękna misa, jestem zachwycona pomysłem, kolorem, fakturą. Cudowna na lato a potem na jesień, zimę, wiosnę . Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 15-06-2011 19:01 | Dekoracja Wnętrz / Ceramika
studio sensual

studio sensual

w Trendymanii od: 2009-01-22
2 dostępne
97 sprzedanych
47 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy