Agnieszka Czerkas

Opinie pozytywne

0

Neutralne

0

Negatywne

Zamówienie specjalne

Bardzo szybka i sprawna komunikacje, super pomysl i piekne wykonanie, goraco polecam

Opinia pozytywna | 12-01-2021 16:31 | Biżuteria / Kolczyki
Kryształowy drobiazg - wisior z kryształem górskim

opinia bardzo pozytywna, drobiazg jest prześliczny , a transakcja przebiegła sprawnie i szybko otrzymałam zamówioną biżuterię , bardzo polecam:)

Opinia pozytywna | 07-01-2021 07:23 | Biżuteria / Wisiory
Perłowy ogród - bransoletka z perłami

Cudowna bransoletka:) To mój kolejny zakup u Pani Agnieszki:) Polecam.

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:55 | Biżuteria / Bransolety
Perłowe ogrody - podwójny naszyjnik z perłami

Naszyjnik jest wyjątkowy, elegancki, ponadczasowy... do tego pięknie zapakowany. Pani Agnieszko, jest Pani Mistrzynią!!!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 20:52 | Biżuteria / Naszyjniki
Bluszcz - naszyjnik z peridotem

Istne cudeńko ,unikatowy wisior i super kontakt z Artystą . Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna | 18-12-2020 09:06 | Biżuteria / Naszyjniki
Secesyjne inspiracje - srebry naszyjnik z ametystem

Naszyjnik wykonany z wielką precyzją i pietyzmem. Przepięknie zapakowany i w 100% zgodny z opisem na stronie. Bardzo polecam!

Opinia pozytywna | 26-10-2020 19:36 | Biżuteria / Naszyjniki
Miodowy klejnot - srebrny wisior z cytrynem

Przepiękny wisior z cytrynem, urzekł mnie od pierwszego wejrzenia, ale w rzeczywistości jest jeszcze piękniejszy, elegancki, wysmakowany. Nie był tani ale zaryzykowałam zakup i było warto. Przemiły kontakt z Artystką, błyskawiczna przesyłka, wisiorek ślicznie zapakowany, opakowanie wykorzystałam bo to był prezent. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna | 21-06-2020 21:48 | Biżuteria / Wisiory
Ametystowe wachlarze - srebrne kolczyki z ametystami

Kolczyki o orientalnej nucie.. z ametystem o przepięknym głębokim odcieniu przyciągajacym wzrok. Nie za duże, nie za małe: takie w sam raz ;) od dawna szukałam dla siebie czegoś z amerystem i znalazłam ideał! Wspaniała współpraca i bardzo szybka przesyłka. Pozdrawiam Artystkę!!

Opinia pozytywna | 10-06-2020 22:42 | Biżuteria / Kolczyki
Letnie zioła - bransoletka z zielonymi minerałami

Piękna, delikatna bransoletka. Miły kontakt z Artystką. Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość:)

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:11 | Biżuteria / Bransolety
Wisior - Jesienny liść

Przepiękny wisior, dopracowany w każdym calu. Artystce gratuluję talentu. Polecam

Opinia pozytywna | 17-04-2020 18:09 | Biżuteria / Wisiory
Wisior z ametystem

Piękny wisior wykonany z dbałością o detale.

Opinia pozytywna | 24-03-2020 02:42 | Biżuteria / Wisiory
Kolorowe grono - srebrny wisior z minerałami

Prześliczne gronko. Wisior został wykonany niezwykle starannie, z dbałością o każdy detal. Pięknie dobrane kamienie i kolory - koronkowa praca. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki - i za każdym razem przekonuję się, że to wyjątkowa, niepowtarzalna biżuteria. Bardzo DZIĘKUJĘ Pani Agnieszko.

Opinia pozytywna | 07-12-2019 15:06 | Biżuteria / Wisiory
Wrzeciona

Opinia pozytywna | 21-11-2019 15:59 | Biżuteria / Kolczyki
Złote grono - wisior z cytrynami

Biżuteria, w której tworzenie wkłada się serce. Przepiękne gronko - misterne, niezwykle staranne połączenie cudownych minerałów. To już moje kolejne zamówienie u Pani Agnieszki i za każdym razem jestem tak samo zachwycona. Bardzo DZIĘKUJĘ i oczywiście POLECAM tę niezwykłą, niepowtarzalną, biżuterię...

Opinia pozytywna | 27-08-2019 20:57 | Biżuteria / Wisiory
Perłowe grono - srebrna bransoletka z perłami

Bransoletka jest prześliczna - wykonana niezwykle starannie, z dbałością o najdrobniejsze elementy. Jestem zachwycona. Gorąco polecam prace Pani Agnieszki tym, którzy szukają pięknej i niepowtarzalnej biżuterii. Bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ ?

Opinia pozytywna | 19-08-2019 15:59 | Biżuteria / Bransolety
Winne grono - wisior z granatami i rubinami

Bardzo apetyczne i starannie wykonane (zgodnie z zamówieniem) winne grono

Opinia pozytywna | 12-08-2019 12:32 | Biżuteria / Wisiory
Zielone grono - srebrny wisior z naturalnymi minerałami

Bardzo szybkie, staranne i zgodne z oczekiwaniami wykonane zamówienie.

Opinia pozytywna | 04-07-2019 09:48 | Biżuteria / Wisiory
Bransoletka z kianitami

Dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia. Bransoletka zachwyciła obdarowaną osobę :) Polecam prace Pani Agnieszki!

Opinia pozytywna | 23-09-2016 09:33 | Biżuteria / Bransolety
Rozetki z granatami

Piękne i oryginalne kolczyki. Dziękuję i polecam :)

Opinia pozytywna | 22-07-2015 09:30 | Biżuteria / Kolczyki
Naszyjnik z ametystem

Osobie obdarowanej bardzo się podobał naszyjnik, a to chyba najistotniejsze.

Opinia pozytywna | 12-12-2014 17:47 | Biżuteria / Naszyjniki
Agnieszka Czerkas

Agnieszka Czerkas

w Trendymanii od: 2013-06-13
37 dostępnych
2 w promocji
46 sprzedanych
27 opinii  (100% poz.)
Informacje o Artyście
Dane adresowe i Regulamin
Blog Artysty
przeczytaj najnowsze wpisy