Sztuk Kilka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Szafirowa laguna - srebrny wisiorek z szafirem

Drugi mój zakup u Pani Marty i ponownie pełen zachwyt. Artyzm w połączeniu z precyzją wykonania. Piękny niebieski jedwab i bliski mi motyw fal. W bonusie: błyskawiczna przesyłka i przemiły kontakt z Artystką. Dziękuję Pani Marto :)

Opinia pozytywna | 05-01-2018 09:02 | Biżuteria / Wisiory
Morskie fale - ażurowy wisior ze srebra

Wisior jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Kontakt ze strony Artystki - pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam!

Opinia pozytywna | 12-12-2017 09:23 | Biżuteria / Wisiory
Mini sakura - ażurowy wisiorek ze srebra

To bardzo przyjemne doznanie otwierać pudełeczko w którym czeka na Ciebie coś wyjątkowego, wykonanego ręcznie z dbałością o każdy szczegół. Twoim oczom ukazuje się delikatny, a jednocześnie solidny, wyczarowany ze srebra kwiat, który kwitnie przez cały rok i jest na Twoją wyłączność. Bardzo dziękuję Sztuk Kilka za ten wyjątkowy wisior, który za każdym razem, gdy na niego spojrzę czyni wiosnę w moim sercu :) To prawdziwy dar móc czarować w tak magiczny sposób :)

Opinia pozytywna | 08-12-2017 12:30 | Biżuteria / Wisiory
Tari - szpila / spinka do szala i włosów

Piękna praca. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 03-12-2017 17:19 | Biżuteria / Broszki
Zew natury - wisior wilk ze srebra

Wilk dotarł błyskawicznie i jest przepiękny. Już dawno nie widziałam biżuterii, która jest tak oryginalna i dopracowana - mogłabym się jej przyglądać bez końca. Podziwiam wyobraźnię i talent pani Marty, które powodują u mnie grzeszną chęć posiadania ;) Podsumowując: twórczość pani Marty to Sztuka w każdym calu, obcowanie z nią niesie wielką przyjemność, a wilk rządzi!

Opinia pozytywna | 01-12-2017 12:57 | Biżuteria / Wisiory
Misie Koala - wisior ze srebra

Rewelacyjny, fantastyczny, zachwycający, mistrzowsko wykonany wisior! Miniaturowe dzieło sztuki w każdym calu, wykreowane z ogromną dbałością o szczegóły - wiernie oddaje nie tylko wygląd, ale także łagodny charakter i szczególną aurę australijskich Koali. Talent Artystki i jej perfekcyjny warsztat przejawiają się w uzyskanym malarskim efekcie światłocienia, który dodaje sylwetkom zwierząt przestrzenności, ożywiając je w magiczny sposób. Wisior jest tak niezwykły, bajeczny, uroczy, że nie sposób oddać jego czaru słowami. Dzieło zostało przepięknie, pieczołowicie zapakowane, otrzymałam certyfikat i dodatkowo upominek, a przesyłka dotarła błyskawicznie. Podjęty przeze mnie kontakt z Autorką tej niezwykłej, cudownej pracy stał się źródłem kolejnego, szczerego zachwytu. Proszę o przyjęcie moich serdecznych podziękowań. Pozostaję z wyrazami głębokiego szacunku dla Pani talentu i perfekcjonizmu. Anna

Opinia pozytywna | 01-12-2017 00:15 | Biżuteria / Wisiory
SPLASH! - kolczyki różowe

Bardzo oryginalne i ładnie wykończone kolczyki. Z chęcią będę je nosić zarówno na co dzień, jak i wyjścia. Dotarły do mnie w bardzo wyróżniającej się oprawie i od pierwszej chwili wywołały uśmiech na mojej twarzy, za co Pani Marcie serdecznie dziękuję.

Opinia pozytywna | 18-11-2017 08:29 | Biżuteria / Kolczyki
Księżycowy kwiat - ażurowy wisiorek ze srebra

Piękny, misterny, jedyny w swoim rodzaju. Jestem bardzo zadowolona :)

Opinia pozytywna | 27-10-2017 14:41 | Biżuteria / Wisiory
Malachitowa dżungla - naszyjnik z ceramiką krystaliczną

Przecudny naszyjnik, bardzo oryginalny. To już drugi od Sztuk Kilka. Artystka ma niepowtarzalne wyczucie smaku, szuka nowych form i materiałów. Pierwszy raz spotkałam w biżuterii ceramikę krystaliczną. Jest piękna. Całość - z miedzią i malachitem stanowi unikatową ozdobę kobiecej szyi. Odkąd poznałam sztukę artystki, zmieniło się moje postrzeganie biżuterii. Już nie szukam rzeczy łatwych i oczywistych. Zapewniam, że ten naszyjnik nie tylko zdobi kobietę, ubiera ją i sprawia, że jest niezwykła jak on.

Opinia pozytywna | 14-03-2017 17:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Urok secesji - srebrna broszka

W broszce zakochałam się od pierwszego momentu, kiedy zobaczyłam ją na zdjęciach, ale na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Piękna, starannie wykonana, bardzo oryginalna. Uwielbiam oglądać te misternie plączące się ze sobą linie, ilość faktur i poziomów. Uważam, że to niemała sztuka- bardzo polecam Martę i jej Sztuk Kilka. Dodatkowo piękny sposób zapakowania broszki- pudełko, opisy... Wszystko to idealnie się komponuje i nadaje na rewelacyjny prezent- najlepiej dla siebie samego. :)

Opinia pozytywna | 11-01-2017 17:14 | Biżuteria / Broszki
Etno - naszyjnik z turkusami

Naszyjnik CUUUUUUUUUUUDNY ! Artystka w każdym calu. Cóż za estetyzm, wyczucie smaku .... Piękna oprawa. Wszystko, tak jak lubię, a jestem osobą bardzo wymagającą i estetycznie trudno mnie zaskoczyć. Tym bardziej polecam Sztuk Kilka. Nie zawiedziecie się.

Opinia pozytywna | 02-01-2017 10:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekrety Orientu - duży naszyjnik ze srebra i koralu

Naszyjnik jest przepiękny :) Twórczyni przemiła. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 21-12-2016 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Delikatność - kwiatowa kolia ze srebra

SUBTELNA, DELIKATNA, PIEKNA !!! PIEKNIE WYKONANA ! KONTAKT Z ARTYSTKA IDEALNY ! POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2016 20:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Aztecki grot - srebrny wisior

Bardzo oryginalny pomysł na forme bizuterii i jej charakter. Nietypowa , etnicznie inna, wykonanie bardzo dokładne i rzetelne. Gratulacje dla ARTYSTKI! Polecam.

Opinia pozytywna | 28-09-2016 18:26 | Biżuteria / Wisiory
Pole maków - srebrny naszyjnik z perłą

NASZYJNIK JEST PRZEPIEKNY ! NIEPOWTARZALNY I ZACHWYCAJACY ! WYKONANY NIESAMOWICIE PERFEKCYJNIE ! PRZESYLKA EKSPRESOWA , PRZEMILY KONTAKT ! POLECAM !!! WYRAZY SZACUNKU ! DZIEKUJE I POZDRAWIAM SERDECZNIE!

Opinia pozytywna | 30-08-2016 21:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Emerald secret - srebrny sekretnik

Przepiękny,misternie wykonany sekretnik,Tajemniczy,magiczny, Z myślą o właścicielce. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-08-2016 16:23 | Biżuteria / Wisiory
W tajemniczym ogrodzie - srebrna klamra do włósów

CUDNA I ZACHWYCAJACA ! PIEKNIE, PRECYZYJNIE WYKONANA !BARDZO JESTEM ZADOWOLONA !POLECAM ARTYSTKE! PRZEMILY KONTAKT !WYRAZY UZNANIA I SZACUNKU ! CENIE ARTYSTKE ZA RZETELNOSC ! POZDRAWIAM I SERDECZNIE DZIEKUJE !

Opinia pozytywna | 03-08-2016 19:06 | Biżuteria / Inne
Turkusowe pierzaki - srebrne kolczyki

Zdecydowanie godna polecenia Artystka, całą transakcja bez zarzutu, biżuteria piękniejsza niż na zdjęciu elegancko zapakowana. Polecam osobom cenionym staranne wykonanie i nowoczesne formy z polotem.

Opinia pozytywna | 19-07-2016 08:52 | Biżuteria / Kolczyki
Irys - secesyjny naszyjnik ze srebra

Marzenia się spełniają.Ten naszyjnik to moje spełnione marzenie. Cudny,jak marzenie. Bardzo Pani dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Kobaltowe krople - kolczyki ze srebra i szkła

Cudne,migoczące,z dodatkiem perłowego połysku. Jestem pod wielkim wrażeniem. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:43 | Biżuteria / Kolczyki
Sztuk Kilka

Sztuk Kilka

w Trendymanii od: 2015-09-02
81 dostępnych
27 w promocji
51 sprzedanych
26 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy