Sztuk Kilka

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Malachitowa dżungla - naszyjnik z ceramiką krystaliczną

Przecudny naszyjnik, bardzo oryginalny. To już drugi od Sztuk Kilka. Artystka ma niepowtarzalne wyczucie smaku, szuka nowych form i materiałów. Pierwszy raz spotkałam w biżuterii ceramikę krystaliczną. Jest piękna. Całość - z miedzią i malachitem stanowi unikatową ozdobę kobiecej szyi. Odkąd poznałam sztukę artystki, zmieniło się moje postrzeganie biżuterii. Już nie szukam rzeczy łatwych i oczywistych. Zapewniam, że ten naszyjnik nie tylko zdobi kobietę, ubiera ją i sprawia, że jest niezwykła jak on.

Opinia pozytywna | 14-03-2017 17:57 | Biżuteria / Naszyjniki
Urok secesji - srebrna broszka

W broszce zakochałam się od pierwszego momentu, kiedy zobaczyłam ją na zdjęciach, ale na żywo robi jeszcze większe wrażenie. Piękna, starannie wykonana, bardzo oryginalna. Uwielbiam oglądać te misternie plączące się ze sobą linie, ilość faktur i poziomów. Uważam, że to niemała sztuka- bardzo polecam Martę i jej Sztuk Kilka. Dodatkowo piękny sposób zapakowania broszki- pudełko, opisy... Wszystko to idealnie się komponuje i nadaje na rewelacyjny prezent- najlepiej dla siebie samego. :)

Opinia pozytywna | 11-01-2017 17:14 | Biżuteria / Broszki
Etno - naszyjnik z turkusami

Naszyjnik CUUUUUUUUUUUDNY ! Artystka w każdym calu. Cóż za estetyzm, wyczucie smaku .... Piękna oprawa. Wszystko, tak jak lubię, a jestem osobą bardzo wymagającą i estetycznie trudno mnie zaskoczyć. Tym bardziej polecam Sztuk Kilka. Nie zawiedziecie się.

Opinia pozytywna | 02-01-2017 10:55 | Biżuteria / Naszyjniki
Sekrety Orientu - duży naszyjnik ze srebra i koralu

Naszyjnik jest przepiękny :) Twórczyni przemiła. Bardzo dziękuję i pozdrawiam :)

Opinia pozytywna | 21-12-2016 15:28 | Biżuteria / Naszyjniki
Delikatność - kwiatowa kolia ze srebra

SUBTELNA, DELIKATNA, PIEKNA !!! PIEKNIE WYKONANA ! KONTAKT Z ARTYSTKA IDEALNY ! POLECAM !!!

Opinia pozytywna | 29-11-2016 20:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Aztecki grot - srebrny wisior

Bardzo oryginalny pomysł na forme bizuterii i jej charakter. Nietypowa , etnicznie inna, wykonanie bardzo dokładne i rzetelne. Gratulacje dla ARTYSTKI! Polecam.

Opinia pozytywna | 28-09-2016 18:26 | Biżuteria / Wisiory
Pole maków - srebrny naszyjnik z perłą

NASZYJNIK JEST PRZEPIEKNY ! NIEPOWTARZALNY I ZACHWYCAJACY ! WYKONANY NIESAMOWICIE PERFEKCYJNIE ! PRZESYLKA EKSPRESOWA , PRZEMILY KONTAKT ! POLECAM !!! WYRAZY SZACUNKU ! DZIEKUJE I POZDRAWIAM SERDECZNIE!

Opinia pozytywna | 30-08-2016 21:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Emerald secret - srebrny sekretnik

Przepiękny,misternie wykonany sekretnik,Tajemniczy,magiczny, Z myślą o właścicielce. Jestem zachwycona. Bardzo dziękuję.

Opinia pozytywna | 09-08-2016 16:23 | Biżuteria / Wisiory
W tajemniczym ogrodzie - srebrna klamra do włósów

CUDNA I ZACHWYCAJACA ! PIEKNIE, PRECYZYJNIE WYKONANA !BARDZO JESTEM ZADOWOLONA !POLECAM ARTYSTKE! PRZEMILY KONTAKT !WYRAZY UZNANIA I SZACUNKU ! CENIE ARTYSTKE ZA RZETELNOSC ! POZDRAWIAM I SERDECZNIE DZIEKUJE !

Opinia pozytywna | 03-08-2016 19:06 | Biżuteria / Inne
Turkusowe pierzaki - srebrne kolczyki

Zdecydowanie godna polecenia Artystka, całą transakcja bez zarzutu, biżuteria piękniejsza niż na zdjęciu elegancko zapakowana. Polecam osobom cenionym staranne wykonanie i nowoczesne formy z polotem.

Opinia pozytywna | 19-07-2016 08:52 | Biżuteria / Kolczyki
Irys - secesyjny naszyjnik ze srebra

Marzenia się spełniają.Ten naszyjnik to moje spełnione marzenie. Cudny,jak marzenie. Bardzo Pani dziękuję.

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Kobaltowe krople - kolczyki ze srebra i szkła

Cudne,migoczące,z dodatkiem perłowego połysku. Jestem pod wielkim wrażeniem. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 08-07-2016 09:43 | Biżuteria / Kolczyki
Lilie - srebrne kolczyki 2 w 1 dla Pani Aliny

PRZEPIEKNE !! BARDZO ELEGANCKIE!! JESTEM POD WIELKIM WRAZENIEM ! WYRAZY SZACUNKU I PODZIW DLA TALENTU ARTYSTKI. PRZEMILY KONTAKT, POLECAM ARTYSTKE. BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE I POZDRAWIAM.

Opinia pozytywna | 05-07-2016 16:43 | Biżuteria / Kolczyki
Irys - secesyjny naszyjnik ze srebra i szkła

Naszyjnik,który jest, mimo wielkości subtelny i delikatny.Przyciąga wzrok.Moje marzenie o biżuterii w formie irysa zostało spełnione w najwyższym stopniu.Bardzo Pani dziękuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 22-06-2016 09:37 | Biżuteria / Naszyjniki
Karnawał w Wenecji

Przepiękny.klimatyczny naszyjnik.Cudna kolorystyka,zaskakujące połączenia materiału.Piękniejszy niż na zdjęciu.Starannie zapakowany.Jestem pod wielkim wrażeniem.Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna | 22-06-2016 09:34 | Biżuteria / Naszyjniki
Skrzydła - srebrne kolczyki

Subtelne, zachwycające. Dziękuję

Opinia pozytywna | 18-06-2016 11:40 | Biżuteria / Kolczyki
Powiew wiosny - srebrny naszyjnik dla Pani Aliny

DZIELO NIEPOWTARZALNE , Z KLASA!!! ZAPIERA DECH! NIE MOGE ODERWAC WZROKU OD TEGO DZIELA ! NASZYJNIK JEST PRZEPIEKNY ! ORGINALNY I SUBTELNY ! JESTEM POD OGROMNYM WRAZENIEM TALENTU I WYOBRAZNI ARTYSTKI !NASZYJNIK JEST PIEKNIE, PRECYZYJNIE WYKONANY . SZYBKIE I UCZCIWE WYKONANIE ZAMOWIENIA. DOSKONALY KONTAKT Z ARTYSTKA ! STARANNNIE I ESTETYCZNIE ZAPAKOWANE! CIESZE SIE TYM DZIELEM ! BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE I KLANIAM SIE NISKO !!!!! WIELKI SZACUNEK DLA ARTYSTKI !

Opinia pozytywna | 30-05-2016 19:16 | Biżuteria / Naszyjniki
Anielskie skrzydła dla Pani Aliny

KOLCZYKI PRZEPIEKNE !! PIEKNIE WYKONANE !! PIEKNE OPAKOWANIE! SZYBKA WYSYLKA ! Bardzo jestem zadowolona ! Przemily kontakt z Artystka ! POLECAM ARTYSTKE ! Bardzo serdecznie dziekuje i pozdrawiam.

Opinia pozytywna | 01-05-2016 19:27 | Biżuteria / Kolczyki
Sztuk Kilka

Sztuk Kilka

w Trendymanii od: 2015-09-02
69 dostępnych
35 sprzedanych
18 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy