VeroNica

Opinie

0

Neutralne

0

Negatywne

Rossarium

bardzo gustowne i eleganckie kolczyki, pieknie wygladaja na uchu i maja przepiekny kolor.

Opinia pozytywna | 11-03-2014 22:50 | Biżuteria / Kolczyki
Champagne

Śliczne kolczyki :)

Opinia pozytywna | 15-04-2012 17:33 | Biżuteria / Kolczyki
Evergreen

POLECAM!!! Naszyjnik jest przepiękny, wykonana z precyzją i starannością :) Zdjęcia nie są w stanie oddać jego uroku. Realizacja zamówienia niemal natychmiastowa, a kontakt z Artystką doskonały.

Opinia pozytywna | 14-04-2012 18:02 | Biżuteria / Naszyjniki
Corbeille de fleurs - kolczyki

Kolczyki w komplecie z naszyjnikiem stanowią świetne uzupełnienie stroju.

Opinia pozytywna | 03-04-2012 19:27 | Biżuteria / Kolczyki
Corbeille de fleurs

Bardzo oryginalny naszyjnik - świetnie zaprojektowany i wykonany.

Opinia pozytywna | 03-04-2012 19:26 | Biżuteria / Naszyjniki
Secret Night

Cudowny klejnot!

Opinia pozytywna | 17-11-2011 14:15 | Biżuteria / Naszyjniki
Solaris

Very fun! Thank you!

Opinia pozytywna | 08-11-2011 17:05 | Biżuteria / Naszyjniki
Amelia

Piękne , niepowtarzalne, dziękuję:)

Opinia pozytywna | 11-10-2011 19:18 | Biżuteria / Naszyjniki
Isana

I just received this today and OH MY!! It is FABULOUS!! Thank you!! I LOVE IT!!

Opinia pozytywna | 28-09-2011 02:31 | Biżuteria / Naszyjniki
Isabell

Podobają się. Dziękuję.

Opinia pozytywna | 07-06-2011 21:14 | Biżuteria / Kolczyki
Felicity

Super

Opinia pozytywna | 05-03-2011 14:50 | Biżuteria / Kolczyki
Koralowe

Piękne kolczyki,starannie wykonane,bardzo dobra jakość.

Opinia pozytywna | 09-01-2011 14:15 | Biżuteria / Kolczyki
Bordoux ll

Śliczne kolczyki! Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Opinia pozytywna | 11-11-2010 23:11 | Biżuteria / Kolczyki
Power of colours vol.4

Piękna kolorystyka, świetne wykonanie. Prace Pani Veroniki cudownie ubarwiają szarą rzeczywistość. Dziękuję :)

Opinia pozytywna | 11-11-2010 23:04 | Biżuteria / Naszyjniki
Power of colours vol.7

Sprawna obsługa, szybka przesyłka i bardzo dziękuję za przepiękny naszyjnik (jest wyjątkowy) oraz za dodatkowy niezwykły prezent-niespodziankę. Polecam gorąco.

Opinia pozytywna | 10-05-2010 17:30 | Biżuteria / Naszyjniki
Celine

dostawa jak należy,prezent bardzo uszczęśliwił osobę która go dostała ,ładnie zapakowany i dziękuję serdecznie,że robicie takie piekne rzeczy,które osoby mniej utalentowane mogą kupić

Opinia pozytywna | 31-03-2010 22:43 | Biżuteria / Naszyjniki
Perłowa

Bransoletka ładnie leży na nadgarstku i opada na dłoń przy najmniejszym ruchu. A to lubię właśnie:) Podobnie jak kolczyki- delikatna i zauważalna. Polecam :)

Opinia pozytywna | 17-02-2010 00:10 | Biżuteria / Bransolety
Perłowe

Dobór kolorystyczny pereł jest wyśmienity! Komplet kolczyki- bransoletka trafiony w "10-tkę". A przesyłka dotarła wręcz z prędkością światła. Dziękuję ślicznie:)

Opinia pozytywna | 17-02-2010 00:01 | Biżuteria / Kolczyki
Bursztynowy szlak - kolczyki

Zachwycajace ! Wyrazy uznania dla Artystki.

Opinia pozytywna | 28-01-2010 13:02 | Biżuteria / Kolczyki
Semi sweet

Kolczyki pierwsza klasa. Tylko polecić.

Opinia pozytywna | 11-01-2010 18:46 | Biżuteria / Kolczyki
VeroNica

VeroNica

w Trendymanii od: 2007-11-12
0 dostępnych
93 sprzedane
52 opinie  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy